Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η νέα δισκογραφική δουλειά της Evgenia

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει η Evgenia,...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία αποφυλακίζεται

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας...

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

Μοράις με την πλάτη στον τοίχο!

Ο Πορτογάλος τεχνικός έδειξε πάλι ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις μεγάλες βλέψεις της ΑΕΚ

Από τον 
Γιώργο Σηφάκη

Επίσημα η ΑΕΚ υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα προπονητή, μόνο που τα αποτελέσματα δεν δικαιώνουν τον Μοράις, που βρίσκεται με το ενάμισι πόδι στην πόρτα της εξόδου. 

Το θέμα είναι η επόμενη μέρα, αφού ο Πορτογάλος δείχνει να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις υψηλές προσδοκίες που έχει η φανέλα της «Ενωσης». Η ΑΕΚ φάνηκε και στην Τρίπολη ότι δεν έχει ψυχολογία· ότι ως ομάδα δεν έχει αρχή και τέλος. Με παίκτες που παίζουν σε λάθος θέση και άλλους που δεν έχουν το ψυχικό σθένος να συνέλθουν από τα κακά αποτελέσματα. Η «Ενωση» χρειάζεται λοιπόν προπονητή· έναν προπονητή με όσο το δυνατόν μικρότερο ρίσκο, επιπέδου ΑΕΚ. Υπάρχουν δεκάδες με παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο. Πέρυσι βρέθηκε ο Πογέτ, που ανεξάρτητα με το τι έγινε μετά ήταν αδιαμφισβήτητα προπονητής επιπέδου ΑΕΚ.

Με υπηρεσιακό

Ως υπηρεσιακοί υπάρχουν ο Δέλλας και ο Χριστόπουλος, αν και η ιδανική λύση ως το καλοκαίρι θα ήταν ο Μπάγεβιτς. Να βάλει φόρμα ο Σερβοέλληνας προπονητής και να καθοδηγήσει την ομάδα ως το καλοκαίρι και η ΑΕΚ παράλληλα να έχει όλο τον χρόνο για να δουλέψει την επόμενη ημέρα. Πέρα από τα όποια κωλύματα, ο Ντούσκο θα είναι καλύτερος από οποιονδήποτε άλλον υπηρεσιακό έρθει τώρα. Το ζητούμενο είναι αν το θέλει ο ίδιος και φυσικά αν το θέλει η διοίκηση. Προπονητές πάντως υπάρχουν, αν η ΠΑΕ το πάρει απόφαση. 

Ο Ζοσέ Μοράις ήταν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και δεν μίλησε καθόλου στους παίκτες της ΑΕΚ την επομένη της ήττας (3-2) από τον Αστέρα, ενώ μετά το ματς ο Πορτογάλος τόνισε: «Είχαμε ένα σταθερό και καλό πρώτο ημίχρονο, στο οποίο πήραμε το πλεονέκτημα. Κάναμε ευκαιρίες, ένα καλό πρώτο ημίχρονο, αν και δεν ήταν στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων της ομάδας, αλλά σε γενικές γραμμές ήταν καλό. Στο δεύτερο ημίχρονο αντέδρασε ο αντίπαλος και σημείωσε γρήγορα ένα γκολ και στη συνέχεια δεν είχαμε τόσο καλή αμυντική οργάνωση. Η αποβολή δεν βοήθησε την ομάδα να πολεμήσει για το αποτέλεσμα που θέλαμε».

Τέλος, ο Ζοσέ Μοράις ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Λεβαδειακό στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Εκτός αποστολής οι Μάνταλος, Γιόχανσον και Μπάρκας, μέσα ο Δημήτρης Μεληκιώτης.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...