Πρόταση για δωρεάν sex με συνταγή από γιατρό!

Ετος εκλογών το φετινό για τη Γερμανία, και οι Πράσινοι έδωσαν μια πρόγευση της κοινωνικής πολιτικής τους, προτείνοντας τη συνταγογράφηση του σεξ για ανθρώπους που είτε είναι πολύ φτωχοί για να πληρώσουν γι’ αυτό

Ετος εκλογών το φετινό για τη Γερμανία, και οι Πράσινοι έδωσαν μια πρόγευση της κοινωνικής πολιτικής τους, προτείνοντας τη συνταγογράφηση του σεξ για ανθρώπους που είτε είναι πολύ φτωχοί για να πληρώσουν γι’ αυτό είτε είναι άτομα με αναπηρία, οπότε έχουν αντικειμενική δυσκολία στην πρόσβαση στο σεξ.

Η υπεύθυνη για κοινωνικά θέματα του κόμματος Ελίζαμπεθ Σάρφενμπεργκ υποστήριξε πως οι γιατροί θα πρέπει να έχουν δικαίωμα να «γράφουν» σεξουαλικές επαφές, όπως συμβαίνει με τις συνταγές των φαρμάκων, στους ασθενείς τους που χρειάζονται σεξ.

Η πορνεία, άλλωστε, είναι νόμιμη στη Γερμανία εδώ και αρκετά χρόνια, ενώ δεν υπάρχουν ταμπού στο θέμα, όπως συμβαίνει σε άλλες χώρες. Οίκοι ανοχής λειτουργούν σχεδόν σε κάθε πόλη της χώρας, ενώ αποτελεί «trend» ιερόδουλες να προσφέρουν «σεξουαλική βοήθεια» σε ασθενείς με άνοια, σε αναπήρους και σε ανθρώπους που ζουν σε οίκους ευγηρίας. Ανάλογα με την επιχείρηση, οι προσφερόμενες υπηρεσίες ξεκινούν από το «συντροφικό» άγγιγμα και φτάνουν μέχρι τις σαδομαζοχιστικές τελετουργίες και το ολοκληρωμένο σεξ.

Το κόμμα των Πρασίνων

Ωστόσο, προς το παρόν τουλάχιστον, ο… πελάτης δεν μπορεί να ζητήσει χρήματα από το κράτος για την κάλυψη των σεξουαλικών αναγκών του, περνώντας τις σχετικές αποδείξεις στις ιατρικές δαπάνες. Το κόμμα των Πρασίνων θέλει να υπάρξει σχετική νομοθεσία, ώστε τα δεδομένα να προσαρμοστούν σε εκείνα που υπάρχουν στην Ολλανδία, όπου προβλέπεται η χρηματοδότηση τέτοιων αναγκών.

Σύμφωνα με την πρότασή του, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να λαμβάνουν ιατρική γνωμάτευση που θα αναφέρει πως δεν είναι σε θέση να αντλήσουν σεξουαλική ικανοποίηση με άλλο τρόπο, καθώς και να αποδεικνύουν πως δεν έχουν τα χρήματα για να πληρώνουν τις ιερόδουλες.
Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει αντίδραση από άλλο κόμμα για την πρόταση των Πρασίνων.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