Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Η Αστυνομία έχει το DNA του δολοφόνου της παιδοψυχιάτρου

Ο killer άφησε αποτυπώματα • Θέμα χρόνου η σύλληψη του δολοφόνου που έσφαξε τη Θώμη Κουμπούρα στη Λαμία

Θέμα χρόνου θεωρείται από τις διωκτικές Αρχές η εξιχνίαση της δολοφονίας (με μαχαιριές σε λαιμό και στήθος) της γνωστής παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα, μέσα στο σπίτι της στην περιοχή Γαλανέικα της Λαμίας. Ο κλοιός σφίγγει ασφυκτικά γύρω από τον δολοφόνο, που φέρεται ότι είχε στενή σχέση με την άτυχη 45χρονη, καθώς άφησε σημαντικά ίχνη.

ΑΠΟ ΤΗ
ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

Κρίσιμη θεωρείται η κατάθεση ενός άνδρα που φέρεται ότι είχε στενή σχέση με την παιδοψυχίατρο, ωστόσο δεν έχει εμφανιστεί ακόμα στις Αρχές. Κατά πληροφορίες, οι συγγενείς της γυναίκας τον έχουν αναζητήσει μάταια στο κινητό του τηλέφωνο. Ηδη έδωσαν καταθέσεις στην Ασφάλεια τα δύο αδέλφια της 45χρονης, Σάββας και Κώστας, που πέρασαν χθες την πόρτα της Ασφάλειας, ενώ ταυτόχρονα προσπαθούν να στηρίξουν τη μητέρα τους.

e5ui8eruΗ ηλικιωμένη, που κατοικεί στο ισόγειο της πολυκατοικίας, άκουσε φασαρία από το διαμέρισμα της κόρης της, αλλά δεν μπορούσε να φανταστεί ότι εκείνη τη στιγμή κάποιος της έκοβε βίαια το νήμα της ζωής.

«Σ’ αγαπώ πολύ»

Συντετριμμένος είναι και ο ανιψιός της 45χρονης Δίωνας Κουμπούρας, γιος του Κώστα, ο οποίος κυνηγά το όνειρό του στο μουσικό talent show «The Voice». Στη συμμετοχή του στον διαγωνισμό ο νεαρός (με το τραγούδι «River») είχε εντυπωσιάσει την Ελενα Παπαρίζου και τον Κωστή Μαραβέγια, που τον διεκδίκησαν, με νικήτρια την Ελενα, αφού ο 19χρονος Δίωνας επέλεξε την ομάδα της. «Δεν αργεί ένα χαμόγελο να σβήσει. Σ’ αγαπώ πολύ. Ας είσαι πάντα καλά να ταξιδεύεις σε όσα μέρη ήθελες να πας και δεν πρόλαβες» έγραψε στο facebook για τη θεία του.

Στο μεταξύ οι άνδρες του Εγκληματολογικού που βρέθηκαν στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου της οδού Φοίνικος, όπου κατοικούσε μόνη η διαζευγμένη επιστήμονας, το έκαναν φύλλο και φτερό και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες κατάφεραν να συλλέξουν δακτυλικά αποτυπώματα αλλά και ίχνη γενετικού υλικού του ανθρώπου που την κατακρεούργησε και την άφησε νεκρή δίπλα στο κρεβάτι της.

Το DNA έχει ήδη σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια, ωστόσο οι Αρχές περιμένουν να ολοκληρωθεί σήμερα στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά η νεκροτομή στη σορό της 45χρονης.

Από την εξέταση οι αστυνομικοί περιμένουν να προκύψουν περισσότερα στοιχεία που θα συμπληρώσουν το παζλ στην υπόθεση-θρίλερ και θα οδηγήσουν στην επιβεβαίωση της ταυτότητας του δράστη, ο οποίος ήταν κοντινό πρόσωπο της Θώμης Κουμπούρα.

Αλλωστε, από την πρώτη στιγμή οι έρευνες είχαν στραφεί σε πρόσωπο το οποίο γνώριζε η γυναίκα και του άνοιξε την πόρτα, καθώς δεν υπήρξαν ίχνη παραβίασης στο διαμέρισμα. Ομως και η μανία του φονιά (με τον οποίο πάλεψε η άτυχη γυναίκα) έκανε τους αστυνομικούς να μιλούν για έγκλημα πάθους και μίσους.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί σε ιδιαίτερα στενό κύκλο προσώπων, με τον οποίο είχε σχέσεις η παιδοψυχίατρος, η κηδεία της οποίας θα γίνει σήμερα στις 15.00 από τον Αγιο Αθανάσιο στα Γαλανέικα Λαμίας.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...