Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024

Σόφη Ζαννίνου: «Έχω ζητήσει δημόσια συγγνώμη από την κόρη μου και με...

Η Σόφη Ζαννίνου παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό...

Μαρία Σολωμού: «Υπήρχε πολύ βρίσιμο, ήταν προσβλητικό»

Η Μαρία Σολωμού φέτος πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση Μ.Α.Ι.Ρ.Ο.Υ.Λ.Α....

«Grand Hotel»: Η Κυβέλη είναι έξαλλη με τον Ρήγα

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Grand...

Δεν μας έφτανε τόσο, θέλει και ένα μισάωρο από το «Καλημέρα, Ελλάδα»...

Επεκτατικός ο ένας, σκληρό καρύδι ο άλλος! Ανένδοτος είναι...

Η αντεπίθεση της Φιλοθέης

Νέα πυρά από την τελευταία σύζυγο του Αντώνη Βαρδή κατά των δύο παιδιών του για τον τρόπο που την «απέβαλαν» από το σπίτι του

Νέα πυρά από την τελευταία σύζυγο του Αντώνη Βαρδή κατά των δύο παιδιών του για τον τρόπο που την «απέβαλαν» από το σπίτι του

Κορυφώνεται η κόντρα μεταξύ της Φιλοθέης Μωβ και των παιδιών του Αντώνη Βαρδή, μετά τις νέες «βόμβες» της τελευταίας συζύγου του αξέχαστου μουσικοσυνθέτη.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Η φυσικοθεραπεύτρια, έναν μήνα μετά την υποβολή μήνυσης εναντίον του Γιάννη και της Καλλιστώς Βαρδή για αυτοδικία, καταγγέλλοντας πως την πέταξαν έξω από το σπίτι της οικογένειας στην Παιανία, επιστρέφει για τη… ρεβάνς με μια διαδικτυακή ανάρτηση γεμάτη αποκαλύψεις και διαψεύσεις.
«Θα ήθελα να απαντήσω στις αμέτρητες ψευδείς κατηγορίες που δέχτηκα όλο αυτό το διάστημα και πλήττουν βάναυσα το πρόσωπο και την προσωπικότητά μου ως γυναίκα, σύζυγο και προπάντων ως μητέρα» έγραψε στον πρόλογο της μακροσκελούς «κατάθεσής» της, όπου αποκαλύπτει την αλήθεια γύρω από το όνομά της, μετά τη δήλωση του Γιάννη Βαρδή στην εκπομπή «Ολα πρώτη φορά» πως τη λένε Μαρία!

«Βαφτίστηκα Μαρία – Φιλοθέη, εκ παραδρομής στη ληξιαρχική πράξη βαπτίσεώς μου γράφτηκε μόνο το όνομα Μαρία. Η οικογένειά μου όμως συνέχισε να με φωνάζει Φιλοθέη, όπως και όλοι οι φίλοι και συγγενείς μου (…) Το “Μωβ” είναι το παρατσούκλι μου, το οποίο χρησιμοποιώ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αλλωστε σε όλες τις επίσημες συναλλαγές μου χρησιμοποιείται το ονοματεπώνυμό μου. Προσπάθησα ποτέ να ξεγελάσω κανέναν με άλλο ονοματεπώνυμο;» αναρωτιέται με νόημα.

Η τελευταία αγαπημένη του Αντώνη Βαρδή δεν αφήνει ασχολίαστο το θέμα της «παράνομης αποβολής» της -όπως τη χαρακτηρίζει- από το σπίτι της Παιανίας, τονίζοντας πως το μόνο που την ενδιέφερε ήταν να μετακομίσει με αξιοπρέπεια και να μεταστεγάσει τα σκυλιά της.

