Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Χρήστος επισκέπτεται τον Δονάτο στη φυλακή και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στα χέρια πιάστηκαν ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Βασίλης Γραμμένος...

«Της Κορέας» έγινε χθες το μεσημέρι στην ελληνική Βουλή....

«Σασμός»: Χρήστος, Στέλλα εκφράζουν τα συναισθήματά τους

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Μαθιός, Βασιλική,...

Η Αννα Βίσση δεν «ψήνεται» για το «Voice»

Η Αννα Βίσση είπε «όχι» σε μια θέση στην...

O μικρός «αδελφός» του Αλέξη Τσίπρα

Ο στιλίστας Μάρκελλος Νύκτας ανακάλυψε νεαρό ασφαλιστή που είναι «φτυστός» ο πρωθυπουργός

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Ο στιλίστας Μάρκελλος Νύκτας ανακάλυψε νεαρό ασφαλιστή που είναι «φτυστός» ο πρωθυπουργός

hgfhsfghfghfg

Δεν μας έφτανε ένας, τώρα βρέθηκε και ο σωσίας του. Και εκεί που όλοι πιστεύαμε ότι είναι μοναδικός, τρομάξαμε βλέποντας τη φωτογραφία. Είναι ο πρωθυπουργός μας; Είναι ο χαμένος δίδυμος αδελφός του; Εχει πακέτο η Βίκυ Χατζηβασιλείου; Δυστυχώς για μας, βρέθηκε σωσίας του Αλέξη Τσίπρα και ελπίζουμε να μην είναι ΣΥΡΙΖΑ! Θερμούς εναγκαλισμούς αντάλλαξαν ο ιμιτασιόν, αλλά φτυστός «Αλέξης Τσίπρας» με τον στιλίστα Μάρκελλο Νύκτα στη συνάντηση που είχαν προ ημερών, από όπου και το σχετικό φωτογραφικό ενσταντανέ.

Ο νεαρός άνδρας, που ποζάρει χαμογελαστός ως αντιγραφή του πρωθυπουργού μας, είναι καμιά δεκαριά κιλά πιο αδύνατος, περισσότερο κομψός και σκληρά εργαζόμενος. Είναι ασφαλιστής, μένει στου Μακρυγιάννη και συναντήθηκε με τον… γάτο Μάρκελλο, που άρπαξε την ευκαιρία για το παραπολιτικό, και μπράβο του, στο Μουσείο της Ακρόπολης. «Είμαστε γείτονες και το ανέβασα στα social media γιατί έχω χιούμορ και γιατί μοιάζει με τον αρχηγό του κράτους» έγραψε ο άλλοτε εκρηκτικός στιλίστας των τηλεοπτικών πάνελ. Να σε ποιον θα φορτώσει τα Μνημόνια ο Τσίπρας, όταν θελήσει… να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια!

Ο Γιάνης «πέθανε» τον Χέλμουτ Κολ!

varoufakis

Τι είχες, Γιάννη, τι είχα πάντα… Σίγουρα όχι πολύ μυαλό. Ο λόγος (again…) για τον πρώην υπουργό Οικονομικών και φωστήρα της διανόησης Γιάνη Βαρουφάκη, που έχασε τον λογαριασμό για το ποιοι βρίσκονται στις λίστες των ζωντανών και ποιοι στων νεκρών! Εντρομος ο… κακομοίρης ο πρώην Γερμανός καγκελάριος Χέλμουτ Κολ διάβασε στο βιβλίο του φίλου του Γιάνη Βαρουφάκη ότι έχει αποδημήσει εις Κύριον. Ο Γιάνης, λοιπόν, και το κίνημά του, με το κωδικό όνομα (DieM25), έγραψε ότι «ο Μιτεράν και ο Κολ θα στριφογυρίζουν στον τάφο τους», αγνοώντας προφανώς ότι ο πρώην καγκελάριος είναι ακόμη εν ζωή. Το γεγονός επεσήμανε πρώτος ένας πολιτικός επιστήμονας από το Institute of Economic Affairs, ο οποίος σχολίασε: «Αμφιβάλλω, δεδομένου ότι ο Κολ είναι ακόμη ζωντανός». Ο Κολ ακόμη φτύνει τον κόρφο του. Ημαρτον πια! Τι τον ποτίζει η Δανάη; Δεν ήξερες, Γιάνη μου, δεν ρώταγες τον Λεβέντη, που προχθές πήρε σβάρνα τα γραφεία τελετών; Σίγουρα κάτι θα είχε ακούσει, εάν είχαν θάψει και τον Κολ!

Εψαχναν νοσοκόμο για τη Μαριέττα

sel 8 marieta fullsizerender
«Ρε παιδιά, η Γιαννάκου είναι» φώναζε ο αστυνομικός της Μαριέττας Γιαννάκου το απόγευμα του Σαββάτου, όταν εκείνη διακομίστηκε στον Ερυθρό, με το έμφραγμα να είναι σε εξέλιξη. Πανικόβλητοι ο άνθρωπος και οι συγγενείς της, έβλεπαν τη Μαριέττα να μην μπορεί να αναπνεύσει και έψαχναν νοσοκόμο να τη φροντίσει. Ο τρόμος των συγγενών μεγάλος, καθώς αυτομάτως επανήλθαν οι μνήμες του 2008, όταν και πάλι η ζωή της είχε τεθεί σε κίνδυνο. Μια ηρωίδα νοσηλεύτρια τη διασωλήνωσε ταχύτατα και η πρώην υπουργός, που είχε βαριά δύσπνοια, πέρασε στο επόμενο δύσκολο στάδιο της νοσηλείας της. Η Μαριέττα ήταν στο σπίτι της, όταν στις 4 το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου ένιωσε δυσφορία και εκλήθη το ασθενοφόρο από τους οικείους της.

(!)

2532693
Εκπτωση 97.000 ευρώ έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου στην ταρίφα που κόβει για να γίνει κάποιος μέλος της Διεθνούς Σοσιαλιστικής. Ο καημένος ο Βασίλης Λεβέντης, που επιχείρησε να μπει στο κλαμπ, έντρομος ανακάλυψε ότι έπρεπε να πληρώσει 100 χιλιάρικα για τις παράτες! Ετσι, λοιπόν, απευθύνθηκε στον Γιώργο, που του δίνει τελικώς το πάσο με τρία χιλιάρικα! Προκειμένου να βρει τις ψήφους ο Παπανδρέου για να ξαναγίνει πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, πληρώνεται και σε είδος!

Πρώτα λουκάνικα και μετά τζόκινγκ


Σουτζουκάκια, λουκάνικα, καβουρμάδες και ύστερα τζόκινγκ για να χαθούν οι θερμίδες. Αυτόν τον κανόνα ακολουθεί ο βουλευτής Εβρου και επίτιμος αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αναστάσης Δημοσχάκης και είναι πάντοτε fit! Πριν από λίγες ημέρες, φορώντας το σορτσάκι του, ανέβηκε στο Κάστρο Διδυμοτείχου και έτρεξε στον πρώτο αγώνα δρόμου που διοργανώθηκε στο πλαίσιο των γιορτών για τα Ελευθέρια 2016. Ο δρομέας Δημοσχάκης συναγωνίστηκε 1.000 αθλητές μεγάλων αποστάσεων, που είχαν έρθει από παντού για τον μαραθώνιο. Προπονήσου, αρχηγέ μου, γιατί έρχεται μακρύς και μετ’ εμποδίων δρόμος…

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...