Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Σαββατοκύριακο 19-20 Νοεμβρίου 2016

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στον οικονομικό τομέα θα υπάρχει μια μικρή κινητικότητα, ώστε να εξυπηρετηθείτε στην κάλυψη των άμεσων αναγκών σας. Η ημέρα είναι…

ΚΡΙΟΣ: Αισθηματικά τα πράγματα θα είναι κάπως έντονα, αλλά θα έχουν και την ομορφιά τους. Είναι καλύτερο να έχετε κάτι να ελπίζετε, παρά να γυρνάτε στο παρελθόν που τόσο σας πλήγωσε. Κάντε σωστούς και μελετημένους οικονομικούς χειρισμούς, αποφεύγοντας τα περιττά έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ: Η ημέρα μπορεί να μην είναι ό,τι καλύτερο για τα επαγγελματικά σχέδιά σας, αλλά είναι ιδανική για να αφιερώσετε χρόνο σε φίλους και αγαπημένα άτομα, που τον τελευταίο καιρό έχετε βάλει στο περιθώριο εξαιτίας εργασιακών υποχρεώσεων.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τολμήστε να κάνετε μια νέα αρχή, για να έρθει η «άνοιξη» στη ζωή σας σε όποιον τομέα επιθυμείτε. Για κάποιους λόγους θα χρειαστείτε περισσότερα χρήματα και θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη διαχείρισή τους, για να μη βρεθείτε σε δύσκολη κατάσταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στον οικονομικό τομέα θα υπάρχει μια μικρή κινητικότητα, ώστε να εξυπηρετηθείτε στην κάλυψη των άμεσων αναγκών σας. Η ημέρα είναι κατάλληλη για να προβείτε σε συζητήσεις στον επαγγελματικό χώρο σας.

ΛΕΩΝ: Θα προκληθεί αναστάτωση στον οικονομικό τομέα και η κρίση σας θα είναι αρκετά μπερδεμένη, ώστε να πάρετε σωστές αποφάσεις για τις επόμενες κινήσεις σας. Ευκαιρίες να προωθήσετε τα σχέδιά σας στον εργασιακό χώρο θα υπάρχουν, αλλά όλα θέλουν μέτρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η γοητεία και η λάμψη σας θα σας κάνουν να ξεχωρίζετε και να πετυχαίνετε με ευκολία αυτά που θέλετε. Οι αλλαγές θα σχετιστούν πρωτίστως με τις επαγγελματικές εξελίξεις που δεν θα σας ευχαριστήσουν ιδιαίτερα, αλλά αν κάνετε υπομονή, στη συνέχεια θα έχετε την ευκαιρία να διορθώσετε τα πράγματα.

ΖΥΓΟΣ: Μπορεί ακόμα να έχετε αρκετό άγχος, όμως η τύχη θα είναι με το μέρος σας, ακόμα και για να ανανεωθείτε. Είστε εγκλωβισμένοι σε ένα περιβάλλον από το οποίο δεν μπορείτε να ξεφύγετε. Οι εναλλαγές των συναισθημάτων σας θα είναι αρκετές, για να είστε ευέλικτοι και προσαρμοστικοί στις νέες συνθήκες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ακολουθήστε το όνειρό σας κάνοντας τις σωστές επιλογές, ακόμα κι αν γνωρίζετε τις δυσκολίες που αυτό συνεπάγεται. Αυξάνεται ο ερωτισμός σας και σας κάνει πιο ευάλωτους συναισθηματικά τόσο προς τον σύντροφό σας όσο και προς τα άτομα της οικογένειάς σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ακόμα και μια νέα σχέση διαφαίνεται στον ορίζοντα, που ναι μεν θα σας αναστατώσει, αλλά θα σας κάνει να νιώσετε πολύ όμορφα. Εάν έχετε ανακαλύψει τις πραγματικές ανάγκες σας, τολμήστε να ζητήσετε την κάλυψή τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αναπροσαρμογή στις σχέσεις σας και μονοπώληση του χρόνου σας θα διεκδικήσουν πρόσωπα του στενού περιβάλλοντός σας. Μη δώσετε έμφαση στις διαμάχες που μπορεί να προκύψουν είτε στον κοινωνικό είτε στον επαγγελματικό χώρο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η υγεία και η ασφάλειά σας απαιτούν την αμέριστη προσοχή σας, για να μην ενεργοποιήσετε κάποιο χρόνιο πρόβλημά σας. Μην αμελήσετε και μη δείξετε αδιαφορία στα σημάδια, έτσι ώστε να μπορέσετε να ξαναβρείτε γρήγορα τη φόρμα σας.

ΙΧΘΥΣ: Εκμεταλλευτείτε την αισθητική εικόνα σας, που θα είναι καλή, για να την κάνετε ακόμα καλύτερη. Προωθήστε τα εργασιακά σας, ετοιμάζοντας το έδαφος, κάνοντας τις απαραίτητες διαπραγματεύσεις και προσέχοντας ακόμα και τις λεπτομέρειες.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...