Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

To άγχος του ταξιδιάρη Αρναούτογλου για το «Travel Show» στον ΑΝΤ1!

«Travel Show»! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει με νέα εκπομπή...

«Σφήνα» ΑΝΤ1 για Νίκο Μουτσινά

Σε σύγχυση βρίσκεται ο Νίκος Μουτσινάς σχετικά με το...

Ξανά ισόβια στη Βουλγάρα που είχε σκοτώσει τον καπετάνιο σύζυγό της

Μεγάλη ανατροπή φέρνει στην υπόθεση της 59χρονης Βουλγάρας, η...

Η νέα δισκογραφική δουλειά της Evgenia

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει η Evgenia,...

Show του Σώρρα με «αλαμπουρνέζικα»!

O «σκοτεινός» Αρτέμης, που αυτοαποκαλείται «Εωσφόρος», ισχυρίστηκε στην εκπομπή του Θέμου ότι τα 600 δισ. έγιναν 3 τρισ., ενώ δήλωσε ότι περιμένει το FBI να τον ελέγξει

O «σκοτεινός» Αρτέμης, που αυτοαποκαλείται «Εωσφόρος», ισχυρίστηκε στην εκπομπή του Θέμου ότι τα 600 δισ. έγιναν 3 τρισ., ενώ δήλωσε ότι περιμένει το FBI να τον ελέγξει

Ως χθες εμφανιζόταν ως «εθνοσωτήρας» που μπορούσε να σώσει Ελλάδα και Κύπρο με τα 600 δισεκατομμύρια δολάρια τα οποία ισχυρίζεται ότι διαθέτει.

Τώρα, τα ποσά του Αρτέμη Σώρρα (που ανακοίνωσε ότι θα κατέβει στις επόμενες εκλογές) έφτασαν τα… 3 τρισεκατομμύρια (!), ενώ ο ίδιος «συστήνεται» και ως «Εωσφόρος», διευκρινίζοντας ωστόσο ότι δεν πιστεύει στα «διαβολάκια με κέρατα και ουρές»! Οσο για την ερώτηση «πού βρήκες τα λεφτά;», υιοθετεί μία και μόνο απάντηση: «Τα έκλεψα»!

Φορώντας το μπλε ριγέ κοστούμι του, με το οποίο εμφανίζεται συχνά πυκνά στις συγκεντρώσεις του, ο πρόεδρος του πολιτικού φορέα Ελλήνων Συνέλευσις άφησε με τα «αλαμπουρνέζικά του» για ακόμα μία φορά άφωνους τους τηλεθεατές, το βράδυ της Δευτέρας, όταν εμφανίστηκε στην εκπομπή «Ολα ξεκόλλα» του ΑΝΤ1 για να δώσει εξηγήσεις για τα «έργα» του. «Εγώ είμαι ο Εωσφόρος! Αυτός που φέρνει το φως είναι ο Εωσφόρος. Ποιος είναι ο διάβολος, μωρέ; Καλά, μωρέ, σας έχουν ψήσει ότι είναι κάποια ανθρωπάκια με κερατάκια; Αυτά θα τα λιώσω όλα μαζί, πλάκα μάς κάνετε τώρα;» είπε ο Αρτέμης Σώρρας, που ισχυρίστηκε ότι έχει τιμηθεί ως εθνικός ήρωας από τη Ρωσία, δείχνοντας ένα μετάλλιο και μία κόκκινη κάρτα που έφεραν το όνομά του.

Αποπληρωμή χρέους

Σε ό,τι αφορά την αποπληρωμή του χρέους, επέμεινε ότι είναι διαχειριστής έξι ομολόγων αξίας 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων, τα οποία διαθέτει στον ελληνικό λαό για να εξοφλήσει τα χρέη του στην Εφορία και στις τράπεζες. Ωστόσο, ισχυρίστηκε ότι δεν υπάρχουν μόνο 600 δισ., αλλά πως είναι διαχειριστής ενός συμβολαίου 2.875.000.000.000 δολαρίων από το αμερικανικό δημόσιο, του οποίου η εγκυρότητα έχει αποδειχθεί στο δικαστήριο! Από τα σχεδόν 3 τρισεκατομμύρια, είπε, κατέθεσε τα 600 δισεκατομμύρια δολάρια σε μορφή έξι ομολόγων σε τράπεζα στο Μόντρεαλ για να διατεθούν υπέρ του ελληνικού λαού.

vlcsnap 2017 01 10 19h36m07s156

Η πραγματικότητα είναι ότι, στην περιβόητη δίκη του 2013, οι μηνυτές του Πατρινού επιχειρηματία δεν απέδειξαν ότι ο κ. Σώρρας δεν έχει στη διάθεσή του το αμύθητο ποσό. Ομως, το δικαστήριο δεν απεφάνθη και ότι τα έχει. Το μόνο που ξέχασε ο κ. Σώρρας να παρουσιάσει στην εκπομπή (αν και του ζητήθηκε) ήταν το καταθετήριο των χρημάτων στην τράπεζα του Μόντρεαλ, το οποίο υποσχέθηκε ότι θα παρουσιάσει σε… επόμενη εκπομπή!

