Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του...

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Άγριο κράξιμο στην Κιμ Καρντάσιαν για το fake μακροβούτι

Πάλι καλά που η Κιμ Καρντάσιαν δεν καρφώθηκε με...

Γιάννης Ευαγγελίδης: Ο αρχηγός της Αστυνομίας του Φώσκολου στο «Καλημέρα ζωή» αναπολεί...

«Η δουλειά κάνει τους άντρες». Αυτός είναι ο τίτλος...

Βρήκαμε στη λαϊκή το αστέρι του «Rising»

Η «Espresso» συνάντησε τον Σπύρο Μίτσουλη του «Rising Star» στη λαϊκή αγορά όπου εργάζεται σκληρά εδώ και επτά χρόνια

Πίσω από την εκκλησία του Αγίου Αντωνίου στο Περιστέρι «χτυπά η καρδιά» των ανθρώπων του μεροκάματου, που εργάζονται από τα ξημερώματα στη λαϊκή αγορά. Η «Espresso» συνάντησε χθες στις 12 το μεσημέρι τον Σπύρο Μίτσουλη στο πόστο του, στον πάγκο με τα ρούχα.

Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ
Φωτό: Δ. ΓΚΟΛΦΟΜΗΤΣΟΣ

Ο 27χρονος νεαρός, η γλυκύτατη μητέρα του Σοφία και ο πατριός του Βασίλης, τον οποίο ο Σπύρος δεν ξεχωρίζει από τον πατέρα του, δέχονταν τα συγχαρητήρια του κόσμου για τη συμμετοχή του στο «Rising Star» του ΑΝΤ1, ενώ παράλληλα πουλούσαν την πραμάτεια τους.

gwetwetr

Ούτε όταν προστεθήκαμε στην παρέα τους δεν σταμάτησαν να εξυπηρετούν με εκπληκτική ταχύτητα τους πελάτες, παρότι πρότειναν να μας τρατάρουν ένα καφεδάκι. Γι’ αυτούς το μουσικό σόου είναι ένα όμορφο ταξίδι, αλλά η βιοπάλη συνεχίζεται καθημερινά, καθώς τις ημέρες αυτές αγωνίζονται για έναν λίγο μεγαλύτερο τζίρο, εν όψει της εορταστικής περιόδου.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388

«Οι γιαγιάδες και οι παππούδες τώρα θα ψωνίσουν για τα εγγόνια τους, έστω και από την κομμένη τους σύνταξη» λέει ο Σπύρος και συνεχίζει: «Η μόνη μέρα που δεν ήρθα να δουλέψω ήταν μετά το live του “Rising Star”, που συνέπεσε και με τη γιορτή μου, καθώς οι γονείς μου με άφησαν να ξεκουραστώ».

Ο ταλαντούχος ροκάς σπούδασε τυπογράφος, αλλά απασχολείται στον πάγκο της λαϊκής εδώ και επτά χρόνια πουλώντας παιδικά ρούχα και εσώρουχα.

Ο Σπύρος μιλάει για τις δυσκολίες της δουλειάς, καθώς εργάζεται καθημερινά από τις 07.30 μέχρι τις 16.00 στις λαϊκές αγορές σε Περιστέρι, Πετρούπολη, Ιλιον και Χαϊδάρι. Η άδεια του πάγκου ήταν της γιαγιάς του και την παρέλαβε στη συνέχεια η μητέρα του, αλλά με τους προμηθευτές τον κύριο λόγο έχει ο πατριός του.

g5wgwetgte

«Προχθές, με τον αέρα που είχε, δεν πουλήσαμε τίποτα. Μια που τα απλώσαμε, μια που τα μαζέψαμε. Δεν μας φοβίζει το κρύο ή η βροχή, αλλά ο αέρας. Αυτός σηκώνει και τις τέντες. Με τον καύσωνα είναι πολύ δύσκολα, γιατί όταν πιάνεις τα σίδερα των πάγκων, καίγονται και τα χέρια σου» λέει ο Σπύρος και η μαμά του συμπληρώνει:

«Τον Σπύρο από μικρό τον έχω βασανίσει, αλλά είναι φιλότιμος. Στην οικογένεια έχουμε τέσσερα παιδιά, έναν μετανάστη στη Σουηδία, μια φοιτήτρια στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, ακόμη ένα αγόρι στο λύκειο και τον Σπύρο μας.

Αδέρφια

Είναι όλα τους μια γροθιά. Εμένα δεν με νοιάζει αν ο Σπύρος νικήσει στο σόου. Με ενδιαφέρει να είναι ευτυχισμένος στη ζωή του. Να σκεφτείτε ότι στο στούντιο δεν είχα καταλάβει ότι πέρασε. Μετά μου έδειξαν πέντε φορές το βίντεο για να το καταλάβω. Ημουν χαμένη» (γέλια). Ο πατριός του Σπύρου, ο καλόκαρδος κύριος Βασίλης, αποκαλύπτει: «Από τριών χρόνων ο Σπύρος ασχολιόταν με τη μουσική. Εχω ακόμη από τα δοντάκια του δαγκωμένο το άλμπουμ του Μάικλ Τζάκσον με το τραγούδι “Bad”. Μετά έφτιαξε την μπάντα Black Ticket, άρχισε και την κιθάρα, τις μπαλάντες. Είναι πολυτάλαντος. Μέχρι που μαγειρεύει απίθανα όλες τις κουζίνες. Από ελληνικά πιάτα μέχρι ινδικά και κινέζικα. Εμένα δεν με πήραν στο στούντιο.

img 9598

Με είχαν σπίτι να προσέχω το σκυλί μας. Εχουμε ένα πίτμπουλ και το φροντίζουμε σαν μωρό. Εγώ στον Σπύρο μου έχω πει, όπως και στα άλλα τα παιδιά μου, ότι με μια φραντζόλα ψωμί ζει όλη η οικογένεια, αρκεί να είναι ενωμένη. Δεν ζει καλά αν είναι τσακωμένη, κι ας έχει χρήματα». Τα δεκαπέντε λεπτά της δικής του δημοσιότητας ήταν αρκετά για να αποκτήσει θαυμαστές, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τον αναγνώρισαν από τη λαϊκή, καθώς είναι ιδιαίτερα αγαπητός και τον ψήφιζαν μετά μανίας.

Οι περισσότεροι τον ρωτούσαν γιατί δεν τους είχε ειδοποιήσει, ώστε να οργανωθούν με την ψηφοφορία, ενώ μια κοπέλα, η Μαρία, τον πλησίασε και τον φίλησε λέγοντάς του: «Κατεβάσαμε την εφαρμογή από πέντε κινητά στο σπίτι και σε ψηφίσαμε όλοι μαζί».

paketo prosforon 26x16 copy

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας 10-15 ετών

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...