Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Που χάθηκε η Ντέσσυ Κουβελογιάννη

►Από τις εκπομπές σε μεγάλα κανάλια στην πρωινή ζώνη του ART κάθε Σαββατοκύριακο
►Ο γάμος της, το άγχος για τα δυο παιδάκια της και η πρώτη εμφάνιση στο θεατρικό σανίδι

►Από τις εκπομπές σε μεγάλα κανάλια στην πρωινή ζώνη του ART κάθε Σαββατοκύριακο
►Ο γάμος της, το άγχος για τα δυο παιδάκια της και η πρώτη εμφάνιση στο θεατρικό σανίδι

Από τα κανάλια της πρώτης γραμμής, στο ΑΡΤ, όπου παρουσιάζει σαββατοκυριακάτικη εκπομπή με το ίδιο κέφι όπως και τότε, που πρωταγωνιστούσε στην ελληνική τηλεόραση. Η Ντέσσυ Κουβελογιάννη διακρίνεται για τον επαγγελματισμό της, γι’ αυτό και κάθε Τρίτη βρίσκεται στο γραφείο της, προετοιμάζοντας τη θεματολογία που θα παρουσιάσει το Σαββατοκύριακο στους πιστούς τηλεθεατές της.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Ωστόσο, ο ρόλος τον οποίο χαίρεται περισσότερο είναι εκείνος της μανούλας. Κάνει ελάχιστες κοσμικές εμφανίσεις, κυρίως με σύσσωμη την οικογένεια της, αφού, όπως λέει, έχει χορτάσει τη… νύχτα. Oταν, πάντως, τι ρωτούν πού χάθηκε, απαντάει με χιούμορ: «Γενικά είμαι χαμένη!»
Tο τηλεοπτικό κοινό τη γνώρισε ως κεντρική παρουσιάστρια lifestyle εκπομπών, ωστόσο η Ντέσσυ έχει διαγράψει εξίσου σημαντική πορεία και πίσω από τις κάμερες. Αρχισε να δουλεύει στην τηλεόραση το 1991, παράλληλα με τις σπουδές της, πρώτο εγχείρημά της ήταν η εκπομπή «Η Αθήνα την νύχτα», στο Κανάλι 29, στην οποία παρουσίαζε νυχτερινά μαγαζιά, αλλά και το πώς διασκέδαζε ο κόσμος σε αυτά. Την ίδια εποχή αρθρογραφούσε σε εφημερίδες και περιοδικά. Πολλοί υποστήριζαν ότι αυτό το επαγγελματικό μονοπάτι ήταν μονόδρομος για την εξωστρεφή κοπέλα, αφού πατέρας της ήταν ένας από τους θρυλικούς δημοσιογράφους, ο Ανδρέας Κουβελογιάννης (υπήρξε ηθοποιός και σκηνοθέτης), κι εκείνη είχε μεγαλώσει έχοντας επαφή με όλους τους σταρ της εποχής, με τους οποίους διατηρεί καλή σχέση μέχρι και σήμερα.

enthethΑν και βρισκόταν στα καλύτερά της όσον αφορά τα επαγγελματικά της, η Ντέσσυ αποφάσισε το 1998 να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Μπάμπη Κατσαντώνη, χωρίς όμως να αφήνει σε δεύτερη μοίρα τη δουλειά της. Αλλωστε και ο σύζυγός της την ενθάρρυνε και στεκόταν πάντα διακριτικά στο πλευρό της σε όποιες επιλογές έκανε.

