Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Οι χαρές του (πατέρα) Κυριάκου Μητσοτάκη

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. μοιράστηκε με όλους την αποφοίτηση του Κωνσταντίνου

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. μοιράστηκε με όλους την αποφοίτηση του Κωνσταντίνου

Δεν προλαβαίνει τις αποφοιτήσεις των παιδιών του ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, αφού προηγήθηκε η πρωτότοκη Σοφία και μόλις προχθές βγήκε από το Κολλέγιο Αθηνών κι ο γιος του Κωνσταντίνος. Ο 18χρονος εγγονός και συνονόματος του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη γίνεται πλέον ακαδημαϊκός πολίτης, αφού οι σπουδές συνεχίζονται στο πανεπιστήμιο. Ο ευτυχισμένος μπαμπάς Κυριάκος με την κόρη του Σοφία, που πήρε πέρυσι το βάπτισμα του πυρός, περίμεναν να δουν τον μικρό να αποχαιρετά το σχολείο του και να ενηλικιώνεται πια.

kyriakos 2

Τη μοναδική αυτή οικογενειακή στιγμή ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης τη μοιράστηκε με όλους. Ανάρτησε στο Ιnstagram δύο φωτογραφίες με τα παιδιά. Στη μία βρίσκεται γράφει: «Με τη Σοφία, περιμένοντας τον Κωνσταντίνο να αποφοιτήσει», ενώ στην άλλη, όπου εικονίζεται με τον γιο του, συμπληρώνει: «Μετά την αποφοίτηση!! Ενας πολύ υπερήφανος μπαμπάς!!». Σειρά τώρα για τον πρόεδρο έχει η 13χρονη σήμερα Δάφνη, στην οποία, όπως ο ίδιος κατά καιρούς έχει δηλώσει, δεν χαλάει ποτέ χατίρι.

Λύση από Δημοσχάκη στα… νιαουρίσματα

2508404
«Είναι γάτα, είναι γάτα ο φρουρός χωρίς γραβάτα»! Η παραφθορά του γνωστού τραγουδιού της αξέχαστης Ρίτας Σακελλαρίου ταίριαζε απόλυτα στη σκηνή που διαδραματίστηκε χτες το πρωί στην είσοδο της Βουλής. Παλιό αμάξι Peugeot, που βρίσκεται σταθμευμένο πλησίον του φρουραρχείου, αρχίζει να… νιαουρίζει! Εντρομοι οι αστυνομικοί αναζητούν την αιτία. Ψάχνοντας, λοιπόν, οι… Πουαρό της Βουλής, βρίσκουν γάτα μέσα στη μηχανή του αυτοκινήτου!

Εδώ είναι που ανοίγει το… Τριώδιο! Ολόκληρο το Φρουραρχείο ξεσηκώθηκε. Αλλοι με σκουπόξυλα και άλλοι με επικοινωνία του τύπου… «ψιτ ψιτ» προσπαθούσαν να διώξουν το γατί, αλλά εκείνο στον κόσμο του! Αίφνης ο περαστικός βουλευτής της Ν.Δ. Αναστάσης Δημοσχάκης, έμπειρος στις αστυνομικές επιχειρήσεις, αφού διετέλεσε αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., έδωσε τη λύση! «Ρίξτε του ένα μπουκάλι νερό και θα φύγει» τους είπε, όπερ και εγένετο! Η γάτα δραπέτευσε και για την ιστορία σάς λέμε ότι δεν συνελήφθη!

Ελάχιστοι αυτοί που έδωσαν αίμα στη Βουλή

aimodosia img 2016 07 13 999 6

– Νοσοκομείο σε καιρό πολέμου θύμιζε χθες το εντευκτήριο της Βουλής, που χρησιμοποιήθηκε για την εθελοντική αιμοδοσία που στήθηκε εκεί. Καμιά δεκαριά φορεία μπήκαν στην αίθουσα, παραμερίζοντας τα σαλονάκια και εκτοπίζοντας τους βουλευτές. Νοσοκόμοι έπαιρναν το… αίμα υπαλλήλων και βουλευτών. Συγκεντρώθηκαν περίπου 120 φιάλες αίμα, αλλά κυρίως από τους υπαλλήλους. Οι βουλευτές «πίνουν το αίμα του λαού», αλλά δεν του το δίνουν πίσω! Μετρημένοι στα δάχτυλα των χεριών αυτοί που πέρασαν από την αιμοδοσία. Μπράβο στους υπαλλήλους της Βουλής, λοιπόν.

(!)
Την εγγονή του Αλεξία παντρεύει αυτό το Σάββατο ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων της Ν.Δ. Πέτρος Μολυβιάτης. Χαράς Ευαγγέλια, λοιπόν, και για τον παππού Μολυβιάτη, αλλά και για την υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Προεδρίας της Δημοκρατίας Λώρα Μολυβιάτη, που είναι η κόρη του πρώην υπουργού και μαμά της νύφης. Η ώρα η καλή!

Ο Καμμένος θα βαφτίσει τον γιο του πιλότου Κώστα Πανανά
Μετά τη μεγάλη λύπη, έρχεται η μεγάλη χαρά για τη σύζυγο του πιλότου Κώστα Πανανά, που έχασε τη ζωή του όταν τον περασμένο Φεβρουάριο έπεσε το ελικόπτερό του στην Κίναρο. dfdsfsd 3Τη χαρά τη δίνει ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος, που θα βαφτίσει στις 24 Ιουλίου, στη γιορτή της αποκατάστασης της δημοκρατίας, τον γιο του πιλότου.

Είχε ζητήσει ο ίδιος από τη μητέρα του βρέφους να είναι αυτός ο ανάδοχος. Το μωρό γεννήθηκε λίγες μέρες μετά το τραγικό συμβάν, εκείνο τον μαύρο Φεβρουάριο για την οικογένεια Πανανά. Ετσι, η εκκλησία όπου κηδεύτηκε ο πατέρας του παιδιού στο Ναύπλιο θα στολιστεί την άλλη Κυριακή, για να γίνει η βάφτιση του μικρού, που θα πάρει το όνομα του πατέρα του – Κωνσταντίνος.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...