Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Τα σλάλομ του Κυριάκου στο Πήλιο

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. ανέβηκε (με πλήρη εξοπλισμό) για σκι στο χιονοδρομικό του Πηλίου

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Ο πρόεδρος της Ν.Δ.  ανέβηκε (με πλήρη εξοπλισμό) για σκι στο χιονοδρομικό του Πηλίου

Ελβετία γίναμε. Οι πολιτικοί μας πήραν τα βουνά για να χαρούν το χιόνι, αλλά και να απευθυνθούν ενδεχομένως και σε αυτήν την γκάμα ψηφοφόρων.

Γιατί όχι; Φαντάζομαι στο ίδιο πλαίσιο κινήθηκε και ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, που αποδεικνύεται παντός καιρού. Αψογο σπορ στιλ σε κάθε περίπτωση, είτε πρόκειται για τρέξιμο στον μαραθώνιο είτε για σκι στο χιονοδρομικό του Πηλίου, όπως δείχνουν οι φωτογραφίες μας.
Με συντροφιά τον περιφερειακό σύμβουλο και φίλο του Γιώργο Καλτσογιάννη, ο πρόεδρος πήγε για… σλάλομ. Ο Καλτσογιάννης, για την ιστορία, ήταν υποψήφιος βουλευτής και τώρα φαντάζομαι που φωτογραφίζεται πλάι στον πρόεδρο, σίγουρα θα είναι πάλι.

Ο Κυριάκος, λοιπόν, περίμενε υπομονετικά στην ουρά για να ανεβεί στο λιφτ και, όταν το έκανε, το απόλαυσε ιδιαίτερα, όπως ο ίδιος δήλωσε. Κάσκα, γάντια, γυαλιά ηλίου, πέδιλα του σκι, μπουτόν και βουρ για τους κατάλευκους διαδρόμους του χιονοδρομικού. Τουλάχιστον έχουμε μοντέρνους και πολύ αθλητικούς πολιτικούς, και αν μη τι άλλο, τον Κυριάκο άνετα τον βλέπεις ως σκιέρ.

Τα προσφυγόπουλα «στόλισαν» με ευχέςimg 1227

Αγάπη για την Ελλάδα, σε όλες τις γλώσσες, γράφουν πάνω τους τα καρτελάκια που κρέμασαν στα χριστουγεννιάτικα δέντρα της Βουλής τα προσφυγόπουλα που την επισκέφτηκαν προ ημερών. Το ότι στόλισαν τα δέντρα δεν είναι είδηση.

Τα γραφόμενά τους όμως είναι. Δεκάδες πολύχρωμες ευχές για τη χώρα μας από τα παιδιά που πονάνε. Οπως μας είπαν οι υπάλληλοι της Βουλής, αυτά τα σημειώματα τώρα που τα δέντρα θα ξεστολιστούν θα γίνουν αντικείμενο έκθεσης στο γραφείο του προέδρου.

Επιστρέφουν στα σχολεία τα15μελή 

Την αναβίωση των 15μελών μαθητικών συμβουλίων προωθεί το υπουργείο Παιδείας και ο υπουργός Κώστας Γαβρόγλου. Να υποθέσω έπειτα από παρότρυνση του πρωθυπουργού, που καθώς βλέπει το δικό του άστρο να ψιλοδύει, επιθυμεί να βγάλει τα νέα… Τσιπράκια! Μην ξεχνάμε ότι ο Αλέξης Τσίπρας από δεκαπενταμελές άρχισε την καριέρα του. Φυτώρια πρωθυπουργών λοιπόν από τούδε και στο εξής τα σχολεία!

fullsizerender5 0

■ Θεατρόφιλη από ετών, η Αννα Διαμαντοπούλου πήγε να απολαύσει επί σκηνής τη στενή φίλη της Πέμη Ζούνη σε μία από τις καλύτερες ερμηνείες της. Μετά το πέρας της παράστασης «… και Ιουλιέτα» του Ακη Δήμου, σε μαγική σκηνοθεσία του Ang Lee, με την Πέμη Ζούνη που η πρώην υπουργός χαρακτήρισε καταπληκτική, επισκέφθηκε την πρωταγωνίστρια στο καμαρίνι της.

«Μεγάλη ηθοποιός, σπουδαία γυναίκα, αγαπημένη φίλη 20 χρόνια τώρα. Μπράβο από την καρδιά μου». Η Αννα και η Πέμη συνεργάστηκαν για ένα διάστημα και πολιτικά, όταν στις εθνικές εκλογές του 2009 η δημοφιλής ηθοποιός εξελέγη βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στην Α’ Αθηνών. Παραιτήθηκε όμως από το αξίωμα το 2012 παραδίδοντας την έδρα της και έκτοτε δεν πολιτεύτηκε ξανά. Το αντίθετο δηλαδή από την Αννα, που ακόμη μία φορά μάλλον ετοιμάζεται να βαδίσει σε νέα πολιτικά μονοπάτια.

«Ποδαρικό» από τον υπ. Δικαιοσύνης
 

img 1244

Πρωτοχρονιάτικες ευχές αντάλλαξαν χθες στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης και η αντιπρόεδρος Τασία Χριστοδουλοπούλου. Ο υπουργός βρέθηκε στη Βουλή για να ευχηθεί στο προεδρείο και ήταν ο μόνος πολιτικός που πάτησε χθες στο Κοινοβούλιο, αφού κι αυτή η εβδομάδα περνά σε εορταστική ραστώνη!

Ο γλυκός υπουργός, που είναι αισιόδοξος ότι το 2017 όλα θα γίνουν καλύτερα, τουλάχιστον αυτό δήλωσε στη στήλη, ήπιε καφεδάκι μαζί μας στο άδειο καφενείο, λίγο πριν επιστρέψει στο γραφείο του. Τις γιορτές τις πέρασε στο σπίτι του στη Δροσιά, παρέα με το… χιόνι, όπως χαρακτηριστικά μάς είπε.

(!)

img 2582

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της περιφέρειάς του έκοψε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, σε πανηγυρικό κλίμα. Ο Κώστας τραβάει μπροστά και το 2017 μάλλον θα είναι η χρονιά του.

Εκείνος στην καυτή πολιτική σκηνή και η Σία Κοσιώνη με λιγότερα επαγγελματικά βάρη, πιο αφοσιωμένη στο σπίτι.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}24{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...