Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία αποφυλακίζεται

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας...

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

Μέχρι και εικονικούς γάμους ομόφυλων ζευγαριών κανόνιζαν τα μέλη της σπείρας με...

Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι ανάμεσα στα μέλη των δύο...

Αποχαιρετιστήριο πάρτι πολλών αστέρων για το ζεύγος Ομπάμα

Σταρ του Χόλιγουντ, αθλητές και τραγουδιστές έσπευσαν σε μια λαμπερή και συγκινητική βραδιά στον Λευκό Οίκο

gwtse 6Μέχρι πρωίας κράτησε το αποχαιρετιστήριο πάρτι του Μπαράκ Ομπάμα στον Λευκό Οίκο, με τον απερχόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ να δίνει το παράδειγμα ξεφαντώνοντας στην πίστα.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Το βράδυ της Παρασκευής δεκάδες σταρ του Χόλιγουντ, τραγουδιστές και κορυφαίοι αθλητές έδωσαν το «παρών» και μάλιστα, όπως σχολίασαν, ήταν από τις ελάχιστες φορές που χρειάστηκε να στηθούν σε ουρά για να μπουν σε πάρτι.

Το υπόλοιπο της βραδιάς, όμως, φαίνεται ότι τους αποζημίωσε για την ταλαιπωρία. Η Μισέλ και ο Μπαράκ Ομπάμα είχαν φροντίσει να σερβίρονται βάφλες και κοτόπουλο στους καλεσμένους τους, ενώ η μουσική έπαιζε έως τις 4.00 τα ξημερώματα του Σαββάτου. Τον ρυθμό, σύμφωνα με πληροφορίες, έδιναν ο dj Questlove καθώς και ο Φάρελ Γουίλιαμς με την αδερφή της Μπιγιονσέ, Σολάνζ, ερμηνεύοντας γνωστές επιτυχίες τους, τις οποίες ο Αμερικανός πρόεδρος λατρεύει. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι, όπως διέρρευσε, ο Μπαράκ κυριάρχησε στην πίστα χορεύοντας ασταμάτητα.

Οι φωτογράφοι ήταν δηλωμένα ανεπιθύμητοι στο πάρτι, οπότε οι διάσημοι καλεσμένοι φρόντισαν να αναπληρώσουν το κενό απαθανατίζοντας το τελευταίο πάρτι της θητείας του Ομπάμα στον Λευκό Οίκο με τη μορφή selfies στον εξωτερικό χώρο αναμονής του Λευκού Οίκου, ενώ και τα τηλεοπτικά δίκτυα περίμεναν στην είσοδο τους καλεσμένους καταγράφοντάς τους έναν έναν. Το «παρών» έδωσαν -μεταξύ άλλων- οι σταρ του Χόλιγουντ Τομ Χανκς, Μέριλ Στριπ, Ρόμπερτ ντε Νίρο, Μπράντλεϊ Κούπερ, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον και οι σκηνοθέτες Στίβεν Σπίλμπεργκ, Τζορτζ Λούκας και Τζέι Τζέι Αμπραμς. Καλεσμένοι ήταν επίσης οι τραγουδιστές Πολ Μακ Κάρτνεϊ, Στίβι Γουόντερ, Κρις Ροκ και Νικ Τζόνας, ενώ ο Τζον Λέτζεντ εμφανίστηκε με τη σύζυγό του, το μοντέλο Κρίσι Τέιγκεν.

Από τους αθλητές ξεχώρισαν οι θρύλοι του NBA Μάτζικ Τζόνσον και Τσαρλς Μπάρκλεϊ, ενώ τις συζητήσεις μονοπώλησε ο ιστορικός παρουσιαστής της αμερικανικής τηλεόρασης Ντέιβιντ Λέτερμαν. Οπως έγινε γνωστό, είχαν προσκληθεί επίσης η Μπιγιονσέ με τον Τζέι Τζι, ο Μπρους Σπρίνγκστιν και η Οπρα Γουίνφρεϊ. Οσον αφορά τα έξοδα για το πάρτι, πιστεύεται ότι τα πλήρωσαν οι Ομπάμα από την τσέπη τους.

Την ίδια ώρα, έρχονται στο φως φωτογραφίες οι οποίες αποκαλύπτουν ότι το ζεύγος Ομπάμα χτίζει τοίχο δίπλα από τον δρόμο στο νέο σπίτι του στην Ουάσινγκτον, αξίας 5.000.000 ευρώ, όπου θα μείνει μετά την ολοκλήρωση της προεδρικής θητείας. Ο τοίχος είναι μέρος των εργασιών ανακαίνισης του σπιτιού και, εκτός των άλλων, θα θωρακίσει το οίκημα από αδιάκριτα βλέμματα.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες: 

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...