Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Η 25χρονη και η πολυγαμική οικογένεια των… ζόμπι!

Πολυγαμική έγινε η 25χρονη Φελίσιτι Κάντλεκ, καθώς μεγάλωσε την...

Ο αληθινός Φόρεστ Γκαμπ: Έτρεξε από την μια άκρη της Αφρικής στην...

Σαν να ήταν ο Φόρεστ Γκαμπ, άνδρας πήγε τρέχοντας...

Χάρης Σιανίδης: «Θέλω το team της ”Beautiful People PR” Events να την...

Ο Χάρης Σιανίδης είναι ο ιδρυτής και εμπνευστής της...

Ξύλο στη δίκη του «κτήνους» με το βαν

Ξέσπασαν οι συγγενείς θυμάτων του 41χρονου παιδεραστή με την «κινητή γκαρσονιέρα»! «Δεν βίασα κανέναν» ισχυρίστηκε στο ακροατήριο

4wv56e4g57jhyΞέσπασαν οι συγγενείς θυμάτων του 41χρονου παιδεραστή με την «κινητή γκαρσονιέρα»! «Δεν βίασα κανέναν» ισχυρίστηκε στο ακροατήριο

Φωνές, κατάρες, άγριο ξύλο (!) αλλά και η κυνική απολογία του 41χρονου Φίλιππου Λεβέντου, που κατηγορείται για δύο βιασμούς ανηλίκων και μία απόπειρα αποπλάνησης, σημάδεψαν τη δίκη που άρχισε χθες στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, έναν χρόνο μετά την επ’ αυτοφώρω σύλληψή του την ώρα που επιβίβαζε στο βαν του ένα 13χρονο αγόρι, το οποίο είχε προσεγγίσει μέσω facebook.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΕΜΗ ΝΤΑΒΑΡΗ

«Δεν βίασα κανέναν. Oλα έγιναν με τη συναίνεσή τους. Αρνούμαι τις κατηγορίες» είπε στο ακροατήριο ο κατηγορούμενος παιδεραστής με το βαν-γκαρσονιέρα, ενώ υποστήριξε ότι δεν ήξερε τις… ακριβείς ηλικίες της 14χρονης και του 15χρονου, για τους οποίους κατηγορείται ότι τους κακοποίησε σεξουαλικά. Αναφερόμενος με περισσή άνεση στη γνωριμία του με το 13χρονο αγόρι περιέγραψε: «Γνωριστήκαμε σε “δωμάτιο” του facebook για γκέι. Μου εκμυστηρεύτηκε ότι είχε προβλήματα στο σχολείο και ότι τον κορόιδευαν οι φίλοι του. Του είπα να τα πούμε από κοντά και του επισήμανα ότι είναι πολύ μικρός. Εκείνος μου απάντησε ότι έχει ήδη κάνει κάποια πράγματα (σ.σ.: ερωτικά) και κανονίσαμε ραντεβού στον Κορυδαλλό. Οταν έφτασα στο σημείο, με συνέλαβαν».

Μέσω διαδικτύου, όπως είπε, γνώρισε και τη 14χρονη. «Εκείνη μου είχε συστηθεί ως Χρήστος, 16 χρονών. Βρεθήκαμε στη Δεκελείας και πήγαμε στο σπίτι μου στο Περιστέρι. Τότε κατάλαβα ότι ήταν κορίτσι, ενώ μετά από λίγο μου το είπε και η ίδια. Της πρότεινα να κάνουμε έρωτα κι εκείνη συναίνεσε» περιέγραψε ατάραχος.
Το ίδιο μοτίβο προσέγγισης φέρεται ότι χρησιμοποίησε και στο αγόρι από τη Ναύπακτο: «Πήγαμε για καφέ, μου είπε τα προβλήματα με το σπίτι του γιατί είχαν καταλάβει τι ήταν και δεν το επιβράβευαν. Πήγαμε σε μια παραλία, όπου ήταν τέσσερα πέντε αμάξια με ζευγάρια. Αρχίσαμε να ερωτοτροπούμε. Ξαφνικά, σαν να έπαθε αμόκ, μου κατέβασε το παντελόνι και έγλειφε το μόριό μου! Μόνος του γδύθηκε!»

