Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η ελευθερία από όσα σας εγκλωβίζουν μέσα στον κύκλο της οικογένειας δεν έχει σχέση με την ηλικία σας, αλλά προσπαθήστε πρώτα να σκεφτείτε αν σας επιτρέπεται να κάνετε την επανάστασή σας

ΚΡΙΟΣ: Μπορείτε να απομονωθείτε για λίγο και να ανακτήσετε την ψυχραιμία που απαιτείται, ώστε να αντεπεξέλθετε στην παρούσα κατάσταση. Πρέπει να πάρετε αποφάσεις που θα είναι δημιουργικές και θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τυχόν δυσκολίες.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν υπάρχουν πιο επικοινωνιακοί και διπλωματικοί άνθρωποι από εσάς, οπότε κάντε την προσπάθειά σας να διατηρήσετε τις ισορροπίες που θα είναι για το καλό σας. Μια ασυνήθιστη τροπή των γεγονότων θα αποδειχτεί τελικά τυχερή αλλαγή, η οποία θα σας φέρει πιο κοντά στους στόχους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η σημερινή ημέρα θα φέρει σημαντικές ανακατατάξεις και, παρόλο που σας απασχολούν πολύ τα θέματα του έρωτα και της συντροφικότητας, δεν φαίνεται πως θα κατασταλάξετε σε κάτι συγκεκριμένο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν κάποιοι σας φανούν δυσαρεστημένοι, αφήστε τους να πάρουν τις αποφάσεις τους και προσπαθήστε να ηρεμήσετε, να σκεφτείτε, να εκτιμήσετε καταστάσεις και ανθρώπους, και να οργανωθείτε καλύτερα.

ΛΕΩΝ: Δεν υπάρχουν φαντάσματα, οπότε σταματήστε να υιοθετείτε τη μανία καταδίωξης που σας πιάνει αρκετές φορές, γιατί οι περισσότεροι είναι με το μέρος σας. Πρέπει να θυμάστε ότι είναι απαραίτητο να σκέφτεστε λογικά. Η ανάγκη σας να αρέσετε ίσως σας οδηγήσει σε υπερβολές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τα προσόντα σας για να αναπτυχθείτε σε κοινωνικό επίπεδο και να κάνετε καινούρια ανοίγματα. Οι εντάσεις που γενικώς θα υπάρχουν θα είναι η αιτία της πεσμένης ζωτικότητάς σας και μόνο με ξεκούραση θα επανέλθει στα αρχικά επίπεδα.

ΖΥΓΟΣ: Αφήστε τους εκνευρισμούς, που θα σας επηρεάσουν αρνητικά, ειδικά τώρα που αρχίζετε να βάζετε μια τάξη στη ζωή σας. Αν θέλετε πραγματικά να υλοποιηθούν οι στόχοι σας, θα πρέπει να αποφύγετε τη μελαγχολία και τις αρνητικές σκέψεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εγκαινιάστε ένα νέο μοντέλο ζωής, με μια πιο νέα και ευχάριστη τάξη πραγμάτων, που θα σας κάνει να αποκτήσετε νέα αίσθηση και να αντιμετωπίσετε πιο ρεαλιστικά τα καθημερινά γεγονότα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σιγουρευτείτε για το τι είναι καλό για εσάς και μην παρασύρεστε από τις πιθανές αντιδράσεις κάποιων προσώπων. Ισως δεν θέλετε πια να υποχωρείτε, αλλά δεν χρειάζεται να φτάσετε και στα άκρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επιβάλλεται ο περιορισμός των εγωιστικών στάσεων και αντιδράσεων, προκειμένου να εξελιχθούν καλύτερα οι προσωπικές σχέσεις σας και να προωθηθούν καλύτερα οι επαγγελματικές συνεργασίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η ελευθερία από όσα σας εγκλωβίζουν μέσα στον κύκλο της οικογένειας δεν έχει σχέση με την ηλικία σας, αλλά προσπαθήστε πρώτα να σκεφτείτε αν σας επιτρέπεται να κάνετε την επανάστασή σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι εξωτερικές προκλήσεις που δέχεστε είναι εκείνες που σας ωθούν να βάζετε στόχους στη ζωή σας και η εντύπωση που πρέπει να κάνετε στους άλλους, ώστε να πετύχετε αυτά που θέλετε, σας υποχρεώνει να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