Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Ο Πάνος Κιάμος στο Must Club

Μία νέα έκπληξη περιμένει τους θαυμαστές του Πάνου Κιάμου το καλοκαίρι 2016. Ενώ ο τραγουδιστής τελείωσε τις εμφανίσεις του για ακόμα μία χρονιά στο Club 22, η συνέχεια των εμφανίσεών του θα γίνει από ένα νέο στέκι, που κάνει την εμφάνισή του για πρώτη φορά στην πόλη. Έτσι, ενώ θα περιμέναμε να δούμε τον Πάνο Κιάμο από τη νέα φθινοπωρινή σεζόν και πάλι εκεί, όπως θα ήταν αναμενόμενο, τελικά θα τον δούμε σε λίγο μόλις καιρό να υποδέχεται το καλοκαίρι από την πίστα ενός νέου κέντρου, που δεν είναι άλλο από το Must Club. Τι ακριβώς θα συμβεί; Το πρώην Ειρηνικός μετονομάζεται σε Must Club και ανοίγει τις πόρτες του και πάλι στην παραλιακή και τη Βούλα. Από εκεί θα ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό το ερχόμενο καλοκαίρι, με ένα πρόγραμμα στο τιμόνι του οποίου θα είναι φυσικά ο Πάνος Κιάμος. Στο πλευρό του, τη φορά αυτή θα έχει τον Κώστα Μαρτάκη, έναν νέο και αγαπημένο καλλιτέχνη και φυσικά το πρόγραμμα θα απογειωθεί και πάλι.

ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ MUST CLUB ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016

Μπορεί να είναι από τους νέους σχετικά καλλιτέχνες του λαϊκού ρεπερτορίου, όμως η καριέρα του Πάνου Κιάμου πλησιάζει σιγά σιγά την 20ετία, αφού έκανε το ντεμπούτο του στη δισκογραφία το 1998. Οι μεγάλες επιτυχίες που τον στιγμάτισαν, ήρθαν κιόλας από τον πρώτο αυτό δίσκο και γρήγορα ο καλλιτέχνης αναδείχθηκε σε μία από τις πρώτες επιλογές του κόσμου για τη διασκέδασή του. Ο λόγος; Πέρα από τις επιτυχίες του, ο Πάνος Κιάμος έχει ένα μοναδικό ταλέντο να ανεβάζει το κέφι στα ύψη, μιας και η θετική ενέργειά του επί σκηνής είναι εξαιρετική. Όλοι αυτοί οι λόγοι συντέλεσαν στο να εκτοξευθεί τελικά στην κορυφή και να παραμένει εκεί μέχρι και σήμερα. Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του τραγουδιού, ωστόσο, εδώ και χρόνια βρίσκεται στο τιμόνι του προγράμματος μόνος του και τα καταφέρνει εξαιρετικά. Με το Club 22 συνεργάστηκε για πρώτη φορά το 2011 και έκτοτε βρίσκεται ασταμάτητα κάθε σεζόν στην πίστα του. Πάνος Κιάμος Club 22 διαγράφουν μία πρωτόγνωρη πορεία επιτυχίας εδώ και χρόνια και τώρα το δίδυμο αλλάζει ύστερα από πολύ καιρό: Πάνος Κιάμος Must Club είναι εδώ για να απογειώσουν το κέφι στα ύψη.

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ MUST CLUB ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016

Μπορεί η φετινή χρονιά να μην είχε την εξέλιξη που θα περίμενε κανείς, όμως ο Κώστας Μαρτάκης ύστερα από τις κακοτυχίες ετοιμάζεται να ανέβει και πάλι σε πίστα μετά από αρκετό καιρό. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, που φέτος συμπλήρωσε δέκα ολόκληρα χρόνια στη δισκογραφία, ατύχησε καθώς το προγραμματισμένο σχήμα του καλοκαιριού στο Teatro ματαιώθηκε λόγω του θανάτου του Παντελή Παντελίδη, ενώ από την άλλη, η συμμετοχή του σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή σταμάτησε απότομα λόγω των οικονομικών προβλημάτων του καναλιού. Τώρα ωστόσο, φαίνεται να αφήνει πίσω του αυτές τις κακοτοπιές και επιστρέφει δυναμικά στη νύχτα. Πάνος Κιάμος must club Κώστας Μαρτάκης θα απογειώσουν το καλοκαίρι μας για τα καλά.

MUST CLUB ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016

Στη λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή 18 στη Βούλα στεγαζόταν κάποτε ένα από από τα σπουδαιότερα clubs της πόλης, το Ειρηνικός. Το Ειρηνικός Club μεσουράνησε στη δεκαετία των 90s και τώρα έφτασε η στιγμή το ιστορικό κτίριο να ανοίξει και πάλι τις πόρτες του στο κοινό. Αυτή τη φορά ως Must Club. Ένα νέο brand της νύχτας ετοιμάζεται να πάρει τη θέση του αξέχαστου εκείνου μαγαζιού και να απογειώσει το κέφι μια και καλή, δίπλα από το κύμα. Το Must Club αναμένεται να ανοίξει σύντομα τις πόρτες του, πλήρως ανανεωμένο και φρέσκο και το μόνο βέβαιο είναι πως θα συγκεντρώσει πάνω του όλα τα βλέμματα της πόλης και θα είναι και πάλι ο πρωταγωνιστής της διασκέδασης, έχοντας Πάνο Κιάμo Κώστα Μαρτάκη στην πίστα του. 

must club kiamos kalokairi 2016 paraliaki

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...