Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Ποιος σκότωσε τη «μαμά 2016»

Η 35χρονη βρέθηκε πυροβολημένη εξ επαφής στο κεφάλι! Ο ρόλος του συζύγου της, που την εντόπισε σε ελαιώνα στη Μεσσηνία

Τίποτε δεν προδίκαζε την τραγική κατάληξη που θα είχε η εκπνοή του 2016 για την πολύτεκνη μητέρα που είχε μονοπωλήσει τα μέσα ενημέρωσης κρατώντας το πρώτο παιδί της χρονιάς για τη Μεσσηνία! Χθες η 35χρονη Γεωργία Φιλοπούλου – Παναγιωτοπούλου βρέθηκε πυροβολημένη στο κεφάλι, στη Λεύκη των Γαργαλιάνων, και η Αστυνομία ερευνά τον ρόλο του συζύγου της, με τον οποίο είχε αποκτήσει τέσσερα παιδιά.

ΑΠΟ ΤΗ
ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

Η άτυχη γυναίκα πόζαρε την περασμένη Πρωτοχρονιά στον φωτογραφικό φακό και μιλούσε για το θαύμα της μητρότητας, με μάτια που έλαμπαν από ευτυχία, έχοντας στην αγκαλιά της το τέταρτο παιδί της και στο πλευρό της τον σύζυγό της Τάσο. Το βάρους τριών κιλών και 200 γραμμαρίων κοριτσάκι της δεν ήταν μόνο το πρώτο παιδί στη Μεσσηνία για το 2016 αλλά και το δεύτερο σε όλη την Ελλάδα.

Ομως, λίγο πριν η μπέμπα προλάβει να σβήσει το πρώτο κεράκι στη γενέθλια τούρτα της, η μητέρα της «έφυγε» για πάντα. Η 35χρονη εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της σε ελαιώνα στη Λεύκη, με τραύμα στο κεφάλι από κυνηγετικό όπλο. yer6y6ryt 2Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, βρισκόταν στη θέση του οδηγού και τα μέχρι στιγμής στοιχεία δείχνουν ότι δολοφονήθηκε εν ψυχρώ, με πυροβολισμό εξ επαφής που δέχτηκε από δεξιά στον κρόταφο και διέλυσε το κεφάλι της!

Οπως κατέθεσε στις διωκτικές Αρχές ο σύζυγός της, η Γεωργία Φιλοπούλου φέρεται ότι εξαφανίστηκε το βράδυ της Πέμπτης από το σπίτι τους, όταν έφυγε με το αυτοκίνητό της για να πάει σε μια δουλειά. Από την ώρα εκείνη και μετά δεν έδωσε σημάδι ζωής. Στις 7.30 το πρωί της Παρασκευής, όπως είπε στους αστυνομικούς ο yer6y6ryt 3σύζυγός της Τάσος Παναγιωτόπουλος, οι εργάτες του με τους οποίους πήγε στον ελαιώνα για να κάνουν αγροτικές εργασίες είδαν παρκαρισμένο το αυτοκίνητο της γυναίκας του και του το είπαν. Οταν πλησίασε, βρήκε τη Γεωργία πεσμένη πάνω στο τιμόνι και πλημμυρισμένη στο αίμα.

Στο σημείο έφτασε κλιμάκιο της Ασφάλειας Καλαμάτας και των Εγκληματολογικών Ερευνών Μεσσηνίας, ενώ λίγο αργότερα κλήθηκε στον τόπο του εγκλήματος ο ιατροδικαστής Νικόλαος Κωτακίδης. Από την αυτοψία που έγινε στον χώρο, το όπλο με το οποίο είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι η άτυχη 35χρονη δεν βρέθηκε μέσα ή κοντά στο αυτοκίνητο, γεγονός που έσβηνε και την τελευταία αμφιβολία ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Το πτώμα μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία, όπου θα διενεργηθεί νεκροτομή.

Τελευταίος που την είδε ζωντανή

Ως αργά χθες το βράδυ έδινε κατάθεση στην Ασφάλεια ο σύζυγός της, ο οποίος ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε ζωντανή. Σύμφωνα με μαρτυρίες, το ζευγάρι φέρεται ότι αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και καβγάδιζε αρκετά συχνά το τελευταίο διάστημα, καθώς η 35χρονη επιθυμούσε να βγαίνει βόλτες με τις φίλες της ή να πηγαίνει σε συγγενικά της πρόσωπα. Με τον σύζυγό της είχε αποκτήσει τέσσερα παιδιά, τρία κορίτσια και ένα αγόρι, ηλικίας από 11 μηνών έως και 6,5 ετών.

Το 11 μηνών (σήμερα) κοριτσάκι της οικογένειας γεννήθηκε μέσα στο ασθενοφόρο, καθ’ οδόν προς την Καλαμάτα. Τη μητέρα την έπιασαν οι πόνοι το μεσημέρι και τα νερά της έσπασαν όσο ήταν στο σπίτι της. Μπήκε στο αυτοκίνητο με τον άντρα της, αλλά οι πόνοι συνεχίζονταν και ο πατέρας κάλεσε ασθενοφόρο, το οποίο παρέλαβε τη Γεωργία για να την πάει στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσσηνίας, στην Καλαμάτα. Η μπέμπα, όμως, ήταν… βιαστική και έτσι το πρώτο κλάμα της ακούστηκε μέσα στο ασθενοφόρο. «Δεν ένιωσα φόβο, γιατί είχα εμπειρία από τα προηγούμενα τρία παιδιά μου» είχε πει τότε η «μαμά 2016»!

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...