Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

«Εφτασε η ώρα για την αλήθεια»

Κραυγή αγανάκτησης από τη σύζυγο του Κώστα Καρουσάκη για τον άνθρωπο που ξυλοκόπησε άγρια τον γνωστό ερμηνευτή και παραμένει ασύλληπτος τέσσερις μήνες μετά το περιστατικό

Κραυγή αγανάκτησης από τη σύζυγο του Κώστα Καρουσάκη για τον άνθρωπο που ξυλοκόπησε άγρια τον γνωστό ερμηνευτή και παραμένει ασύλληπτος τέσσερις μήνες μετά το περιστατικό

Να ανοίξει πάλι ο φάκελος του άγριου ξυλοδαρμού του Κώστα Καρουσάκηf2 182 ζητάει η σύζυγός του Γιούλη, η οποία αναμένεται να επισκεφτεί εντός των ημερών την Εισαγγελία Αθηνών. Τέσσερις μήνες πέρασαν από εκείνο το εφιαλτικό βράδυ του Σεπτεμβρίου, όταν ο 72χρονος Χιώτης ερμηνευτής έπεσε θύμα επίθεσης από άγνωστο άντρα, ο οποίος παραμένει ασύλληπτος από τις Αρχές.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Ο σημαντικός καλλιτέχνης, όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε, δέχτηκε ανελέητα χτυπήματα από τον δράστη ύστερα από φραστικό τους επεισόδιο για έναν σκύλο, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο, με σπασμένο χέρι, ισχίο, μώλωπες και κακώσεις σε όλο του το σώμα.

«Τα νέα στοιχεία είμαι σίγουρη πως θα βοηθήσουν την Αστυνομία, ώστε να οδηγήσουν στον εντοπισμό και στη σύλληψη του δράστη που ξυλοκόπησε τόσο άγρια τον σύζυγό μου στην καρδιά του Παλαιού Φαλήρου» αναφέρει στην «Espresso» η Γιούλη Καρουσάκη και συνεχίζει: «Δεν γίνεται ο γλυκός μου Κώστας, αν και βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης, να κυκλοφορεί με αναπηρικό αμαξίδιο και ο δράστης ελεύθερος. Είναι άδικο. Δεν ζητάμε τίποτα άλλο από το να αποδοθεί δικαιοσύνη. Υπάρχει μάρτυρας-κλειδί που κρατάει το στόμα του κλειστό, αλλά αυτό δεν πάει άλλο. Μετά τη μήνυση κατά αγνώστων που κατέθεσε το τραγικό εκείνο βράδυ, τώρα ο σύζυγός μου επιθυμεί να δώσει συμπληρωματική κατάθεση και να κατονομάσει πρόσωπα».

Φρικτοί πόνοι

Σοκαρισμένος και ταλαιπωρημένος από τις πολύωρες χειρουργικές επεμβάσεις, ο «θρύλος» της πίστας προσπαθεί σήμερα να κάνει τα πρώτα βήματά του με τη βοήθεια μπαστουνιού.

«Ο λατρεμένος μου Κώστας έχασε πολλά κιλά και οι λάμες των επεμβάσεων “κολλάνε” στο κόκκαλο, με αποτέλεσμα να υποφέρει από φριχτούς πόνους. f3 138Και είναι αδύνατον να τον βοηθήσουμε. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω τον γολγοθά που ανεβαίνουμε, αφού δεν είναι δυνατόν ούτε να αυτοεξυπηρετηθεί ακόμα» αποκαλύπτει η Γιούλη Καρουσάκη, η οποία δηλώνει πως στις γιορτές πέρασαν ιδιαίτερα δύσκολα.

«Ανήμερα τα Χριστούγεννα είναι τα γενέθλιά του, αλλά φέτος δεν είχαμε τα γέλια και τη γιορτινή διάθεση να χαρούμε και να γλεντήσουμε, όπως τις προηγούμενες χρονιές. Ο δράστης, όμως, θα πέρασε όμορφα» λέει η σύζυγος του ερμηνευτή, η οποία υποστηρίζει πως οι εικόνες φρίκης δεν έχουν σβήσει ακόμη από τη μνήμη του άντρα της, που υποφέρει από κατάθλιψη και δεν βγαίνει από το σπίτι. Είναι απαρηγόρητος, όπως αναφέρει εκείνη, που στα 45 χρόνια καριέρας του τον σεβάστηκαν συνάδελφοι, μπράβοι, άνθρωποι της νύχτας, σκληροί επιχειρηματίες και στα εβδομήντα δύο του ξυλοκοπήθηκε από έναν άγνωστο.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...