Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η δύναμη του χρώματος από την γκαρνταρόμπα

DETOX ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΡΑΙΠΑΛΗ • Βαζελίνη, ασπίδα για ταλαιπωρημένα χείλη • ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΚΕΝΤΗΜΑΤΑ • Μαλλιά με… άρωμα στον τόνο της κανέλας

Η δύναμη του χρώματος  από την γκαρνταρόμπα

Ανοίγετε την ντουλάπα σας και σας πιάνει η ψυχή σας από τη μαυρίλα και το γκρίζο που αντικρίζετε; Αυτό πρέπει να αλλάξει και ο λόγος είναι σοβαρός: «Τα χρώματα αλλάζουν τα πράγματα για τους ανθρώπους» δηλώνει στην «Telegraph» η Πόλι Χόλμαν, λέκτορας με ειδίκευση στο προσωπικό styling στο London College of Fashion.

«Τα χρώματα που πάνε πραγματικά σ’ έναν άνθρωπο είναι αυτά που ταιριάζουν με την παλέτα του φυσικού του χρώματος και κάνουν το δέρμα να δείχνει πιο υγιές, τα χαρακτηριστικά να δείχνουν πιο έντονα και τα μάτια πιο μεγάλα» προσθέτει. Και τι αποτέλεσμα έχει αυτό; «Περισσότερη αυτοπεποίθηση» λέει ξεκάθαρα η ειδικός.

Πώς βρίσκει, όμως, κανείς το ιδανικό χρώμα για την όψη του; Σύμφωνα με την ειδικό, όσο πιο σκουρόχρωμα είναι τα μάτια, τα μαλλιά και το δέρμα τόσο πιο δυνατό είναι το χρώμα που πρέπει να φοράει κανείς. Οσο πιο ανοιχτόχρωμα τόσο πιο παστέλ πρέπει να είναι οι επιλογές του.

DETOX ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΡΑΙΠΑΛΗ

tqetqet 4

Φάγαμε, ήπιαμε και ξενυχτήσαμε. Δεν είναι να απορεί κανείς που έχουμε πρηστεί! Ειδικά το πρόσωπο είναι αυτό που προδίδει πρώτο τις κραιπάλες. Πώς γίνεται, λοιπόν, να σώσουμε γρήγορα την κατάσταση και να μειώσουμε την επίδραση των υπερβολών στην όψη μας; Η Αντζαλί Μάχτο, Βρετανίδα δερματολόγος, συμβουλεύει τον ύπνο σε πολλά μαξιλάρια, ώστε να μην επιτρέπουμε στη βαρύτητα να συγκεντρώνει επιπλέον υγρά στο πρόσωπό μας.

Επίσης, προτείνει την αύξηση κατανάλωσης φρούτων και λαχανικών, επειδή το αλκοόλ εξολοθρεύει βασικές βιταμίνες από τον οργανισμό, κυρίως τη βιταμίνη Β, που είναι καλή για την επιδερμίδα.

Τέλος, την επομένη του πάρτι καλό είναι να αποφεύγονται τα αλμυρά φαγητά, επειδή το αλάτι μπορεί να επιδεινώσει το πρήξιμο, προκαλώντας επιπλέον κατακράτηση.

Βαζελίνη, ασπίδα για ταλαιπωρημένα χείλη

tqetqet 3

Το κρύο κάνει τα χείλη να υποφέρουν. Ακόμα και τα προϊόντα ενυδάτωσης κάποιες φορές δεν αποδεικνύονται ικανά να εμποδίσουν το σκάσιμο. Σε αυτές τις περιπτώσεις η βαζελίνη είναι η μόνη που μπορεί να μαλακώσει τα χείλη.

Μπορείτε να τη βάζετε μόνη της ή πάνω από το αγαπημένο σας κραγιόν για πιο γυαλιστερό αποτέλεσμα. Επίσης, μπορείτε να την τρίψετε με μια παλιά οδοντόβουρτσα πάνω στα χείλη για να αφαιρέσετε τα νεκρά κύτταρα που έχουν προκύψει από το σκάσιμο.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΚΕΝΤΗΜΑΤΑ

tqetqet 2

Το κέντημα είναι πάλι στη μόδα και είναι ικανό να μεταμορφώσει ή να δώσει προσωπικότητα ακόμα και στα πιο απλά ή κοινότυπα ρούχα κι αξεσουάρ. Η τέχνη της γιαγιάς δίνει τη δυνατότητα σε κάθε γυναίκα να έχει στην ντουλάπα της πραγματικά ξεχωριστά κομμάτια.

Την πρόταση αυτή κάνει το γαλλικό γυναικείο περιοδικό «Biba», που αναφέρει τα παραδείγματα Γαλλίδων σταρ, όπως η Λου Ντουαγιόν, οι οποίες δεν διστάζουν να ανεβάσουν στο Instagram φωτογραφίες με τις δημιουργίες τους από την έναρξη της προσπάθειάς τους έως την ολοκλήρωσή τους.

Μαλλιά με… άρωμα στον τόνο της κανέλας

tqetqet 5

Μπορεί το χρώμα των μαλλιών να κάνει τα σάλια σας να τρέχουν; Στην περίπτωση του στιλ cinnamon swirl, σίγουρα, ναι. Ο Νεοϋορκέζος hair stylist Ράιαν Περλ είναι ο δημιουργός του νέου look, που θυμίζει τη ζύμη με την κανέλα, αφού θέλει τα μαλλιά να συνδυάζουν -χωρίς να ανακατεύουν- ανοιχτόχρωμες και σκουρόχρωμες τούφες. Αυτό το στιλ, που επιτυγχάνεται -όπως λέει ο κομμωτής- με τη χρήση αλουμινόχαρτου σε κάποιες τούφες, αφού έχει προηγηθεί βαφή της ρίζας κοντά στο φυσικό της χρώμα, πηγαίνει ιδανικά σε μακριά μαλλιά, που είναι κουρεμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να κάνουν ελαφρύ σπάσιμο στις άκρες.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}24{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...