Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024

Σόφη Ζαννίνου: «Έχω ζητήσει δημόσια συγγνώμη από την κόρη μου και με...

Η Σόφη Ζαννίνου παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό...

Μαρία Σολωμού: «Υπήρχε πολύ βρίσιμο, ήταν προσβλητικό»

Η Μαρία Σολωμού φέτος πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση Μ.Α.Ι.Ρ.Ο.Υ.Λ.Α....

«Grand Hotel»: Η Κυβέλη είναι έξαλλη με τον Ρήγα

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Grand...

Δεν μας έφτανε τόσο, θέλει και ένα μισάωρο από το «Καλημέρα, Ελλάδα»...

Επεκτατικός ο ένας, σκληρό καρύδι ο άλλος! Ανένδοτος είναι...

«Game of Thrones» με ήρωα τον Γιάγκο

Η παραφθορά της σειράς που ανέβηκε στο διαδίκτυο από τον πρώην υποψήφιο βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. Γ. Ραυτόπουλο

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Η παραφθορά της σειράς που ανέβηκε στο διαδίκτυο από τον πρώην υποψήφιο βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. Γ. Ραυτόπουλο

«Θέλεις μάνγκο; Θέλω Γιάγκο»! Με αυτό το σύνθημα κατέβηκε ως υποψήφιος βουλευτής με τους ΑΝ.ΕΛ. τον Ιανουάριο του 2015 ο Γιάγκος Ραυτόπουλος και λίγο μετά παραιτήθηκε από το κόμμα. Χθες «ξαναχτύπησε» (αλύπητα το κοινό του) με βίντεο που ανέβασε στα social media.
Πρόκειται για μια απίστευτη παραφθορά του «Game of Thrones», με πρωταγωνιστή τον ίδιο τον… Γιαγκούκο και τίτλο: «Greek crisis edition: Walk of shame».

fdsfsd

Με μια κοινή φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου στα χέρια, ο Γιάγκος Ραυτόπουλος, ενδεδυμένος λευκό μανδύα, εξαπολύει μύδρους εναντίον της κυβέρνησης: «Μας παραπλάνησαν με ψέματα για να πάρουν τον θρόνο και τώρα έγιναν ένα με αυτόν».

Πίσω του ακολουθεί ένα τσούρμο από «σφίχτες» πορτιέρηδες, με κοιλιακούς-φέτες, ψιλογυμνούς, να αλαλάζουν στους δρόμους της Πάτρας: «Shame, shame! Ντροπή σας, πουλημένοι! Κλείσατε το Ιντεάλ, κλείσατε το Τσίπο-τσίπο… Shame! Φορολογήσατε τον καφέ, την μπίρα, το σουβλάκι… Shame! Είθε οι αμαρτίες σας να ξεπλυθούν και η γενιά μας να σας συγχωρέσει για αυτά που κάνατε». Η «υπερπαραγωγή» ολοκληρώνεται με τους «σφίχτες» να πετάνε με θυμό τη φωτογραφία Τσίπρα – Καμμένου στη θάλασσα για να ξεπλυθούν οι αμαρτίες τους! Ημαρτον, Θεέ μου! Βοήθησέ μας

Δραστήριο μοντελάκι η Ραχήλ Μακρή. Τώρα γίνεται και ραδιοφωνατζού, όπως μας πληροφορεί η ίδια. Κάθε Τετάρτη βράδυ, 22.00-24.00, η Ραχήλ Μακρή θα αναλύει την πολιτική επικαιρότητα, απαντώντας σε ερωτήματα των πολιτών μέσω του διαδικτυακού ραδιοφώνου της ΕΡΤopen! Πολύ open η ΕΡΤ… Τόσο, που ανοίγεται ακόμη και στα πιο «βαθιά αντιπολιτευτικά λαρύγγια»! Πιάστε στασίδι, ακροατές… Στο μεταξύ, πρόλαβε και έκραξε στο facebook τον πρώην «πολιτικό σύντροφό της», υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη. Ζωγράφισε πτυχίο και του το αφιέρωσε!

Εψαχναν το κινητό του Μάκη Βορίδη

voridis kinito
Μαζί με τα αβγά και τα πασχάλια, από τη λάθος απόφαση να φύγει η Ν.Δ. από τη συζήτηση για τις πολιτικές offshore, ο Μάκης Βορίδης έχασε και το κινητό του. Εναγωνίως, λοιπόν, το έψαχνε χθες το μεσημέρι ανάμεσα στα μαξιλάρια των καναπέδων. Οι υπάλληλοι της Βουλής τον βοηθούσαν στην αναζήτηση. Μάκη μου, το κινητό μπορεί ήδη τώρα που γράφω να το έχεις βρει, όμως εκείνο που δύσκολα θα ξαναβρεί η Ν.Δ. και σίγουρα θα χρειαστεί την Αγγελική Νικολούλη να το ψάξει είναι τη σοβαρή αντιπολίτευσή της!