Η μεταγραφή στον ΑΝΤ1

Το 2004 ανέλαβε το «Top Secret» στο Alter, το οποίο την επόμενη χρονιά μετακινήθηκε στο Σαββατοκύριακο. Κάπως έτσι εξασφάλισε τη μεταγραφή της στον ΑΝΤ1, παρουσιάζοντας για μία σεζόν (2016) την εκπομπή «Τελεία και παύλα». Ωστόσο, μέσα στον χρόνο επέστρεψε στο Alter, για να αναλάβει το «Gossip News». Ακολούθησε το μαγκαζίνο «Εμείς οι γυναίκες» (2007, Alter). Από τότε τα τηλεοπτικά ίχνη της χάθηκαν, οι εκπομπές της είχαν μπει πολλές φορές στο στόχαστρο εξαιτίας της θεματολογίας τους, ωστόσο εκείνη ποτέ δεν μπήκε σε διαδικασία να απαντήσει. Εκανε το comeback της το 2013 από τη συχνότητα του Extra («Με την Ντέσσυ»), για να «μετακομίσει» την ίδια χρονιά στο ETV («ΕλπίΖΩ»). Η συνεργασία της με τον σταθμό έληξε άδοξα, με εκείνη να δηλώνει με αυτοσαρκασμό: «Η συνεργασία διακόπηκε, επειδή πήρα… πέντε κιλά και δεν χωρούσα στην τηλεόραση». Τελικά, βρήκε… λιμάνι στο ΑΡΤ, όπου φέτος, κάθε Σάββατο και Κυριακή, παρουσιάζει την εκπομπή «Α λα κ-αρτ», από τις 10 έως τη 1 μετά το μεσημέρι, παρέα με τον Θοδωρή Ρακιντζή. Πέρυσι, μάλιστα, είχε καθημερινή τηλεοπτική παρουσία, ωστόσο για τη σεζόν που τελειώνει σε λίγες μέρες επέλεξε την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Η Ντέσσυ ήταν ανέκαθεν από τις παρουσιάστριες που προτιμούσαν να τσαλακώνουν την εικόνα τους, να γίνεται η «γυναίκα της διπλανής πόρτας». Σήμερα απολαμβάνει να είναι -εκτός από παρουσιάστρια- μια «Μαίρη Παναγιωταρά» με τα όλα της. Κάνει όλες τις δουλειές του σπιτιού, φροντίζει τον σύζυγο της Μπάμπη και αναλαμβάνει τα διαβάσματα της Αντριάνας και του Γιάννου. «Η Αντριάνα-Μικαέλα (έχει τα ονόματα του μπαμπά και του παππού μου) έχει παράσταση στο μπαλέτο, όπου πηγαίνει από τεσσάρων χρόνων, και είναι, σύμφωνα με τα λεγόμενα της δασκάλας της, ταλέντο. Ο Γιάννος είναι ένα παιδί που με ό,τι καταπιαστεί στον αθλητισμό τα καταφέρνει κι έχει άγνοια κινδύνου. Με τρομάζει κάποιες φορές. Του αρέσουν οι μηχανές, τα σπορ, κάνει σκέιτμπορντ και δεν νιώθει φόβο. Εγώ ως μαμά, όμως, φοβάμαι. Η κόρη μου είναι η χαρά της μάνας και ο γιος μου το άγχος της» λέει η παρουσιάστρια στην «Espresso». Πολλές φορές τα παιδιά της την ακολουθούν στο κανάλι και, μάλιστα, έχουν αναπτύξει φιλίες τους με τους συνεργάτες της μαμάς.

Φίλοι από το χώρο

Η Ντέσσυ έχει καταφέρει να κρατήσει τις ισορροπίες ανάμεσα στην προσωπική και την επαγγελματική ζωή της. Είναι «παίκτης ομάδας» και πάντα πόνταρε στους ανθρώπους με τους οποίους δούλευε. Γι’ αυτό κι έχει πολλούς φίλους από τον χώρο, πράγμα σπάνιο. «Είναι πολύ σημαντικό να έχεις φιλίες οι οποίες έχουν διάρκεια στον χρόνο. Εχω πολύ καλούς συνεργάτες, οι οποίοι δεν είναι υπάλληλοι του σταθμού, αλλά έρχονται για μένα». Οσο για το τι θα ήθελε να παρουσιάσει ύστερα από τόσα χρόνια στην TV; «Θα μου άρεσε πολύ να έκανα ένα τηλεπαιχνίδι με την συμμετοχή του κόσμου, καθώς επιδιώκω την επικοινωνία μαζί του»,λέει η ίδια και συμπληρώνει: «Δεν έχω πρόβλημα να τσαλακώνομαι και να πειραματίζομαι, αλλά δεν γίνονται πια τόσες πολλές παραγωγές όσες στο παρελθόν. Και ποτέ δεν είχα τις δημόσιες σχέσεις που διέθεταν άλλες παρουσιάστριες. Δεν έχω σηκώσει το τηλέφωνο για να να βγω για φαγητό, ζητώντας δουλειά. Είμαι βαθιά κομπλεξική σε αυτό. Ενώ για άλλους το έχω κάνει στο παρελθόν».

Το χάρισμα της επικοινωνίας και της αμεσότητας την οδήγησε και στο θεατρικό σανίδι, καθώς πριν από δύο χρόνια αποδέχτηκε την πρόταση του Γιώργου Μακρή να παίξει στην παράσταση «Νοικοκυρές του facebook». «Ήταν το ψώνιο μου να γίνω ηθοποιός μικρή και έτσι το έκανα και ηρέμησα» εξομολογείται.

13511422 1219873158046351 555368163 n 0

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...