Αδικος πόλεμος

«Ο τρόπος που τα παιδιά με απέβαλαν από την κατοικία μου και ο άδικος πόλεμος εναντίον μου είναι αυτό που προσβάλλει τη μνήμη του πατέρα τους και όχι η δική μου συμπεριφορά. Δεν σεβάστηκαν την επιλογή του πατέρα τους, την επί 13 χρόνια σύντροφο και μετέπειτα σύζυγό του (…) Αν διέκρινα στη μετέπειτα συμπεριφορά τους ειλικρινή μετάνοια, αν με προσέγγιζαν να μου δώσουν μία εξήγηση, αν μου ζητούσαν μία ειλικρινή συγγνώμη, θα τους το συγχωρούσα και δεν θα προχωρούσα στη μήνυση».

Υποστηρίζει επίσης πως η μεταφορά των αντικειμένων από την οικία της Παιανίας έγινε παρουσία πληρεξούσιων δικηγόρων, αρνούμενη πως ήταν μεγάλης αξίας: «Δεν πήρα ούτε έναν πίνακα. Τα μπαχαρικά, για τα οποία κατά εξακολούθηση έχω πέσει θύμα ειρωνείας σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές, ήταν για να χρησιμοποιηθούν στην Κοινωνική Κουζίνα “Ο άλλος άνθρωπος”. Το λάπτοπ περιείχε το σύνολο των φωτογραφιών και βίντεο της ζωής μου με τον Αντώνη, ενώ είμαι ευτυχισμένη που πήρα τα αγαπημένα του μπλουζάκια (χαμηλής υλικής αξίας) και την αγαπημένη του κούπα».
Αρνείται με σθένος τις κατηγορίες περί παρέμβασής της στην Τράπεζα της Βουλγαρίας, όπου υπάρχει καταθετικός λογαριασμός στα ονόματα των Αντώνη και Γιάννη Βαρδή, και δηλώνει πως με την αποζημίωση της ασφάλειας ζωής του αποβιώσαντος συζύγου της αποπληρώθηκε το χρέος για τη χρήση της ακτινοθεραπείας TTF στην οποία είχε υποβληθεί ο τραγουδιστής τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο του 2014».

Η «αινιγματική» διαδικτυακή ανάρτηση του Γιάννη

13393388 10208053168780991 177131342 n

«Μην κουβαλάς το παρελθόν μαζί σου, πιάνει χώρο στο παρόν σου και καθυστερεί το μέλλον σου» ήταν η «αινιγματική» διαδικτυακή ανάρτηση του Γιάννη Βαρδή, μόλις ένα 24ωρο μετά την «εξομολόγηση» της Φιλοθέης Μωβ. Ο τραγουδιστής, που συνόδεψε το απόφθεγμα με φωτογραφία του πατέρα του, απολαμβάνει τη ζωή του ως πατέρας, αφού πριν από τρεις εβδομάδες γεννήθηκε η κορούλα του. Ο Βαρδής junior γύρισε σελίδα και μαζί με τη σύζυγό του Νατάσα Σκαφιδά απολαμβάνει όλα τα ωραία της νέας ζωής του στον πάνω όροφο της έπαυλης στην Παιανία, εκεί όπου διέμενε για χρόνια ο αξέχαστος δημιουργός με την τελευταία του σύζυγο.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τζούλια Αλεξανδράτου: Call girl στα φανερά η πρώην πορνοστάρ!

Επιστροφή της Τζούλιας Αλεξανδράτου στη βιομηχανία του σεξ, όχι...

Χωρισμός για πασίγνωστο ζευγάρι στην ελληνική showbiz

Το ζευγάρι μετράει επτά χρόνια κοινής πορείας και μέχρι...

Γκαλά στο Λονδίνο με guests τη Φουρέιρα και την ανανεωμένη Τατιάνα Μπλάτνικ

Το Λονδίνο όπως κάθε Οκτώβριο έχει την τιμητική του,...

«Σβήνει» η Καίτη Γκρέυ

Ενα εγκεφαλικό επεισόδιο, αφυδάτωση, χαμηλό αιματοκρίτη καθώς και μια...

Άδωνις σε φόρμα με γυμνάστρια «πειρασμό» του Instagram

Αντί να χτίσει καμιά νέα πτέρυγα στο ετοιμόρροπο ΚΑΤ,...