Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, 2023

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Μια καινούρια πληροφορία σε σχέση με την Βικτώρια...

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις των νέων επεισοδίων της σειράς «Ο...

Η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε το μυστικό για το «Secret Song»

Η Ναταλία Γερμανού, ως γνωστόν, ανανέωσε το συμβόλαιο συνεργασίας...

Οι πρωταγωνιστές του «Fast and Furious» μπήκαν με ταχύτητα στο Hollywood και...

Τέσσερις μήνες πριν κυκλοφορήσει η δέκατη ταινία «Fast and...

Ο Αλεκ Μπάλντουιν κινδυνεύει με πέντε χρόνια φυλάκιση για τον θάνατο της...

Με πέντε χρόνια φυλάκιση κινδυνεύει ο Αλεκ Μπάλντουιν μετά...

2017: Εκλογές και δραχμή

► ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τα ψέματα θα τελειώσουν τη χρονιά του «φλογερού» πετεινού!
► Πιθανό θερμό επεισόδιο με τους Τούρκους
► Οι ημερομηνίες που φέρνουν ταραχή

Με την κατάσταση στην Ελλάδα να θυμίζει ηφαίστειο λίγο πριν από την έκρηξη έκανε ποδαρικό η νέα χρονιά, που φαίνεται ιδιαίτερα σκληρή, βάσει των έντονων αστρολογικών φαινομένων, με εκλείψεις και δύσκολα πλανητικά σχήματα και όψεις στον παγκόσμιο χάρτη.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΘΑΝΟ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗ

Σύμφωνα με την πολιτική αστρολόγο Δήμητρα Παπανικολοπούλου, το 2017 είναι το έτος του φλογερού Πετεινού, που θα επηρεάσει χωρίς εξαίρεση τόσο όλα τα ζώδια όσο και τις κοινωνίες, που θα βιώσουν μεγάλες αλλαγές.

«Ο Πετεινός είναι σύμβολο του Ηλιου και αυτό γιατί κάθε πρωινό ξεκινά με το λάλημα του κόκορα. Οι Κινέζοι ξεχωρίζουν στον Πετεινό πέντε αρετές: θάρρος, ευγένεια, αφοσίωση, αξιοπρέπεια και καλοσύνη. Και αυτές είναι που καλούμαστε να καλλιεργήσουμε το 2017» λέει στην «Espresso» η πολιτική αστρολόγος και εκπρόσωπος της American Federation of Astrologers και προσθέτει:

«Σε γενικές γραμμές ο Πετεινός αγαπά να δίνει εντολές και, αν και κάνει σχόλια για τους άλλους, δεν αντέχει με τίποτα την κριτική! Του αρέσει να τον παινεύουν συχνά, επειδή έτσι του δίνεται η δυνατότητα να είναι μονίμως στο επίκεντρο. Σχεδόν πάντα παίρνει τη πρωτιά, έχει εκ γενετής ηγετικές ικανότητες».

Ο αριθμός 10

Ο αριθμός της χρονιάς είναι το 10, «που συμβολίζει την αφετηρία στην παγκόσμια εκκίνηση» επισημαίνει η Δήμητρα Παπανικολοπούλου και συνεχίζει: «Είναι ο αρχηγός και ο ηγέτης της δημιουργίας του ανθρώπου, το παγκόσμιο φως. Μιλάμε για το έτος της αφύπνισης σε προσωπικό και πολιτικοοικονομικό επίπεδο. Η ανατρεπτική χρονιά του Πετεινού μέσα στον χορό των εκλείψεων και των ευθυγραμμίσεων ταρακουνάει τον πλανήτη, ανατρέπει τις ισορροπίες και φέρνει την αρμονία και τη δικαιοσύνη. Η πρόκληση θα είναι μεγάλη για όλους μας»!

