Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Σαν τρελό… λεωφορείο

Συναγερμός σήμανε χθες το πρωί στα Λιόσια, όταν ένα...

Οικογενειακές στιγμές στα Νότια για τον Σόμμερ και τη σύζυγό του Βαλεντίνη

Οικογενειακές στιγμές στη Γλυφάδα μοιράστηκαν ο Κώστας Σόμμερ και...

Σε ειδικό χώρο και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο φονιάς της...

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκε, χθες το μεσημέρι,...

H εκθαμβωτική Τασία και η ανθισμένη Θεανώ

Ολα τα λεφτά το νέο look της Χριστοδουλοπούλου και η είσοδος της Φωτίου στην αίθουσα της Βουλής

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

tsanta tasiasΟλα τα λεφτά το νέο look της Χριστοδουλοπούλου και η είσοδος της Φωτίου στην αίθουσα της Βουλής

Είχαν έμπνευση χθες στον ΣΥΡΙΖΑ. Μπήκε και το καλοκαιράκι κι άνθισαν οι «κοντούλες λεμονιές» της Βουλής που μας έλαχε. Η πρόεδρος της έδρας Τασία Χριστοδουλοπούλου ήταν… εκθαμβωτική! Αλλαξε το χρώμα των μαλλιών της σε όμπρε στιλ, δηλαδή σκούρο στη ρίζα και ξανθό στις άκρες, τα έπιασε από τη μια πλευρά με ένα τεράστιο τσιμπιδάκι και ήρθε στη Βουλή. Προσέθεσε σκουλαρίκια και κοραλί κραγιόν.

Ολα τα λεφτά, όμως, ήταν η τσάντα που κρατούσε. Απεικόνιζε στο πάνω μέρος της πορτοκάλια και μαρούλια. Ιδια με αυτές που φοράμε για να πάμε στη λαϊκή αγορά! Τον Ιούνιο καλωσόρισε, όμως, θεαματικά και η υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, που εμφανίστηκε με «πουκάμισο-αγρό», τελευταία λέξη της μόδας, λευκό ρολόι σιλικονάτο και πορτοκαλιά τσάντα. Μπήκε με γυαλιά ηλίου στην Ολομέλεια, μάλλον από κεκτημένη ταχύτητα, και τα λουλούδια της μπλούζας της μοσχομύρισαν στα έδρανα!

Ο Λάκης Γαβαλάς ξεφώνισε στο facebook τον υπουργό Παιδείας

«Μας πήραν στο ψιλό» έλεγαν χθες στον υπουργό παιδείας κ. Φίλη συνάδελφοί του.dfdf Εκτός από τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο, που έδωσε συνέντευξη στον Σκάι υπερασπιζόμενος τη βασιλεία που… κατέλυσε ο Νίκος Φίλης, εμφανίστηκε ο Λάκης Γαβαλάς, ξεφωνίζοντας στο facebook τον υπουργό Παιδείας. Ο Λάκης έβαλε φωτογραφία του πλάι στον υπουργό με το σχόλιο: «Αυτοί οι δυο άνθρωποι λειτουργούν στον ίδιο ελλαδικό χώρο. Ο ένας δεν προλαβαίνει να δουλέψει γιατί τρέχει σε καντίνες, κυλικεία, ταβέρνες, εστιατόρια, χώρους στομαχικής τροφοδοσίας, και ο άλλος τρέχει σε διατροφολόγους, γυμναστήρια, καπελούδες, δικαστήρια, υφασματάδες, πατρονίστες, κοσμικές εμφανίσεις και… ώτο στοπ, για να πάει σε όλα αυτά! Ομως κοινός τους στόχος είναι να στεφθούν βασίλισσες! Ενας όμως θα κερδίσει τον τίτλο. Σε ποιον θα τον δώσουμε;».

img 4076

 Του… την έπεσαν άσχημα του Μάκη Βορίδη οι βουλευτές της Ν.Δ., κατηγορώντας τον ότι ήταν αυτός που επέμεινε να φύγουν από την Ολομέλεια στη συζήτηση για τις παράκτιες εταιρίες των πολιτικών! Λίγο μετά την έναρξη της συνεδρίασης το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, καταγγέλλοντας τις προθέσεις της κυβέρνησης για την διάταξη των offshore, εκτιμώντας ότι υπήρχε «πρόθεση» να «τακτοποιήσει» ζητήματα συγκεκριμένων πολιτικών, έφυγε. Ομως αυτό δεν άρεσε καθόλου σε πολλούς βουλευτές, οι οποίοι πίστευαν ότι πρέπει να δοθεί η κοινοβουλευτική μάχη με επιχειρήματα. Η Κοινοβουλευτική Ομάδα βρέθηκε διχασμένη λίγη ώρα μετά την αποχώρηση και σε πλήρη αναστάτωση. Ιδιαίτερα όταν είδαν τη νέα διάταξη, την οποία έφερε η κυβέρνηση στη θέση της πρώτης που ξεσήκωσε θύελλα, και λέει ότι θα τιμωρούνται ακόμη και εκείνοι των οποίων συγγενείς ή και οι συνεργάτες έχουν offshore. «Εγώ πήρα συνεργάτες μου να ρωτήσω εάν κάποιος έχει offshore. Επίσης, στην Κοινοβουλευτική Ομάδα μας υπάρχουν άνθρωποι που έχουν συγγένεια με εφοπλιστές. Αυτοί τι θα κάνουν; Είναι δυνατόν; Γι’ αυτό και έπρεπε να μείνουμε να αντιπαρατεθούμε» λέει στη στήλη μας πρωτοκλασάτο στέλεχος της Ν.Δ. Ο μύλος του μυλωνά η Δεξιά!

Αφιξη του Τσίπρα με τη glam  Μερσεντές

fullsizerender
Με το πολύ επίσημο και καλογυαλισμένο αυτοκίνητό του ήρθε ο πρωθυπουργός στη Βουλή. Αφησε το Σκόντα του και παρουσιάστηκε με την εξακοσάρα Μερσεντές που συνήθως χρησιμοποιεί όταν υποδέχεται και κυκλοφορεί με ηγέτες και προσωπικότητες ευρωπαϊκού και παγκόσμιου βεληνεκούς. Αραξε στο προαύλιο του Κοινοβουλίου την αυτοκινητάρα και ύστερα ο Αλέξης Τσίπρας μπήκε στην Ολομέλεια να μιλήσει -φυσικά, για τι άλλο;- για τις φτωχές αριστερές offshore!

(!)

img 4085
Γέμισε μπάζα η Βουλή! Δουλεύουν οι εργάτες για την έκθεση-αφιέρωμα στον Ανδρέα Παπανδρέου, που θα ανέβει στο περιστύλιο όπου να ‘ναι. Από το πρωί χθες έβαφαν τα τραπέζια και μάλιστα η εντολή ήταν να βαφτούν στο ίδιο χρώμα με τις κολόνες, δηλαδή σομόν. Μύριζε μπογιά το σύμπαν! Το κακό ήταν ότι τα φρεσκοβαμμένα σταντ λέρωσαν πολλά κοστούμια βουλευτών, που έκαναν γύρω τους πηγαδάκια στο περιθώριο της συζήτησης για τις offshore.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...