Δουλίτσα με θέα τον Εθνικό Κήπο

megalooikonomou 2
Καλοκαίριασε και οι βουλευτές παίρνουν τους συνεργάτες τους, το αναψυκτικό τους, το χαρτομάνι και βγαίνουν στο μπαλκόνι για δουλίτσα. Αυτό έκανε και η βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, που με τη συνεργάτιδά της κάθισαν στο προαύλιο του εντευκτηρίου και συνδύασαν το τερπνόν μετά του ωφελίμου: καφεδάκι με θέα τον Εθνικό κήπο. Ντυμένη, μάλιστα, «άκρως… παραθαλάσσια», με ένα έντονο εμπριμέ μπλουζάκι που έφερε παρτούς ώμους! «Λίγο φραπέ, λίγος κήπος και τα ρουσφέτια μου»!

ansaserΑσανσέρ στη Βουλή με χαμηλό φωτισμό
Hi-tech ασανσέρ απέκτησε η Βουλή. Τόσο μελωδικό και μοντέρνο, που οι βουλευτές πάνε βόλτα πάνω κάτω στους ορόφους. Το ασανσέρ έχει μικροτσίπ που το καθιστά σούπερ αυτόματο, ενώ έχει χαμηλό φωτισμό και ιδανική κλασική μουσική. Το ποτό λείπει! Ξέρετε τώρα οι βουλευτές, ε; Εκτός από τις ωραίες τουαλέτες για τις οποίες ακούγονται πολλά τελευταία, υπάρχουν και τα ασανσέρ. Αρκεί να πατηθεί το stop και ύστερα «κόφτης» ΣΥΡΙΖΑ!

(!)

Δεν έχει σημασία που δεν τρελαίνεται στη δουλειά. Η κούραση, κούραση! Κι άλλωστε, πόσες πολιτικές εκπομπές να προλάβει να δει τη νύχτα ο πρωθυπουργός; Υπάρχει και η Αννίτα Πάνια! Ο Αλέξης Τσίπρας, λοιπόν, εξομολογήθηκε στους συνεργάτες του, με χιούμορ πάντοτε, ότι προχθές έβλεπε αργά τη νύχτα ενημερωτική εκπομπή για τις εξελίξεις στη Δικαιοσύνη και τον πήρε ο ύπνος χωρίς να το καταλάβει. Ξαφνικά, ύστερα από ώρα, ξυπνά και στη θέση του Παπαγγελόπουλου βλέπει τηλεμάρκετινγκ! Πρόεδρέ μου, κάποια στιγμή ολοκληρώνονται ακόμη και οι εκπομπές!

■ Εγινε μπαμπάς στα 65, κάλλιο αργά παρά ποτέ, και το γιορτάζει στις 26 Ιουνίου. Ο αιώνιος αλλά και «γαλάζιος» συνδικαλιστής, πρώην ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Κώστας Πουπάκης βαφτίζει τον γιο του στη Γλυφάδα και στη συνέχεια κάνει πάρτι για το μωρό του και για όλους τους παλιούς φίλους του από το κόμμα στο Balux. Ο πατέρας του Στυλιανός καταγόταν από τις Μαργαρίτες Ρεθύμνου κι έτσι ο μικρός θα πάρει το όνομα του κρητικού παππού του. Ο Κώστας Πουπάκης, τακτικός συνομιλητής του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, για χρόνια δήλωνε φανατικός εργένης. Ομως ο έρωτας τον περίμενε στη στροφή, και μετά τα 60! Να του ζήσει λοιπόν ο γιος.

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τζούλια Αλεξανδράτου: Call girl στα φανερά η πρώην πορνοστάρ!

Επιστροφή της Τζούλιας Αλεξανδράτου στη βιομηχανία του σεξ, όχι...

Χωρισμός για πασίγνωστο ζευγάρι στην ελληνική showbiz

Το ζευγάρι μετράει επτά χρόνια κοινής πορείας και μέχρι...

Γκαλά στο Λονδίνο με guests τη Φουρέιρα και την ανανεωμένη Τατιάνα Μπλάτνικ

Το Λονδίνο όπως κάθε Οκτώβριο έχει την τιμητική του,...

«Σβήνει» η Καίτη Γκρέυ

Ενα εγκεφαλικό επεισόδιο, αφυδάτωση, χαμηλό αιματοκρίτη καθώς και μια...

Άδωνις σε φόρμα με γυμνάστρια «πειρασμό» του Instagram

Αντί να χτίσει καμιά νέα πτέρυγα στο ετοιμόρροπο ΚΑΤ,...