Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Ο «Αρχιεπίσκοπος» του Σώρρα που ορκιζόταν στον Δία

Επίθεση μέσω facebook από τον «σωτήρα του έθνους» κατά του άλλοτε συνεργάτη του «Αρχιεπισκόπου Ρωμανίας»

Επίθεση μέσω facebook από τον «σωτήρα του έθνους» κατά του άλλοτε συνεργάτη του «Αρχιεπισκόπου Ρωμανίας» 

Ο ένας αυτοαποκλήθηκε «σωτήρας του έθνους», με τον ισχυρισμό ότι θα διαθέσει για την αποπληρωμή του χρέους 600 δισ. δολάρια. Ο άλλος συστήνεται «Αρχιεπίσκοπος Ρωμανίας» με το καθαρά εβραϊκό όνομα Μελχισεδέκ, αλλά προέτρεπε τους πολίτες να δίνουν όρκο στον παντοδύναμο… Δία! Ο Αρτέμης Σώρρας και ο άλλοτε «εκλεκτός» του ρασοφόρος υπήρξαν φίλοι, όμως πλέον φαίνεται ότι είναι άσπονδοι εχθροί!

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

Οι δυο τους συνεργάζονταν στην προσπάθεια προσέλκυσης «οπαδών» στο κίνημα Ελλήνων Συνέλευση και στηνf1 1929778 1744345645784413 8380149425716831966 n (ανύπαρκτη) «Ιερά Ελληνορθόδοξη Αρχιεπισκοπή της Αυτοκρατορίας της Ρωμανίας», δηλαδή του βυζαντινού κράτους. Μάλιστα, ο «Αρχιεπίσκοπος Μελχισεδέκ», κατά κόσμον Δημήτρης Λιαρόπουλος, όρκιζε σε συγκέντρωση του Αρτέμη Σώρρα όσους δήλωναν συμμετοχή στην οργάνωσή του!

Στο YouTube έχουν αναρτηθεί βίντεο από διάφορες συγκεντρώσεις ανά την Ελλάδα, με τον ίδιο και τον Σώρρα. Σε ένα από αυτά παρακινεί μέσω μεγαφώνων τους πολίτες να ακολουθήσουν τον «μέγα σωτήρα με τα 600 δισ.»! Μάλιστα, ο ρασοφόρος Δημήτρης Λιαρόπουλος διακρίνεται να ορκίζει τους παρευρισκομένους στο υπέρτατο συμπαντικό ον Δίαν! Στην πρώτη σειρά, ανάμεσα στο πλήθος, διακρίνεται και ένας άνδρας ντυμένος… Κολοκοτρώνης, ενώ στο τέλος, ο «Μελχισεδέκ» ζητά από όλους να ακολουθήσουν την «Ιερά Ελληνορθόδοξη Αρχιεπισκοπή της Αυτοκρατορίας της Ρωμανίας».

«Αδελφοί μου, Συνέλληνες, Βυζάντιοι ορθόδοξοι, η υπομονή και η αναμονή θα σας δικαιώσει άμεσα. Μετά τιμής, ο Αρχιεπίσκοπος Ρωμανίας» ανέφερε μεταξύ άλλων στα μηνύματά του στο facebook, όπου διαθέτει προσωπική σελίδα αλλά και προφίλ στο όνομα «Ιεράς Ελληνορθόδοξης Αρχιεπισκοπής της Αυτοκρατορίας της Ρωμανίας».

Πρόκειται για ανύπαρκτη Αρχιεπισκοπή, ανύπαρκτης Εκκλησίας, ανύπαρκτου κράτους και, όπως φαίνεται στο προφίλ του Δημήτρη Λιαρόπουλου στο facebook, ο «προκαθήμενος Μελχισεδέκ» δεν έχει σχέση με ιεροσύνη, δηλώνει… διδάκτωρ Ιατροδικαστικής και ότι μένει μόνιμα στη Ρουμανία.

Ωστόσο, από τον Φεβρουάριο του 2015, όταν εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο πλευρό του Αρτέμη Σώρρα, ως σήμερα οι σχέσεις τους φαίνεται πως άλλαξαν ριζικά. Οι δυο τους τα έχουν σπάσει και το «διαζύγιο» μόνο συναινετικό δεν ήταν, αν κρίνει κανείς από τις εκατέρωθεν αναρτήσεις στο διαδίκτυο!

«Προς παρτάλι, ρακοσυλλέκτη, ζιγκολό, ψεύτη, πράκτορα, απατεώνα, δήθεν μακαριότατο, τσαρλατάνο, γελοίο Μελχισεδέκ. Ακου, Μελχισεδέκ, κλόουν μαυρορασοφόρε που δήθεν ορκίστηκες στον όρκο του πολεμιστή, ζώο, σκατά Αρχιεπίσκοπος είσαι. Εμείς σε κάναμε, ρε! Ούτε Εκκλησία είχες ούτε προσωπικότητα» γράφει ο Αρτέμης Σώρρας σε κείμενο που ανέβασε στις 16 Οκτωβρίου στο προφίλ μιας συνεργάτιδάς του στο facebook!

Παράλληλα, προειδοποιεί τον «Μελχισεδέκ» ότι μπορεί να τον εκθέσει ανά πάσα στιγμή! Και εκεί έρχεται η απάντηση: «Συμπορευτήκαμε μαζί αλλά πλέον δεν έχουμε καμία σχέση μαζί του λόγω αντιθέτων απόψεων. Για τις ύβρεις τον λόγο έχει πια η Δικαιοσύνη».

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...