Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

«Δεν είμαι εγώ στο ροζ βίντεο»

Θύμα ενός απίστευτου εφιάλτη, η Τζοβάννα Μπουλιέρη κινείται νομικά εναντίον όσων τη διασύρουν, ενώ αναζητεί το πρόσωπο που ήθελε να την εκδικηθεί

Σε απόγνωση βρίσκεται το πανέμορφο μοντέλο Τζοβάννα Μπουλιέρη εξαιτίας της απίστευτης περιπέτειας στην οποία έχει εμπλακεί, καθώς άγνωστοι διαδίδουν ότι πρωταγωνιστεί σε ροζ βίντεο.

Η ίδια αρνείται ότι συμμετέχει στο βίντεο πορνό, όπως ήδη δημοσίευσε και η «Espresso», αναζητεί το πρόσωπο που ήθελε να την εκδικηθεί και μέσω του συνηγόρου της διαμηνύει ότι ετοιμάζει μηνύσεις προς όσους τη διέσυραν.

Η 20χρονη απέστειλε εξώδικη διαμαρτυρία, η οποία αναφέρεται στο πρωτοσέλιδο της «Espresso» της 23ης Μαΐου του 2016 (με αριθμό φύλλου 1.054) που τιτλοφορείται «Οργια με τρεις άντρες σε ροζ βίντεο που κάνει πάταγο στο ίντερνετ. Μοντέλο σε ερασιτεχνικό σκληρό πορνό», κάνοντας λόγο για στοχοποίησή της αναφορικά με τη δήθεν εμπλοκή του προσώπου της σε βίντεο ερωτικού περιεχομένου. Επίσης, αναφορικά με τον τίτλο και την ολόσωμη, έγχρωμη φωτογραφία που βρίσκεται ακριβώς δίπλα, εκτιμά ότι δεν αφήνει «αμφιβολία στον αναγνώστη για το πρόσωπο, στο οποίο απευθύνεται και αφορά, αλλά κυρίως ότι πρόκειται για τη δική μου συμμετοχή στο συγκεκριμένο βίντεο που αναφέρεστε, με το οποίο ουδεμία σχέση υπέχω».

Στο εξώδικο αναφέρει συγκεκριμένα: «Με το συγκεκριμένο πρωτοσέλιδό σας εκφράζετε βεβαιότητα περί της συμμετοχής μου στο συγκεκριμένο ερωτικό βίντεο στο οποίο αναφέρεστε, αφήνοντας ευθέως ξεκάθαρη μομφή προς το πρόσωπό μου σχετικά με την εμπλοκή μου στο βίντεο αυτό. Γνωρίζετε ότι με το εν λόγω πρωτοσέλιδο, με τον τρόπο που το παρουσιάζετε καθώς και με τη χρήση του πλούσιου φωτογραφικού υλικού, καθίσταται σαφές ότι μοναδικό κίνητρό σας υπήρξε η σπίλωση της υπόληψης και του ονόματός μου, καθώς στο εν λόγω δημοσίευμα προβήκατε εν γνώσει της αναληθείας αυτού, αφού γνωρίζετε καλώς ότι ουδεμία σχέση έχω με την υπόθεση αυτή, ενώ έχω σφοδρώς αντιδράσει, ξεκαθαρίζοντας την πραγματικότητα, και έχω ευθέως καταγγείλει την προσπάθεια σπίλωσής μου».

Συκοφάντηση

«Γνωρίζετε ότι ο τρόπος που αναφέρεστε στο πρόσωπό μου είναι απόλυτα ψευδής και συκοφαντικός, ενώ στο πρωτοσέλιδο του φύλλου της εφημερίδας σας σκόπιμα και σε μια απόλυτη προσπάθεια συκοφάντησής μου δεν αφήνετε καμία αμφιβολία ότι είμαι άμεσα και ευθέως εμπλεκόμενη πρωταγωνίστρια στο συγκεκριμένο βίντεο, προκαλώντας μου τεράστια οικονομική βλάβη και ζημία.

Το εν λόγω πρωτοσέλιδο αναπαράχθηκε, μεταδόθηκε και προβλήθηκε διαδικτυακώς και σε όλη τη χώρα και αναγνώστηκε σε όλα τα κανάλια εθνικής εμβέλειας, καθώς η εφημερίδα σας είναι ευρέως γνωστή, με πολλούς αναγνώστες σε όλη την επικράτεια, καταστρέφοντας την εικόνα μου και την επαγγελματική μου υπόσταση, προκαλώντας μου ανεπανόρθωτη ζημία.

Σε καμία περίπτωση δεν αποδέχομαι το περιεχόμενο αυτών, τα οποία σκοπίμως επιθυμείτε να μου προσάψετε, προκειμένου να αποβλέψετε στην επαγγελματική μου εξόντωση, βλάπτοντας σοβαρότατα την εικόνα μου, το επαγγελματικό μου ήθος και την αξιοπρέπειά μου, ενώ σε όλη τη διαδρομή μου έως σήμερα, επαγγελματική και προσωπική, υπήρξα απολύτως έντιμη, ηθική και άμεμπτη».

Να θυμίσουμε ότι η «Εspresso» δεν υιοθετεί τις διαδόσεις για τη συμμετοχή του μοντέλου στο συγκεκριμένο βίντεο, γι’ αυτό και ανέφερε στο σχετικό ρεπορτάζ ότι είναι «θύμα ενός απίστευτου εφιάλτη».

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...