Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ο (μαθητής) Αλέξανδρος Καραμανλής μαγνήτισε τα φλας των φωτογράφων!

Η εμφάνισή του στο πλευρό του πρώην πρωθυπουργού στα εγκαίνια των τοπικών γραφείων της ΝΔ στη Ραφήνα

AΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Η εμφάνισή του στο πλευρό του πρώην πρωθυπουργού στα εγκαίνια των τοπικών γραφείων της ΝΔ στη Ραφήνα

Το είχαμε γράψει εγκαίρως: Ο Αλέξανδρος Καραμανλής θα κάψει καρδιές. Επιβεβαιωνόμαστε σταδιακά!

Ο γιος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή συνόδευσε χθες τον πατέρα του στα εγκαίνια της τοπικής στη Ραφήνα και έκλεψε τα φλας των φωτογράφων.

karamanlis 2 unnamed 246

Ψηλός, λεπτός, όμορφος με το μπλε σακάκι του, όπως ο μπαμπάς, μιλούσε, χαιρετούσε και παρακολουθούσε τα πολιτικά δρώμενα εν τη γενέσει τους. Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Αλέξανδρος, αν και μαθητής της Β’ Γυμνασίου, είναι ένα πολύ ταλαντούχο παιδί με DNA οπωσδήποτε πολιτικό. Καταλαβαίνετε δηλαδή τι μας περιμένει, χρόνια να ’χουμε! Εκτός αυτού, ο αριστούχος μαθητής και δεινός κολυμβητής καίει από τώρα και τις κοριτσίστικες καρδιές. Η χαρά της Νατάσας και του πρώην πρωθυπουργού…

(!)

Βραβείο για τις δράσεις τουςgiannakis vardinogianni fullsizerender4

Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Παναγιώτης Γιαννάκης. Δύο διαφορετικοί άνθρωποι στην ίδια βράβευση. Στο Μέγαρο Μουσικής, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) τίμησε τους κορυφαίους αθλητές, αθλήτριες, προπονητές και ομάδες της χρονιάς καθώς και προσωπικότητες που διακρίθηκαν για πρωτοβουλίες τους. Στο πλαίσιο αυτό η Μαριάννα Βαρδινογιάννη τιμήθηκε για το κοινωνικό έργο της και ο Παναγιώτης Γιαννάκης για το αθλητικό του.

■ «Καλώ στο βήμα τον κ. Μαυρωτά. Είναι λίγο λυπημένος, γιατί η ομάδα του έφαγε γκολ. Ηταν γιατί εκείνος έφυγε νωρίς από τον αγώνα» είπε με χιούμορ ο προεδρεύων στην Ολομέλεια Νικήτας Κακλαμάνης.
Ο Νικήτας, του οποίου η παρουσία και το χιούμορ είναι όαση για το Κοινοβούλιο, απευθυνόμενος στον βουλευτή του Ποταμιού Γιώργο Μαυρωτά, που έφυγε από τον προχθεσινό αγώνα με τους υπαλλήλους της Βουλής, τον πείραξε λέγοντάς του ότι τον βλέπει θλιμμένο.
Εκείνη την ωραία στιγμή οι μαθητές του Αρσακείου που ήταν στους εξώστες χειροκρότησαν γελώντας. Βέβαια ο Μαυρωτάς από χιούμορ… μηδέν, αν και βρίσκεται στο Ποτάμι!

Στις φλέβες τους θα κυκλοφορεί το … ίδιο εμβόλιο

adonis c0hbwvhwiaaym8f

Αναρωτιέμαι πόσο άχαρη θα ήταν η Βουλή χωρίς τον Αδωνι και τον Πολάκη. Τι θα είχαμε να λέγαμε; Πώς θα περνούσαν οι μέρες; Ενώ τώρα ούτε παραγγελία να τους είχαμε! Το πρωί μηνύονται και το απόγευμα τσιμπιούνται! Ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Αδωνις Γεωργιάδης, οικογενειακώς, δηλαδή μετά της συζύγου Ευγενίας, υπέβαλε μήνυση εναντίον του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη για όσα ακούστηκαν προ ημερών στη Βουλή.

Αυτό έγινε χθες το πρωί. Αμέσως μετά ο Αδωνις και ο υπουργός απέκτησαν κάτι πολύ κοινό. Στο πλαίσιο της εκστρατείας του ΚΕΕΛΠΝΟ για τη γρίπη εμβολιάστηκαν και οι δύο στο εντευκτήριο. Το αντιγριπικό εμβόλιο που έκαναν ρέει στις φλέβες τους ακριβώς το ίδιο και με τις ίδιες παρενέργειες! Δηλαδή ο Παύλος Πολάκης χθες πήρε δύο πίκρες.

Πρώτον, τον πόνο από το εμβόλιο και, δεύτερον, τον πόνο της μήνυσης για συκοφαντική δυσφήμηση, ύστερα από την αναφορά του σε «ραβασάκια» που έστελναν στο ΚΕΕΛΠΝΟ για διορισμούς ο Αδωνις και η Ευγενία.
Και οι δύο πνέουν μένεα εναντίον του στη μήνυση. Κι επειδή ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. θέλει να μπορεί να ξαναπάει διακοπές στην Κρήτη, διευκρίνισε ότι η αναφορά που έκανε στην Ολομέλεια για «κακούς Κρητικούς» αφορούσε μόνο τον Πολάκη και όχι τους Κρήτες, που είναι… παλικάρια!

katsafados
■ Ο Κώστας Κατσαφάδος, βουλευτής Πειραιώς της Ν.Δ., νεαρός μπαμπάς, όπως έχουμε γράψει, μετά τη γέννηση της κόρης έγινε περισσότερο ευαίσθητος κι έτσι πήγε μέχρι το Ιδρυμα Παίδων Χατζηκυριάκειο. Βρέθηκε στο ετήσιο bazaar του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος, ψώνισε και καθώς είναι νέος και ωραίος, πλαισιώθηκε στενά από τις εργαζόμενες και τις εθελόντριες του ιδρύματος.

Τρυφερή αγκαλιά με τον μπαμπά πρόεδρο!

mitsotakis gios kai kori

Ο Κωνσταντίνος και η Σοφία αγκαλιά με τον μπαμπά πρόεδρο! Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έβγαλε τη χριστουγεννιάτικη φωτογραφία, εν είδει κάρτας, παρέα με τα δύο παιδιά του, φοιτητές σε πανεπιστήμια του εξωτερικού και τα δυο, που έχουν έρθει να περάσουν τις γιορτές οικογενειακώς. Μάλιστα ο πατέρας Κυριάκος μοιάζει περίπου συνομήλικός τους. Τόσο καλά φροντίζει ο πρόεδρος τον εαυτό του.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}22{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...