Συγκεκριμένα για την Ελλάδα, όπως τονίζει η ίδια, «τον περασμένο Μάιο, που είχαμε το σπάνιο φαινόμενο της διέλευσης – έκλειψης του Ερμή, είχα μιλήσει για τη δύσκολη διετία που έρχεται και είναι αυτή. Οσο και να το αρνείται ο πισώπλατα μαχαιρωμένος πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, θα οδηγήσει απρόβλεπτα τη χώρα σε εκλογές που θα προκαλέσουν διαλύσεις κομμάτων και δημιουργίες νέων. Νέες συνεργασίες, άνοδο της Χρυσής Αυγής και μια κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας με πρωθυπουργό πρόσωπο κοινής αποδοχής είναι για μένα ένα από τα πιθανότερα σενάρια».

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια: 

offer

Τα άστρα «δείχνουν» επιστροφή στη δραχμή, «ενώ για κάποιο χρονικό διάστημα θα ζούμε με παράλληλο νόμισμα. Οπως είχα πει τότε, το λέω και τώρα: τα ψέματα τελείωσαν για όλους. Βρισκόμαστε προ των πυλών ενός πιθανού ολιγοήμερου θερμού επεισοδίου την ερχόμενη άνοιξη (που θα θυμίζει τα Ιμια) με την Τουρκία – όπως το1897 με τον Ελληνοτουρκικό πόλεμο, που ήταν επίσης χρονιά Πετεινού. Ομως υπάρχει περίπτωση να μεταφερθεί χρονικά ανάλογα με τις εξελίξεις στη γειτονική χώρα και τη στάση που θα κρατήσει ο Ταγίπ Ερντογάν. Μέσα στο πρόγραμμα είναι κοινωνικές εκρήξεις και τα προβλήματα με το Μεταναστευτικό».

Οι εκλείψεις που σηματοδοτούν μεγάλες αναταραχές

Σε γενικές γραμμές, για το 2017 προβλέπονται μεγάλες αναταραχές σε όλους τους τομείς. «Η ενεργοποίηση του τετραγώνου Ουρανού – Πλούτωνα στο τέλος του 2016 (την χρονιά του Πιθήκου) και στην αυγή του 2017, έτος του Πετεινού, προκαλεί αναταράξεις στις οικονομίες και στην πολιτική πολλών χωρών. Θα κλονιστεί το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα. Οι θρησκευτικοπολιτικές επαναστάσεις θα επηρεάσουν τους νόμους, ακόμη και μέσα από διεθνείς δικαστικές διαμάχες» λέει η Δήμητρα Παπανικολοπούλου.

Οπως τονίζει, «η έκλειψη Ηλίου στις 26 Φεβρουαρίου του 2017 στο ζώδιο των Ιχθύων, αλλά και η ηλιακή στις 21 Αυγούστου με το δυνατό στέλιουμ στο ζώδιο του Λέοντα (θα είναι η πρώτη ολική μετά το 1979 και η πρώτη που γίνεται με τον τρόπο αυτό μετά το 1918) σηματοδοτούν ξεσηκωμούς από τη φτώχεια και τις φορομπηχτικές πολιτικές που έχει προκαλέσει η οικονομική κρίση.

Σεισμοί και ακραία καιρικά φαινόμενα θα προστεθούν στην παγκόσμια αστρολογική ατζέντα, όπως επίσης και εκρηκτικές επαναστάσεις, καθώς ο Αρης στην Παρθένο θα βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα. Η Ευρώπη θα σείεται από τρομοκρατικά χτυπήματα, ενώ τον Απρίλιο, όταν ο Αρης βρεθεί στον Ταύρο και ο Ουρανός στον δέκατο οίκο, θα δούμε εξεγέρσεις στη Δανία, επιθέσεις στο Ισραήλ, την Ιταλία να βυθίζεται στο οικονομικό χάος και ταραχές σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις. Η φτώχεια, η πείνα και η έλλειψη τροφίμων gw4ywhg 1θα φέρουν αναταραχές από ακροδεξιά στοιχεία σε Γερμανία, Βρετανία, Ινδία και Αυστραλία. Η Τουρκία θα ζήσει τρομοκρατία, πόλεμο και έντονο φόβο. Ανοδος στην οικονομία της Κίνας».

