Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

ΖΥΓΟΣ: Ο δογματισμός δεν θα σας οδηγήσει πουθενά, αντιθέτως ανατρέπει τα…

ΚΡΙΟΣ: Η συναισθηματική φόρτιση από καταστάσεις του παρελθόντος που επανεμφανίζονται απρόσμενα στη ζωή σας θα αποτελέσει ακόμα μία εμπειρία για εσάς, αλλά δεν πρέπει να αφήσετε να σας πνίγουν οι συγκινήσεις και να επηρεάζουν την καθημερινότητά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι διασυνδέσεις σας θα είναι αρκετά αποδοτικές και καλά θα κάνετε να μην αφήσετε τους άλλους να χρησιμοποιούν τις δικές σας γνωριμίες και να σας βάζουν στο περιθώριο. Υπάρχει το ενδεχόμενο σήμερα να σας αναστατώσει ένα γοητευτικό χαμόγελο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην αφήνετε να αιωρούνται υπονοούμενα εις βάρος σας χωρίς να αμύνεστε. Η μεγαλοψυχία που ίσως δείξετε μπορεί να λειτουργήσει αρνητικά στον δικό σας ψυχισμό. Αν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μετριάστε την έπαρσή σας και λειτουργήστε ως καταλύτες κάποιων συζητήσεων, ασκώντας θετική επιρροή σε τελικές συμφωνίες που θα σας ζητηθεί να προχωρήσετε. Πρέπει να το πάρετε απόφαση πως δεν γίνεται να συμφωνείτε πάντα με όλους.

ΛΕΩΝ: Για να υλοποιήσετε κάποιες ιδέες και επιθυμίες σας, και να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι πρέπει να συμπράξετε με άτομα που έχουν τις ίδιες πεποιθήσεις με εσάς. Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας και απομακρυνθείτε από την καθημερινότητα που σας πνίγει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η ανάγκη σας για επικοινωνία είναι μεγάλη, γι’ αυτό θα αποφασίσετε να ξεδιαλύνετε κάποιες αντιπαραθέσεις με τους γύρω σας. Είναι απαραίτητο να κρατήστε τις απαραίτητες ισορροπίες και να μην αφήσετε το συναίσθημα να σας παρασύρει.

ΖΥΓΟΣ: Ο δογματισμός δεν θα σας οδηγήσει πουθενά, αντιθέτως ανατρέπει τα αποτελέσματα που θέλετε να πετύχετε και σας βγάζει από τους στόχους σας. Το μόνο που καταφέρνετε με αυτόν τον τρόπο είναι να χάνετε την ουσία των πραγμάτων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι προσπάθειές που κάνετε να επεκταθείτε επαγγελματικά, σε συνδυασμό με κάποιες θετικές εξελίξεις, θα είναι λυτρωτικές και θα σας βγάλουν από τα αδιέξοδά σας. Ζήστε το σήμερα όσο καλύτερα μπορείτε και να θυμάστε ότι ο φόβος δεν σας βοηθάει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αν θέλετε πραγματικά να δείτε κάποια φιλόδοξα σχέδιά σας να παίρνουν σάρκα και οστά, πρέπει να προχωρήσετε προσεκτικά κάνοντας τους κατάλληλους ελιγμούς. Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα είναι ιδιαίτερα δελεαστικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι επιφυλάξεις που διατηρείτε για κάποιες μακροχρόνιες σχέσεις στον επαγγελματικό χώρο θα σας δώσουν την ευκαιρία να αντιμετωπίσετε με αντικειμενικότητα πρόσωπα και καταστάσεις. Εμπιστευτείτε περισσότερο το ένστικτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο φόβος για τις αλλαγές που θέλετε αλλά και γι’ αυτές που είστε αναγκασμένοι να κάνετε ίσως σας βάλει στη διαδικασία της οπισθοχώρησης, όμως ξανασκεφτείτε το. Μην ασκείτε μονίμως έντονη κριτική στους φίλους και στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΙΧΘΥΕΣ: Επικεντρωθείτε σε θέματα που απαιτούν από εσάς λεπτομέρεια και αφοσίωση. Ισως δεν είστε ακόμα έτοιμοι για συγκεκριμένες αντιπροτάσεις, αλλά τουλάχιστον φροντίστε το. Εκτονώστε τα νεύρα σας κάνοντας κάποιο σπορ και όχι πάνω σε άτομα που δεν φταίνε.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