dfdfsdfsd
Ο εισαγγελέας της έδρας ζήτησε την καταδίκη του για τον βιασμό του κοριτσιού τον Αύγουστο του 2014 και την απόπειρα αποπλάνησης του 13χρονου αγοριού, καθώς και τη μετατροπή της κατηγορίας του βιασμού σε παρά φύσει ασέλγεια με ανήλικο για την περίπτωση του αγοριού στη Ναύπακτο. «Ο κατηγορούμενος χρησιμοποιούσε ακριβώς την ίδια τακτική. Αποσπούσε την εμπιστοσύνη των θυμάτων του, τους άκουγε με προθυμία, είχε απόλυτη γνώση της ανηλικότητας των παθόντων και απόλυτη πρόθεση ερωτικής συναναστροφής με ανηλίκους» είπε.

van paidofilos3 570
Ο δημόσιος κατήγορος τόνισε ότι ο 41χρονος «έχει αποκτήσει ροπή σε αυτές τις πράξεις και δεν μπορεί να αποβάλει την έξη» και έκανε λόγο για «λογική εγκληματία που προσπαθεί να καλύψει τα ίχνη του». Αναφέρθηκε, μάλιστα, επίμονα και στο βαν του, μέσα στο οποίο εντοπίστηκαν μετά τη σύλληψή του κουβέρτες, μαξιλάρια, τέσσερα κουτιά προφυλακτικών, λιπαντικό και ανεμιστήρας!

Στο δικαστήριο αναγνώστηκαν, κεκλεισμένων των θυρών, οι καταθέσεις των ανηλίκων, ενώ η ετυμηγορία αναμένεται να εκδοθεί σήμερα.

«Π…, να πεθάνεις, να σαπίσεις στη φυλακή, αλήτη»

Σε… αρένα μετατράπηκε ο διάδρομος των δικαστηρίων, όταν, σε μια διακοπή της δίκης, συγγενείς του 14χρονου κοριτσιού επιτέθηκαν με γροθιές και κλοτσιές σε βάρος δύο μαρτύρων υπεράσπισης του κατηγορούμενου βιαστή. «Π…δες!» φώναζαν οι εξαγριωμένοι συγγενείς, που απώθησαν με μανία τους δύο νεαρούς εκτός δικαστηρίων. Νωρίτερα, ο ένας εξ αυτών είχε καταθέσει πως είχε ερωτικό δεσμό με τον 41χρονο και ότι ουδέποτε είχε ασκήσει βία σε βάρος του. Αναφέρθηκε, μάλιστα, και σε sex tape που είχε τραβήξει κατά τη διάρκεια των ερωτικών περιπτύξεών τους, τονίζοντας ότι είχε γίνει με τη συναίνεσή του.

Ενταση επικράτησε, όμως, και μέσα στη δικαστική αίθουσα την ώρα που κατέθετε η μητέρα του κοριτσιού. «Της κατέστρεψε τη ζωή. Ηταν 14 ετών και αυτός της παρουσιάστηκε στο faceboοk ως 15χρονος. Την πήρε, την κούρεψε γουλί, της έδωσε κάτι να πιει και μετά τη βίασε! Το κορίτσι μου δεν κατάλαβε τίποτα!» φώναζε η μητέρα, με το 14χρονο κορίτσι να μπαίνει ξαφνικά στην αίθουσα και να εκτοξεύει ένα μπουκάλι νερό σε βάρος του κατηγορουμένου! «Μ…, π…, να πεθάνεις!» φώναζε, ενώ χρειάστηκε η παρέμβαση των αστυνομικών αλλά και των συγγενών της για να την ηρεμήσουν και να την απομακρύνουν από την αίθουσα. Η κατάθεση της μητέρας της συνεχίστηκε, ενώ την ώρα που περνούσε δίπλα από τον 41χρονο, τον έφτυσε, λέγοντάς του: «Να σαπίσεις στη φυλακή, αλήτη!»

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...