Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

«Mamma Mia» με τη Βανδή στον ρόλο της Στριπ

Θεατρικό ντεμπούτο για την τραγουδίστρια στο μιούζικαλ που θα ανέβει στο Ακροπόλ! Η «κόρη» της στο σανίδι θα είναι η Demy

Θεατρικό ντεμπούτο για την τραγουδίστρια στο μιούζικαλ που θα ανέβει στο Ακροπόλ! Η «κόρη» της στο σανίδι θα είναι η Demy

«Mamma Mia» της Demy θα γίνει η Δέσποινα Βανδή στο θεατρικό ντεμπούτο της! Λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση πως η γνωστή τραγουδίστρια θα κρατήσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Ντόνα στο δημοφιλές μιούζικαλ που θα ανέβει τον ερχόμενο Δεκέμβριο με live ορχήστρα στο θέατρο Ακροπόλ, η εταιρία παραγωγής του φιλόδοξου εγχειρήματος έκανε γνωστά και τα ονόματα που θα την πλαισιώσουν.


ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

3 99

Ενα από αυτά είναι της Demy, η οποία θα δώσει σάρκα και οστά στη Σόφι, δηλαδή την κορούλα της κεντρικής ηρωίδας. Τους αντίστοιχους ρόλους στην κινηματογραφική βερσιόν του «Mamma Mia», που γυρίστηκε στην Ελλάδα4 44 και βγήκε στις αίθουσες το 2008, κράτησαν η τριπλά βραβευμένη με Οσκαρ Μέριλ Στριπ και η Αμάντα Σέιφριντ. Δικαιολογημένα, λοιπόν, το στοίχημα για τις δύο Ελληνίδες τραγουδίστριες να θεωρείται πολύ μεγάλο.

Το «Mamma Mia» αλά ελληνικά θα υπογράψει σκηνοθετικά η Θέμις Μαρσέλλου, η οποία έκανε και την απόδοση του κειμένου της Κάθριν Τζόνσον, αλλά και των στίχων των τραγουδιών των AΒΒΑ στη γλώσσα μας. Η ίδια έβαλε φέτος τη σφραγίδα της και στην επιτυχημένη εγχώρια εκδοχή της «Οικογένειας Ανταμς», όπου έπαιζε επίσης η Demy. Μάλιστα, η χημεία της τελευταίας με τον Αρη Μακρή στο συγκεκριμένο μιούζικαλ την έκανε να αποφασίσει να τους «ζευγαρώσει» ξανά στο «Mamma Mia». Ετσι ο τραγουδιστής, που ήταν μέλος του συγκροτήματος Boys & Noise, θα δώσει σάρκα και οστά στον Σκάι, σύντροφο της Σόφι, που είχε υποδυθεί στο ομότιτλο φιλμ ο Ντόμινικ Κούπερ.

Δυνατά είναι και τα υπόλοιπα ονόματα του θιάσου. Ο Ακης Σακελαρίου, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και ο Αργύρης Αγγέλου θα παίξουν τους τρεις πρώην εραστές της Ντόνα, ένας εκ των οποίων είναι και ο πατέρας της Σόφι. Πρόκειται για τους χαρακτήρες που είχαν ενσαρκώσει στην ταινία οι Πιρς Μπρόσναν, Στέλαν Σκάρσγκαρντ και Κόλιν Φερθ. Τέλος, οι δύο θεατρικές φιλενάδες της Δέσποινας θα είναι η Μπέττυ Μαγγίρα και η Μαριέλλα Σαββίδου. Αντίστοιχα δίπλα στη Μέριλ Στριπ στη μεγάλη οθόνη είχαν βρεθεί οι Κριστίν Μπαράνσκι και Τζούλι Γουόλτερς.

sss 11

Το στόρι του «Mamma Mia» μάς μεταφέρει στο ελληνικό νησί Καλοκαίρι, όπου καταφθάνει πολύς κόσμος για τον γάμο της Σόφι με τον Σκάι. Μεταξύ αυτών και τρεις πρώην εραστές της μητέρας της νύφης, της Ντόνα, που έχει καλέσει η κόρη της εν αγνοία της. Σκοπός της είναι να μάθει ποιος από τους τρεις είναι ο πατέρας της για να τη συνοδεύσει στην εκκλησία.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...