Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Σε ειδικό χώρο και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο φονιάς της...

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκε, χθες το μεσημέρι,...

Νίκος Χρηστίδης: Ο παρ’ ολίγον βιασμός του από πασίγνωστο make-up artist και...

Την ώρα που το κίνημα #MeToo βρίσκεται ξανά στην...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

ΛΕΩΝ: Εχετε πολλά να βγάλετε από μέσα σας και θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία. Η σχέση σας αρχίζει να γίνεται καλύτερη και είναι θέμα χρόνου η βελτίωσή της.

ΚΡΙΟΣ: Η υπομονή και η κατανόηση θα είναι οι καλύτεροι σύμβουλοι για τη σχέση σας. Ο χρόνος θα δείξει την εξέλιξη σε θέματα που ηλεκτρίζουν την ατμόσφαιρα. Θα πρέπει να επεξεργαστείτε τα σχέδιά σας από την αρχή και με άλλον τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ: Τον τελευταίο καιρό έχετε αναλάβει περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις από αυτές που μπορείτε να αντέξετε. Σας λείπει η ηρεμία και, προκειμένου να χαλαρώσετε, θα θελήσετε να απομονωθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι θετικές αλλαγές θα αρχίσουν σταδιακά, παρότι θα υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις. Η ακαταστασία και η ασάφεια που υπάρχουν στη ζωή σας θα σας αποσυντονίζουν. Μην κουράζεστε να πείσετε για τα σχέδιά σας, αν δεν προβλέπονται ηθική και υλική ικανοποίηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι επαφές και οι γνωριμίες που θα κάνετε θα σας φανούν αρκετά χρήσιμες τόσο για την εξέλιξη των επαγγελματικών σχεδίων σας όσο και για την μελλοντική πορεία σας.

ΛΕΩΝ: Εχετε πολλά να βγάλετε από μέσα σας και θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία. Η σχέση σας αρχίζει να γίνεται καλύτερη και είναι θέμα χρόνου η βελτίωσή της. Αποφύγετε τα περιττά έξοδα και διαχειριστείτε με σύνεση τα οικονομικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αρκετές φορές θα απομακρύνεστε από τους στόχους σας χωρίς αιτία. Προβείτε σε ανανέωση της ζωής σας και μάθετε τι σας προσφέρει η χαρά της δημιουργίας. «Σβήστε» τα ερωτήματα και τις αμφιβολίες που καλλιεργούσατε τον τελευταίο καιρό.

ΖΥΓΟΣ: Διαφυλάξτε όσο μπορείτε καλύτερα την προσωπική ζωή και τα μυστικά σας. Αποφύγετε τις άσκοπες φλυαρίες και τα μισόλογα στις συζητήσεις σας. Ελέγξτε τα νευρικά ξεσπάσματα και δείξτε μεγαλύτερη υπομονή με όσους σας προκαλούν προβλήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάντε επικερδείς συνδυασμούς στον οικονομικό τομέα, για να μην απογοητευτείτε. Για να προβείτε σε κάποια επένδυση, να είστε επιφυλακτικοί στα λόγια σας. Θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε διεξόδους σε σημαντικά προβλήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο επαγγελματικός κόσμος θα απορροφήσει αρκετή από την ενέργειά σας. Φροντίστε να έχετε συγκεντρώσει μεγάλα αποθέματα υπομονής και δύναμης. Η έντονη επιθυμία σας να κατοχυρώσετε και να διατηρήσετε τη θέση σας, θα σας βάλει σε μια διαδικασία διαβουλεύσεων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο κίνδυνος να εκτεθείτε δεν προέρχεται από τους άλλους, αλλά από τη στάση που θα κρατήσετε. Προτού πάρετε οποιαδήποτε απόφαση, εξετάστε και την παραμικρή λεπτομέρεια. Θα ανακαλύψετε τα σημεία, τα οποία θα σας δείξουν από πού θα προέλθουν τυχόν δυσκολίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι συνθήκες στον εργασιακό χώρο θα είναι κάπως περίεργες. Διατηρήσετε μια πιο μετριοπαθή στάση προς τους συνεργάτες σας ή απέναντι σε άτομα κύρους. Η επαγγελματική ευελιξία σας θα περιορίσει τις κόντρες και τις αντιπάθειες με τους συνεργάτες σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Καλλιεργήστε σε όσους σας περιβάλλουν εμπιστοσύνη για το πρόσωπό σας. Θα σας απασχολήσει έντονα και η τακτοποίηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων σας, καθώς θα ψάχνετε νέες στρατηγικές για την επιτυχή ανάκαμψη στον οικονομικό τομέα.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...