Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Εφοπλιστές το έριξαν στη μουσική

► O dj Νικόλας Μαρτίνος κυκλοφόρησε το νέο single του «Looking for love»
► Drummer ο Βασίλης Μιχαήλ, που γύρισε βιντεοκλίπ στη Μύκονο

O dj Νικόλας Μαρτίνος κυκλοφόρησε το νέο single του «Looking for love» 

re34rtw34tewr 1 0Η μουσική φαίνεται ότι ταιριάζει πολύ στους εφοπλιστές! Μετά τα dj sets που έχει παίξει σε Ελλάδα και εξωτερικό, ο Νικόλας Μαρτίνος έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος, αφού κυκλοφόρησε το νέο single του με τίτλο «Looking for love». Το κομμάτι του οποίου τη μουσική και την παραγωγή υπογράφει ο ίδιος και ερμηνεύει η νεαρή και ταλαντούχα Βρετανίδα καλλιτέχνις Νατ Νταν.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ

Η πρώτη παρουσίαση του single έγινε πριν από λίγες μέρες σε πριβέ πάρτι, το οποίο διοργανώθηκε στο αγαπημένο club του Νικόλα, στο Island, εκεί όπου κατά καιρούς έχει παίξει μουσική ως dj.

Θυμίζουμε ότι ο νεαρός εφοπλιστής, ο οποίος δραστηριοποιείται με επιτυχία στην οικογενειακή εταιρία Thenamaris και τον Δεκέμβριο του 2015 παντρεύτηκε την αγαπημένη του Ελένη Προκοπίου (κόρη του επίσης εφοπλιστή Δημήτρη Προκοπίου), είχε παίξει ο ίδιος μουσική στη μυθική γαμήλια δεξίωση, που άφησε εποχή στην κοσμική Αθήνα.

Μάλιστα, τότε δεν ήταν μόνος στα decks, αλλά ήρθαν για εκείνον στην Ελλάδα διάσημοι guest djs και φίλοι του. Μεταξύ αυτών, οι Αλέσο, Καρλ Ντράιερ, Σάνερι Τζέιμς και Ράιαν Ματσιάνο.

Οσοι γνωρίζουν από χορευτική μουσική και dj sets λένε ότι ο Νικόλας, ο οποίος χρησιμοποιεί ως καλλιτεχνικό ψευδώνυμο το Nick Martin, είναι πολύ ταλαντούχος και προβλέπουν ότι το «Looking for love» θα γίνει τεράστια καλοκαιρινή επιτυχία.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο, άλλωστε, ότι ο νεαρός έχει κάνει εμφανίσεις σε μερικά από τα μεγαλύτερα clubs του κόσμου, από το Μαϊάμι έως και το Λας Βέγκας, όπου το κοινό είναι ιδιαίτερα απαιτητικό, αλλά και ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, αφού οι djs θεωρούνται ισάξιοι καλλιτέχνες με τους τραγουδιστές και τους συνθέτες και γνωρίζουν την αποθέωση στις εμφανίσεις τους.

re34rtw34tewr 2Drummer ο Βασίλης Μιχαήλ, που γύρισε βιντεοκλίπ στη Μύκονο

Εφοπλιστής ή… drummer; Παραφράζοντας τον τίτλο του τραγουδιού του Γιάννη Γιοκαρίνη για χάρη του Βασίλη Μιχαήλ, η απάντηση είναι: και τα δύο!

Ο γοητευτικός Βασίλης, που το ερωτικό παλμαρέ του περιλαμβάνει μερικές από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της showbiz, έχει σχηματίσει συγκρότημα με τους καλούς φίλους του Γιώργο Περούλια (επιχειρηματίας στον χώρο της ένδυσης) και Αρη Γούτο (ιδιοκτήτης δημοφιλών bar-restaurants και clubs).

Το όνομα της μπάντας είναι The Gatsbies και μάλιστα πρόσφατα οι νεαροί οπτικοποίησαν ένα από τα τραγούδια τους, το «Scorpios».

Μάλιστα, στο γύρισμα ο εφοπλιστής και η παρέα του αισθάνθηκαν σαν στο σπίτι τους, αφού το βιντεοκλίπ γυρίστηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο «φυσικό σκηνικό» της πολυτελούς κατοικίας του εφοπλιστή στα Πηγαδάκια της Μυκόνου.

Ο Βασίλης διοργάνωσε ένα χλιδάτο πάρτι στη μεζονέτα του, με πολλά κοκτέιλ και άφθονη μουσική. Οι φίλοι του απόλαυσαν τη μαγευτική θέα, αφού το σπίτι βρίσκεται σε σημείο όπου από την πισίνα η θάλασσα είναι… πιάτο στα πόδια τους.

Παράλληλα, όλοι μαζί συμμετείχαν και στο γύρισμα που έκαναν ο εφοπλιστής και οι συνεργάτες του στην μπάντα.

Παρόλο που δεν έχει γίνει γνωστό αν το κλιπ του «Σκορπιού» θα κυκλοφορήσει συνοδεύοντας το τραγούδι με σκοπό την εμπορική του διάθεση ή αν θα μείνει μεταξύ της παρέας που απλά θα το ανεβάσει στο YouTube, όσοι πήραν μέρος στο πάρτι το διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Να πούμε πως η χλιδάτη διώροφη μεζονέτα του Μιχαήλ στα Πηγαδάκια φέρει το προσωπικό του γούστο, είναι διακοσμημένη με αντικείμενα αξίας, ενώ στην εξωτερική πόρτα φέρει ένα μεγάλο V, από το αρχικό του ονόματος του εφοπλιστή.

 

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...