Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

«Εμπόδια» στα όνειρα του κούκλου καφετζή

Ο γοητευτικός Πακιστανός Αρσάντ Καν θέλει να παίξει στον κινηματογράφο, αλλά αντιδρά η οικογένειά του

Μια ματιά του μόνο έφτασε ώστε να αποκτήσει τόση δημοσιότητα, που δυσκολεύτηκε, και ίσως δυσκολεύεται ακόμα, να διαχειριστεί.

Ο πανέμορφος Πακιστανός καφετζής Αρσάντ Καν εντοπίστηκε από τη φωτογράφο Τζία Αλί, τον περασμένο Οκτώβριο, να σερβίρει τσάι σε αγορά του Ισλαμαμπάντ.

Τον φωτογράφισε, ανέβασε τη φωτογραφία στα social media και τώρα ο 18χρονος Πακιστανός ετοιμάζεται ακόμα και για καριέρα στο σινεμά, έστω κι αν δέχεται πιέσεις να τα παρατήσει.

hweryewr6yu 2

Ο Καν προκάλεσε ρίγη συγκίνησης στο γυναικείο κοινό και τάχιστα ήρθε η πρώτη φωτογράφιση για εταιρία ενδυμάτων. Ετσι, η εικόνα του κατέκλυσε το Πακιστάν και την ευρύτερη περιοχή της κεντρικής Ασίας, καθώς αυτή τη δύναμη έχει η διαφήμιση.

Είχε δε προηγηθεί η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη, με τον νεαρό να τα έχει εμφανώς χαμένα από την απότομη δημοσιότητα. Υστερα ήρθαν οι κάμερες, που τον απαθανάτισαν να πρωταγωνιστεί σε βιντεοκλίπ τοπικής ερμηνεύτριας, και πριν από λίγες ημέρες ο ατζέντης του ανακοίνωσε πως ο 18χρονος με τα γαλάζια εκφραστικά μάτια υπέγραψε συμβόλαιο για την πρώτη του κινηματογραφική ταινία.

Τα γυρίσματα είναι προγραμματισμένο να αρχίσουν εντός του μήνα, στο Ντουμπάι, ενώ εκτιμάται πως το φιλμ θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο. Το «Kabeer», όπως είναι ο τίτλος της ταινίας, αφηγείται την ιστορία ενός άντρα με ταπεινό παρελθόν, ο οποίος οδηγήθηκε στο έγκλημα, όμως αυτός είναι αποφασισμένος να αλλάξει τη ζωή του. Στο φιλμ ο 18χρονος Πακιστανός υποδύεται τον αδελφό τού εγκληματία.

Εντονη πίεση

Ωστόσο, δεν αντιμετώπισαν όλοι τον Καν όπως το ευρύ -κυρίως γυναικείο- κοινό. Κάποιοι από το περιβάλλον του, όπως μέλη της οικογένειάς του και φίλοι του, δεν βλέπουν με καλό μάτι τα σχέδια του νεαρού. Και αυτό δημιουργεί έντονη πίεση, που ορισμένες φορές φτάνει στα όρια της κατακραυγής. Τα προβλήματα έφερε στο φως πρώτος ο μάνατζέρ του, μη κρύβοντας την απογοήτευσή του. Ο ίδιος ο νεαρός εμφανίστηκε στην τηλεόραση δηλώνοντας πως σκέφτεται να εγκαταλείψει τα σχέδια για το σινεμά, δεν οριστικοποίησε όμως κάτι, ενώ ο μάνατζερ δεν θα παραιτηθεί χωρίς «αγώνα».

Οπως δήλωσε, η μόνη δουλειά με δημοσιότητα για την οποία δεν έχει αντίρρηση η οικογένεια του Καν είναι η δημοσιογραφία. Οπως και να εξελιχθεί η κατάσταση, ο μάνατζερ φιλοδοξεί να διατηρήσει «στον αφρό» τον 18χρονο Καν, ελπίζοντας ότι σιγά σιγά θα καμφθούν εκείνοι που αντιδρούν.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...