Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

To άγχος του ταξιδιάρη Αρναούτογλου για το «Travel Show» στον ΑΝΤ1!

«Travel Show»! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει με νέα εκπομπή...

«Σφήνα» ΑΝΤ1 για Νίκο Μουτσινά

Σε σύγχυση βρίσκεται ο Νίκος Μουτσινάς σχετικά με το...

Ξανά ισόβια στη Βουλγάρα που είχε σκοτώσει τον καπετάνιο σύζυγό της

Μεγάλη ανατροπή φέρνει στην υπόθεση της 59χρονης Βουλγάρας, η...

Η νέα δισκογραφική δουλειά της Evgenia

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει η Evgenia,...

Ποιοι σκότωσαν τη 16χρονη;

Νέα δεδομένα στην υπόθεση με το κορίτσι που «έσβησε» ύστερα από επίσκεψη σε οδοντίατρο στην Αλβανία! Η ποινική δίωξη στον σύντροφο της μητέρας της και το μήνυμα του πατέρα της

Εσκασε η «βόμβα» στη συγκλονιστική υπόθεση θανάτου της 16χρονης Κωνσταντίνας Αναγνώστη, καθώς ανοίγει πλέον ο δρόμος για την κύρια ανάκριση, που στόχο έχει να ρίξει άπλετο φως στα ακριβή αίτια θανάτου της ανήλικης. Το κορίτσι «έσβησε» πριν από δύο χρόνια, ύστερα από επίσκεψη σε οδοντίατρο στους Αγίους Σαράντα, ωστόσο η ιατροδικαστική στην Ελλάδα αποκάλυψε ότι είχαν αφαιρεθεί συγκεκριμένα ζωτικά όργανα και τμήματα οργάνων.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΘΑΝΟ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗ

Οπως αποκάλυψε πρώτη η «Espresso» σε προχθεσινό δημοσίευμά της, η εισαγγελέας Ιωαννίνων άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εις βάρος του οδηγού ταξί που μετέφερε την άτυχη ανήλικη στην Αλβανία και ο οποίος, σύμφωνα με τον πατέρα της μικρής Γιώργο Αναγνώστη, είναι ο σύντροφος της πρώην γυναίκας του.

Γνωμάτευση

Μάλιστα έκπληξη προκαλεί η στάση της μητέρας της 16χρονης, η οποία, αν και έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία μετά και την τελευταία γνωμάτευση του ειδικού ιατροδικαστή Δημήτρη Γαλεντέρη, εξακολουθεί να εμμένει στα αρχικά αποτελέσματα, που ήθελαν την κόρη της να έχει πεθάνει από παθολογικά αίτια.

Οπως η ίδια λέει, δεν έχει υπόψη της τα στοιχεία σύμφωνα με τα οποία από το άψυχο σώμα της 16χρονης έλειπαν η μήτρα, η βάση της γλώσσας, η επιγλωττίδα, η τραχεία, ο λάρυγγας και ο εγκέφαλος, ενώ ήταν υψηλά τα ποσοστά της λιδοκαΐνης που βρέθηκαν στο αίμα και στα ούρα της. Από την άλλη ο κ. Αναγνώστης, που από την πρώτη στιγμή φώναζε ότι το παιδί του είχε πέσει θύμα δολοφονίας, αισθάνεται τώρα δικαιωμένος και έτοιμος μαζί με τη δικηγόρο του, ποινικολόγο Γιάννα Παναγοπούλου, να συνεχίσουν τον αγώνα ώσπου να φωτιστούν και τα πιο σκοτεινά σημεία της υπόθεσης.

Ενα συγκινητικό μήνυμα έγραψε στο facebook χθες, ημέρα γενεθλίων της Κωνσταντίνας, ο Γιώργος Αναγνώστης: «Κωνσταντίνα μου, κοριτσάκι μου, βιάστηκες άγγελέ μου! Ηθελες να πετάξεις και να φύγεις γρήγορα από κοντά μας. Δεν μπόρεσα ποτέ να σου πω αντίο, δεν μπόρεσα να σου πω πόσο σ’ αγαπώ. Δεν πρόλαβα να σε αποχαιρετήσω. Εύχομαι εκεί που είσαι τώρα, στην αγκαλιά του Θεού, εκεί ψηλά στον ουρανό, να νιώθεις πόσο, μα πόσο πολύ μου λείπεις. Σήμερα είναι τα γενέθλιά σου, πριγκίπισσά μου, τα τρίτα γενέθλια που λείπεις. Είναι δύσκολη μέρα αυτή, αλλά σήμερα σαν πατέρας θα σου στείλω δώρο στη γειτονιά των αγγέλων τη δικαίωση, για να πάψεις να πονάς και να ξεκουραστείς από τον βάρβαρο τρόπο που κάποιοι φρόντισαν να σου πάρουν τη ζωή. Δεν θα ηρεμήσω, αγαπημένη Κωνσταντίνα μου, μέχρι που θα έρθω κοντά σου, δεν μπορώ να αντέξω την απουσία σου».

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...