Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Αέρινη η Ελενα Τοπαλίδου για το brand Kourbela

Η Ελενα Τοπαλίδου έκλεψε την παράσταση και ως μοντέλο...

VIP πασαρέλα σε ιστορικό παλάτι!

Ο γνωστός γαλλικός οίκος παρουσίασε τη νέα του κολεξιόν μόδας στο Blenheim Palace στη Βρετανία, με παρούσα την αφρόκρεμα της showbiz

d3412t235t45Επιστροφή στον τόπο όπου έχει κάνει τις πιο θριαμβευτικές επιδείξεις του έκανε ο οίκος Dior, για την παρουσίαση της Cruise Collection του. Υστερα από 62 χρόνια ο γαλλικός οίκος επέστρεψε στο Blenheim Palace, ένα από τα μεγαλύτερα παλάτια της Βρετανίας, ac35t2w5οικία του δούκα του Μάρλμπορο και τόπο γέννησης του Ουίνστον Τσόρτσιλ, προσελκύοντας την αφρόκρεμα της υψηλής κοινωνίας και εκπροσώπους της showbiz.

ΑΠΟ ΤΗΝ 
ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ 

Εκτός από τον δισέγγονο του Ουίνστον Τσόρτσιλ Ράντολφ, με το ειδικά ναυλωμένο τρένο «Dior Express» από το Λονδίνο στο Οξφορντσαϊρ κατέφτασαν, μεταξύ άλλων, η ανιψιά της πριγκίπισσας Νταϊάνα λαίδη Κίτι Σπένσερ, η Μπιάνκα Τζάγκερ, η Κέιτ Μπέκινσεϊλ, η Ελίζαμπεθ Ολσεν, η Κέιτ Μάρα, η Τζέμα Αρτερτον, η Ολγκα Κουριλένκο, η Εμα Ρόμπερτς και η Εύα Χερτζίγκοβα.

Κυριάρχησαν τα σατέν

Η σχεδιαστική ομάδα του Dior, με επικεφαλής τη Λούσι Μάγερ και τον Σερτζ Ρουφιέ, εξήγησε ότι εν μέρει στόχος της νέας κολεξιόν είναι να παρουσιάσει τον μακροχρόνιο πολιτιστικό διάλογο μεταξύ Γαλλίας και Βρετανίας.

Τα βελούδα, τα σατέν και τα αφρικάνικα prints κυριάρχησαν, ενώ ο οίκος παρουσίασε μια διαφορετική βερσιόν του χαρακτηριστικού φιόγκου του, αφήνοντάς τον λυμένο στο μπροστινό μέρος πολλών από τα ρούχα που παρουσίασε.

Πρωταγωνίστρια του event αναδείχτηκε η Μπέλα Χαντίντ, η οποία έκανε την πρώτη εμφάνισή της στην πασαρέλα μετά την ανακοίνωση ότι θα είναι το νέο πρόσωπο της σειράς μακιγιάζ Dior.

4rwetsΜετά το τέλος του εντυπωσιακού σόου ακολούθησε party έως τις πρώτες πρωινές ώρες στο prive club του Λονδίνου LouLou’s, από το οποίο δεν έλειψε κανείς.

«Ακέφαλο» το δημιουργικό

Tην ώρα που σύσσωμο το επιτελείο Dior βρισκόταν στη Βρετανία, για την παρουσίαση της Cruise Collection στο Οξφορντσαϊρ, αλλά και για τα επικείμενα εγκαίνια της νέας τετραώροφης μπουτίκ στο Μέιφερ του Λονδίνου, στα κεντρικά του οίκου στο Παρίσι η θέση του επικεφαλής δημιουργικού παραμένει κενή έξι μήνες μετά την παραίτηση του Ραφ Σάιμονς.

Ο οίκος ανακοίνωσε την ξαφνική αποχώρηση του σχεδιαστή τον Οκτώβριο, ύστερα από τρία χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας, και έκτοτε έχει αναθέσει την προετοιμασία των κολεξιόν του σε σχεδιαστές που βρίσκονταν χρόνια στην ομάδα του. «Το δουλεύουμε. Του δίνουμε χρόνο» δήλωσε στο Reuters ο CEO του Dior Σίντνεϊ Τολεντάνο αναφορικά με την πρόοδο που έχει συντελεστεί στην εύρεση νέου σχεδιαστή, τονίζοντας ότι πρόκειται για «πολύ σημαντική θέση».

4rwe5gsergsrdg
Αριστερά: Το σατέν και το βελούδο ήταν από τα υφάσματα που προτιμήθηκαν περισσότερο από τους σχεδιαστές της Cruise Collection. Κέντρο: Η Εύα Χερτζίκοβα, πρώην μοντέλο, έδωσε το «παρών» στο σόου. Δεξιά: Η Τζέμα Aρτερτον. 

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...