Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Η πόρνη «δασκάλα» που πήγε να βυθίσει στον βούρκο 14χρονη

Κύκλωμα μαστροπών κατηγορείται ότι έβγαλε στο κλαρί μαθήτρια με «ταρίφα» 80 € την ώρα

Κύκλωμα μαστροπών κατηγορείται ότι έβγαλε στο κλαρί μαθήτρια με «ταρίφα» 80 € την ώρα

Εντατικά μαθήματα σεξ με ερωτικά βοηθήματα και πορνοταινίες έκανε ένα κύκλωμα μαστροπών σε μια μαθήτρια 14 ετών, την οποία κατηγορείται ότι έβγαλε στο κλαρί με «ταρίφα» 80 ευρώ την ώρα, διαφημίζοντας μάλιστα τα κάλλη της και τις «υπηρεσίες» της μέσω του facebook!

ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟΔΟΣΗ Π. ΠΑΝΟΥ

H απίστευτη υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών άρχισαν να ερευνούν την εξαφάνιση της 14χρονης και ανακάλυψαν ότι στο facebook είχαν αναρτηθεί οι γυμνές φωτογραφίες της. Ενας αστυνομικός ήρθε σε επαφή με τους μαστροπούς παριστάνοντας τον πελάτη και ζήτησε να έχει ερωτική συνεύρεση με το κορίτσι. Οταν έγινε το ραντεβού, σύμφωνα με πληροφορίες, επενέβησαν συνάδελφοί του που έβαλαν χειροπέδες στον 48χρονο μαστροπό, στην 50χρονη υπεύθυνη για τη λειτουργία του οίκου ανοχής στην Καλλιθέα, σε έναν 47χρονο οδηγό που μετέφερε το παιδί σε ερωτικά ραντεβού, καθώς και σε μια 23χρονη ιερόδουλη στον ίδιο οίκο ανοχής. Η νεαρή πόρνη φέρεται ότι ήταν η «δασκάλα» της 14χρονης, εκείνη που ουσιαστικά την «έσπρωξε» στην πορνεία!

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την προανάκριση που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών προέκυψε πως η ανήλικη (η οποία είναι αγνώστου πατρός) είχε εγκαταλείψει το σχολείο και είχε φύγει από το σπίτι της στο Μενίδι, καθώς το οικογενειακό περιβάλλον της ήταν ακατάλληλο για να μεγαλώσει ένα παιδί και μάλιστα στην εφηβεία. Μετά τη φυγή της βρήκε καταφύγιο στο διαμέρισμα της 23χρονης που εκδιδόταν σε «σπιτάκι» στην Καλλιθέα. Εκείνη την έφερε σε επαφή με τον 48χρονο μαστροπό, ο οποίος φέρεται ότι άρχισε να παραμυθιάζει το κοριτσάκι μιλώντας του για μεγάλη ζωή, ενώ παράλληλα το έβγαζε τα βράδια για να διασκεδάζουν σε κέντρα διασκέδασης. Το αποτέλεσμα ήταν να χάσει η 14χρονη την επαφή με την πραγματικότητα και να ενδώσει στις απαιτήσεις του μαστροπού.

Η «εκπαίδευση» 

Την «εκπαίδευση» της εκκολαπτόμενης ιερόδουλης ανέλαβε η 23χρονη, η οποία άρχισε να δείχνει στη 14χρονη ταινίες σκληρού πορνό, ενώ της «δίδασκε» τα μυστικά του σεξ με τη χρήση ερωτικών βοηθημάτων! Οταν οι μαστροποί θεώρησαν ότι η ανήλικη ήταν έτοιμη να δεχτεί πελάτες, την έβαλαν στον οίκο ανοχής στην Καλλιθέα και τη φωτογράφισαν, προκειμένου να χρησιμοποιήσουν τις φωτογραφίες για διαφήμιση μέσω του facebook, όπου είχαν δημιουργήσει ψεύτικο προφίλ.

Αμέσως η 14χρονη άρχισε να δέχεται πελάτες με αμοιβή 80 ευρώ την ώρα, ικανοποιώντας τα βίτσια τους! Μετά την εξάρθρωση του κυκλώματος, η ανήλικη μίλησε με παιδοψυχολόγο, ο οποίος διαπίστωσε πως μόλις εκείνη την στιγμή άρχισε να καταλαβαίνει τι είχε συμβεί στη ζωή της, όμως ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει την εφιαλτική εξέλιξη που θα έπαιρναν τα πράγματα για την ίδια, εάν δεν είχαν επέμβει οι αστυνομικοί που την έσωσαν από τα νύχια των μαστροπών.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...