Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ξανά ισόβια στη Βουλγάρα που είχε σκοτώσει τον καπετάνιο σύζυγό της

Μεγάλη ανατροπή φέρνει στην υπόθεση της 59χρονης Βουλγάρας, η...

Η νέα δισκογραφική δουλειά της Evgenia

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει η Evgenia,...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία αποφυλακίζεται

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας...

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...

Πρωτοχρονιάτικες VIP e-υχές!

Τραπέζια στρώθηκαν, ποτήρια γέμισαν και μόλις το ρολόι έδειξε 12 τα μεσάνυχτα και το 2017 μπήκε… πανηγυρικά, άρχισαν οι ευχές και οι αναρτήσεις στα social media. Οι celebrities, βέβαια, είχαν αρχίσει από νωρίς να ανεβάζουν στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στιγμιότυπα από τα ρεβεγιόν τους, με τις παρέες να συγκεντρώνονται γύρω από τον φωτογραφικό φακό ή με εκείνον να εστιάζει στα καλούδια που είχαν ετοιμάσει οι οικοδεσπότες και οι οικοδέσποινες.

Η Δέσποινα Βανδή έστρωσε τους καλεσμένους της Γιώργο Καπουτζίδη και Αργύρη Αγγέλου στη δουλειά, αφού οι δύο ηθοποιοί μπήκαν στην κουζίνα και βοήθησαν τη φίλη τους με τις ετοιμασίες. Στην παρέα προστέθηκαν ο κουμπάρος της Δέσποινας Κώστας Καπετανίδης και η Γωγώ Μαστροκώστα.

gwhg 5

Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας άνοιξαν το σπίτι τους στους κολλητούς τους Νίκο Μουτσινά, Ζέτα Μακρυπούλια, Γιώργο Δάσκαλο, Μαρία Λεκάκη.

gwhg 2

Το παρεάκι πόζαρε για το Ιnstagram, ενώ για άλλη μια φορά η απουσία του Μιχάλη Χατζηγιάννη από το πλευρό της Ζέτας δημιούργησε ερωτήματα.

Ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης άφησε τον δήμο του και προτίμησε έναν από τους αγαπημένους του προορισμούς, το Γκστάαντ. Εκεί φωτογραφήθηκε φορώντας εντυπωσιακή πασμίνα και έχοντας ως φόντο ένα κάπως παράξενο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

gwhg 4

Η Ελένη Μενεγάκη παρουσίασε στους followers της μία φωτογραφία όπου ποζάρει περπατώντας σε δρόμο της γειτονιάς της.

gwhg 3

Η Σίσσυ Φειδά πήρε τα… βουνά και πήγε Αράχοβα για να περάσει την πρώτη Πρωτοχρονιά μαζί με την κορούλα της, ενώ στα χιόνια, κάνοντας σκι, βρήκε το 2017 τη Μαριέττα Χρουσαλά.

gwhg 6

Οικογενειακό τραπέζι

Η Τατιάνα Στεφανίδου, στολισμένη στην τρίχα, τεμάχισε το ψητό το… επιούσιο για το πρωτοχρονιάτικο οικογενειακό τραπέζι και η Σμαράγδα Καρύδη μάς έδειξε το υπέρλαμπρο ρούχο που διάλεξε για το πάρτι της Πρωτοχρονιάς, στο οποίο ήταν καλεσμένη.

gwhg 1

gwhg 7

Διαφορετική ήταν η φετινή New Year’s Eve για τον χωρισμένο Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος παρακολούθησε μαζί με τον Θέμη Γεωργαντά τη συναυλία του Ρόμπι Γουίλιαμς στο Λονδίνο, ενώ η «δική μας» Μαρία Μενούνος πήρε τον σύζυγό της Κέβαν Αντεργκάρο και πήγαν… Μεξικό, όπου ο νέος χρόνος τη βρήκε με το… μπικίνι!

fawfawerf copy

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...