Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

ΔΙΔΥΜΟΙ: Γεμάτος συναντήσεις, συζητήσεις και επαφές θα είναι ο μήνας σας, που θα φέρουν καινούργια ξεκινήματα σε επαγγελματικά σχέδια, αλλά και άνοδο στον οικονομικό τομέα

ΚΡΙΟΣ: Αρκετή φόρτιση θα σας προκαλέσει κάποιο οικονομικό θέμα που εκκρεμεί εδώ και καιρό, επειδή εσείς δεν φροντίσατε να το διεκπεραιώσετε όταν έπρεπε. Καλό το ρίσκο, αλλά χρειάζονται και όρια. Δεν γίνεται και δεν χρειάζεται να κάνετε πίσω σε αποφάσεις που είχατε πάρει και τις είχατε αποδεχτεί.

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν προβείτε σε βεβιασμένες κινήσεις, θα ρισκάρετε τα μελλοντικά οφέλη σας στον οικονομικό τομέα. Βεβαιωθείτε από πριν για την εγγύηση των κινήσεών σας και μετά κάντε τις αλλαγές που επιθυμείτε. Οι καθημερινοί ρυθμοί εντείνονται και οι μετακινήσεις σας αυξάνονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Γεμάτος συναντήσεις, συζητήσεις και επαφές θα είναι ο μήνας σας, που θα φέρουν καινούργια ξεκινήματα σε επαγγελματικά σχέδια, αλλά και άνοδο στον οικονομικό τομέα. Η αυξημένη αισιοδοξία και η πίστη που έχετε στις προσωπικές σας δυνατότητες είναι προσόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ανανεωθείτε και γίνετε πιο δοτικοί για να εμπλουτίσετε τις γνωριμίες σας. Η συναισθηματική ζωή σας θα κυλήσει ήρεμα και δεν αποκλείεται οι αδέσμευτοι να βρείτε το άλλο σας μισό. Αισθάνεστε υποχρεωμένοι να κινηθείτε σε κοινωνικό και όχι σε προσωπικό πεδίο.

ΛΕΩΝ: Αποφασίστε να κάνετε κάποιες συζητήσεις με τα πρόσωπα της οικογένειάς σας και θα βρείτε λύσεις για τα μεταξύ σας προβλήματα, εάν αυτό σας ενδιαφέρει πραγματικά. Ισως υπάρξουν προβλήματα στον επαγγελματικό και τον οικογενειακό χώρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διατηρήστε ήρεμο το κλίμα, γιατί κάθε ένταση θα σας επηρεάσει αρνητικά. Οι αλλαγές, και δη αυτές που θα είναι παρακινδυνευμένες, δεν σας αρμόζουν. ενδιαφέρον σας θα στραφεί στους οικογενειακούς δεσμούς.

ΖΥΓΟΣ: Απευθυνθείτε στον σύντροφό σας για ό,τι νομίζετε ότι χρειάζεστε ή επιθυμείτε. Θα βρείτε αυτό που θέλετε χωρίς να απαιτείται να κάνετε συνέχεια υποχωρήσεις, για να διεκδικήσετε μια θέση εκεί που σας ανήκει. Αρκετοί από εσάς θα ανακαλύψετε μια πλευρά του χαρακτήρας σας που δεν είχατε ξαναδεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στραφείτε, αν χρειαστεί, προς τα πρόσωπα της οικογένειάς σας, που είναι έτοιμα να σας στηρίξουν στις αντιξοότητες και στα προβλήματα που περνάτε στον επαγγελματικό χώρο. Το θάρρος θα σας βοηθήσει να πάρετε αποφάσεις και να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αντί να χάνετε χρόνο προσπαθώντας να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια, προτιμήστε να μείνετε στο σπίτι και να χαλαρώσετε. Εάν, μάλιστα, κατορθώσετε να αποφύγετε γενικώς τις συζητήσεις, θα είναι υπέροχο. Δείξτε ότι ενδιαφέρεστε χωρίς να αναλάβετε περαιτέρω υποχρεώσεις και ευθύνες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα χρειαστεί να δώσετε αγώνα για τα οικονομικά θέματα, ειδικά τώρα που θα σας ανοιχτούν καινούργιοι δρόμοι και η επικοινωνία θα ευνοείται. Φροντίστε οι ιδέες σας να παραμείνουν έξυπνες και πρωτοποριακές. Αναζητήστε εναλλακτικές διαδρομές για να εκπληρώσετε τους στόχους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είστε και θα παραμείνετε αθεράπευτοι ρομαντικοί και αυτό θα σας σώσει για άλλη μια φορά από δύσκολες καταστάσεις. Ερωτηματικά του συναισθηματικού τομέα θα χαλάσουν λίγο την καλή σας διάθεση. Το σκεπτικό σας θα δρομολογήσει μια διαδικασία συνεννοήσεων, συμφωνιών και συμβιβασμών.

ΙΧΘΥΕΣ: Προωθήστε τα οικονομικά ζητήματά σας κάνοντας τις κατάλληλες επαφές, αλλά αποφύγετε την πολυκοσμία που θα σας κουράσει και δεν θα σας βοηθήσει να προσανατολιστείτε. Κρατήστε στην άκρη τις δικές σας αντεπιθέσεις και εκφράστε τις πολύ αργότερα.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