Παράλληλα, ο Αρτέμης Σώρρας υπενθύμισε ότι είναι και κληρονόμος 40 μετοχών της Τράπεζας Ανατολής, επίσης τεράστιας αξίας, που του άφησε η γιαγιά του, και «αποκάλυψε» πως, αν κάποιος δεν θέλει να πληρώσει τα χρέη του από τα 600 δισεκατομμύρια, υπάρχουν άλλα… 115 τρισεκατομμύρια (!) στις ελληνικές τράπεζες, τα οποία κρύβουν οι ελληνικές κυβερνήσεις: «Τα δικά μου 600 δισ. είναι τυρόπιτες μπροστά στα 115 τρισεκατομμύρια από τα παγκόσμια ταμεία, τα οποία είναι πιστοποιημένα από τις κυβερνήσεις μας και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας».

Ομως, πρόσθεσε: «Οποιος με πιστεύει είναι βλάκας! Θα πρέπει να μην πιστεύεις, αλλά να γνωρίζεις. Οποιος πιστεύει δεν γνωρίζει. Αυτοί που βλέπετε στα γραφεία μου είναι αυτόνομοι. Με αυτούς τα βάζετε. Δεν τα βάζετε μ’ εμένα, δεν μπορείτε. Περιμένω το οικονομικό έγκλημα και το FBI να με ελέγξουν, να μου κλείσουν και ραντεβού. Και έχουν αργήσει». Ο ίδιος είπε ότι «κάνω φορολογική δήλωση, αλλά τίποτα, σκουπίδια, δηλώνω όσα και ο Τσίπρας. Η ανεξάρτητη Αρχή δεν είναι Εφορία, είναι μια ιδιωτική εταιρία μέσα στην Ελλάδα μας. Αυτό θα πρέπει να το αποτινάξουμε».

Γύρισαν την πλάτη οι τηλεθεατές

Χλιαρή ήταν η ανταπόκριση των τηλεθεατών, το βράδυ της Δευτέρας, στη συνέντευξη του Αρτέμη Σώρρα στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη στον ΑΝΤ1. Μπορεί αυτά που είπε να σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως και στα social media, ωστόσο η τηλεθέαση του μεταμεσονύκτιου talk show άγγιξε το 15,7% στο γενικό σύνολο. Ελαφρώς υψηλότερη ήταν η τηλεθέαση της συνέντευξης του Σώρρα στο δυναμικό κοινό των ηλικιών 15-44, με τους δείκτες της Nielsen να εστιάζουν στο 16,6%. Σημειώνεται ότι ο μέσος όρος τηλεθέασης του «Ολα» κυμαίνεται από 20% και πάνω. 

Οι ρασοφόροι του δεν είναι κληρικοί, λέει η Εκκλησία

sorras arxiepiskopos

Και ενώ ο άλλοτε «δεσπότης» του Αρτέμη Σώρρα επιμένει ότι είναι «προκαθήμενος της Αρχιεπισκοπής Ρωμανίας Μελχισεδέκ», δηλώνοντας παράλληλα «ιατροδικαστής και εργαζόμενος ως παθολογοανατόμος στο Τζάνειο Δημήτρης Λιαρόπουλος», η Διαρκής Ιερά Σύνοδος με ανακοινωθέν της ξεκαθαρίζει ότι ρασοφόροι-υποστηρικτές του κινήματος Σώρρα δεν τυγχάνουν κληρικοί της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ελλάδας.

Ανακοίνωση

Η Ιερά Σύνοδος, υπό την προεδρία του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, επανήλθε στο θέμα, για το οποίο είχε ενημερώσει από πέρυσι «για τον αμφιλεγόμενο χαρακτήρα και τον ρατσιστικό λόγο» του κινήματος. «Η Ιερά Σύνοδος διά του από 7ης Μαρτίου 2016 Εγκυκλίου Σημειώματός της ενημέρωσε την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών και τις Ιερές Μητροπόλεις της Εκκλησίας της Ελλάδος για τον αμφιλεγόμενο, έντονα εθνικιστικό, αντιεκκλησιαστικό και αρχαιολατρικό χαρακτήρα και τον ρατσιστικό λόγο της. Διά του ιδίου Εγκυκλίου Σημειώματος είχαν προτραπεί οι Σεβασμιώτατοι Ιεράρχες, οι Κληρικοί και το Χριστεπώνυμο Πλήρωμα “όπως απέχουν από εκδηλώσεις τοιούτων οργανώσεων και μη ενθαρρύνουν ή υποστηρίζουν παρομοίας πρωτοβουλίας”» αναφέρεται στη χθεσινή ανακοίνωση, που καταλήγει:
«Οι ρασοφόροι, οι οποίοι εμφανίζονται στα Μέσα Ενημέρωσης ως υποστηρικτές της οργανώσεως, δεν τυγχάνουν κληρικοί της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος».