Πιθανή απόπειρα κατά του Τραμπ

Ως ένα από τα μεγαλύτερα θύματα της χρονιάς του Πετεινού χαρακτηρίζει την Αμερική η πολιτική αστρολόγος: «Θα βιώσει απανωτά χτυπήματα μετά την ηλιακή έκλειψη του Αυγούστου και ως το τέλος του έτους. Ανάμεσα σε αυτά θα είναι τρομοκρατικά χτυπήματα, τεράστιες οικονομικές απώλειες και πιθανή απόπειρα gw4ywhg 2δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ, παρόμοια με εκείνη του Τζον Κένεντι. Η Αμερική θα ζήσει έντονες εμφυλιακές εκρήξεις, διαίρεση Ανατολής και Δύσης και ακραία καιρικά φαινόμενα με αμέτρητους νεκρούς». 

Τρομοκρατία και οικονομική αιμορραγία

«Για την Ευρώπη ανοίγει ο ασκός του Αιόλου με όσα θα συμβούν μέσα στη χρονιά. Χώρες θα βγουν από το ευρώ, ενώ σημαντικά θα είναι και τα οικονομικά θέματα που θα προκαλέσουν προβλήματα στην Κύπρο. Θα υπάρξει σοβαρός κίνδυνος για την υγεία του Πάπα και του Προέδρου της Κύπρου Νίκου Αναστασιάδη. Στις 11 Φεβρουαρίου η Σελήνη από την 22η μοίρα και 28 πρώτα λεπτά του Λέοντα θα προκαλέσει από τρομοκρατικά χτυπήματα μέχρι ακραία καιρικά φαινόμενα σε Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Αλγερία, Μαρόκο, Αυστρία, Βρυξέλλες, Γαλλία, Ιταλία, δημιουργώντας ακόμα και Αραβική Ανοιξη. Η μερική έκλειψη της Σελήνης στις 7 Αυγούστου στον Υδροχόο και μέσα στο ζώδιο του Λέοντα θα ταράξει να νερά προκαλώντας κυβερνητικές αλλαγές, μεταναστευτικό πρόβλημα και τρομοκρατία. Η Ρωσία πλήττεται από σεισμούς και καιρικά φαινόμενα, ενώ θα χτυπηθεί η καρδιά της Μόσχας. Μετατοπίσεις πληθυσμών και αλλαγή συνόρων».

{{-PCOUNT-}}22{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βγήκε με τη ρόμπα της στο Κολωνάκι για να αγοράσει τσιγάρα και μια σφουγγαρίστρα

Η γνωστή ηθοποιός μένει στο κέντρο της Αθήνας και...

Κούκλα από μικρή η γνωστή ηθοποιός

Η όμορφη μικρούλα της φωτογραφίας πόζαρε μερικά χρόνια πριν...

Τους «τσακώσαμε» στο κέντρο της Αθήνας – Κι όμως δεν είναι ζευγάρι αλλά πατέρας με κόρη

Βλέποντας κάποιος τον γοητευτικό κύριο με τη νεαρή κοπέλα...

Ορφέας Αυγουστίδης: Στη διαμαρτυρία στο Σύνταγμα με τη γυναίκα, τον γιο και τον πατέρα του

Ο Ορφέας Αυγουστίδης με τη σύζυγό του, Γεωργία Κρασσά...

Χαριτίνη Καρόλου: Εντοπίσαμε σε έξοδό της την ηθοποιό – Πώς είναι σήμερα;

Η Χαριτίνη Καρόλου έγραψε τη δική της ιστορία στον...

Ηθοποιός του «Καφέ της Χαράς»: «Είμαι 55 κιλά, πώς να πάω στο Survivor;»

Ο γνωστός ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή...

Συγκλονίζει ο Τέρης Χρυσός: «Θέλω να πεθάνω για να λυτρωθώ»

Κραυγή απόγνωσης και απελπισίας από τον τραγουδιστή Τέρη Χρυσό...

Μαρία Αναστασοπούλου: «Με τον Γιάννη είμαστε μαζί πολλά χρόνια αλλά θα παντρευτούμε αν το αισθανθούμε»

Η Μαρία Αναστασοπούλου σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στη μακροχρόνια...