«Θα κατέβω στις εκλογές για να σώσω την Ελλάδα»

Αφού ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, ο Αρτέμης Σώρρας υποσχέθηκε ότι θα σπάσει τα capital controls, «τα οποία είναι ανύπαρκτα» όπως είπε, ενώ επιπλέον καυχήθηκε ότι είναι ήρωας στη Ρωσία! «Είμαστε πια πολιτικός φορέας και θα κατέβω στις εκλογές ως Ελλήνων Συνέλευσις με στόχο την απελευθέρωση της Ελλάδας. Και εγώ σήμερα είμαι πρόεδρος διορισμένος. Θα κάνουμε συνέδριο για να δούμε αν θα είμαι πρόεδρος ή θα είναι κάποιος άλλος» είπε.
Οσο για τα capital controls, με στόμφο είπε: «Θα πάω στην τράπεζα να εισπράξω δύο επιταγές. Αν δεν μου τα δώσουν μετρητά, θα τους κλείσω στη φυλακή. Θα φωνάξω την Αστυνομία να συλλάβει τον τραπεζίτη»!

Παράσημο

Κι ενώ στο μεγαλύτερο μέρος της συνέντευξής του ο Σώρρας μιλούσε για τα αμερικανικά ομόλογα, υποστήριξε: «Εχω πάρει και παράσημο από τη Ρωσία». Μάλιστα, έδειξε στην κάμερα ένα μετάλλιο και μια κόκκινη κάρτα που έφεραν το όνομά του, αλλά όταν ρωτήθηκε γιατί τον παρασημοφόρησε η Ρωσία, άφησε το… μυστήριο να αιωρείται στην ατμόσφαιρα: «Αυτοί είχαν ένα λόγο να μου το δώσουν»!

Η άτυχη παιδοψυχολόγος θα άνοιγε γραφείο του κινήματος

15777122 1745218075797680 2090470109713506703 o

Αποστάσεις κράτησε ο Αρτέμης Σώρρας όταν ερωτήθηκε για την υπόθεση δολοφονίας της 45χρονης παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα (φωτό) στη Λαμία. Ο καθ’ ομολογία δράστης Χρήστος Μπαλαντίνας (ο οποίος έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενος) καθώς και η άτυχη 45χρονη, η οποία δολοφονήθηκε με 15 μαχαιριές στο σπίτι της στα Γαλανέικα, ήταν μέλη του κινήματος Ελλήνων Συνέλευσις.

Οπως είπε ο Σώρρας στον Θέμο Αναστασιάδη, «είναι σαν να μου λες ότι αν τσακωθούν δύο μέλη μου είμαι υπεύθυνος εγώ. Η κοπέλα την επόμενη ημέρα θα πήγαινε να ανοίξει το γραφείο της Λαμίας. Τον άλλο τον είχαμε διώξει ήδη μία εβδομάδα, για θέματα εσωτερικής διαδικασίας. Ολα αυτά που λέει μέσα είναι γελοιότητες, πράσινοι δράκοι, δεν ξέρω πού αποσκοπούν όλα αυτά. Η Αστυνομία θα κάνει τη δουλειά της».

Υπενθυμίζεται ότι στην παραληρηματική απολογία του ο Μπαλαντίνας είχε υποστηρίξει: «Το βράδυ εκείνο που με είπε ανθέλληνα η ίδια η θεά μου δεν το χώραγε η λογική μου (…). Μου είπε ότι είχε πάρει τις αποφάσεις της και ότι θα ζήσει με τον (…) Στο κρεβάτι ήταν ένας δράκος μεγάλος, πράσινος, ζωντανός, άκουγα φωνές μέσα μου “πρέπει να σκοτώσεις τον δράκο”. Επρεπε να σκοτώσω τον δράκο. Αρχισα να τον χτυπάω με τα χέρια, με τα πόδια, μου έλεγαν να σκοτώσω τον δράκο, αυτός έβγαζε άλλα κεφάλια».


04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}27{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...