Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν περιορίσετε τη φαντασία σας και αναλύσετε τα δεδομένα, θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν είναι όλες οι καταστάσεις κατ’ ανάγκην προβληματικές.

ΚΡΙΟΣ: Η ζηλοφθονία των άλλων θα είναι τόσο ισχυρή, που θα σας καταβάλει. Εκτονώστε τη δημιουργικότητα και τον εκνευρισμό σας κάνοντας συντονισμένες προσπάθειες, που απαιτούν πειθαρχία. Οι εξελίξεις ενισχύουν τη σπουδαιότητα των άλλων, σε αντίθεση με τη δική σας προοπτική.

ΤΑΥΡΟΣ: Περάστε στην οργανωμένη αντεπίθεση με τον τρόπο που μόνο εσείς ξέρετε. Ο ρεαλισμός και η απόλυτη διαύγεια θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε επιρροή και κύρος στον επαγγελματικό χώρο. Μερικοί συνεργάτες σάς πικραίνουν και σας περιορίζουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να επιστρατεύσετε την ευρηματικότητά σας, που είναι και το δυνατό χαρτί σας, και όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους. Ο,τι και αν γίνει, πρέπει να παραμείνετε μεθοδικοί. Φροντίστε να εναρμονίσετε τις δραστηριότητές σας με τις επιταγές των καιρών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εφόσον οποιαδήποτε πρόταση έχει την προσωπική σας σφραγίδα, είναι δυνατό να πετύχει απόλυτα. Διευθετήστε όλες τις δύσκολες καταστάσεις και αποδεχθείτε προκλήσεις. Θα είστε απορροφημένοι στις εργασιακές υποχρεώσεις σας, αλλά η σκληρή δουλειά θα σας βοηθήσει να τα καταφέρετε.

ΛΕΩΝ: Μπορεί στα οικονομικά σας να υπάρχει στασιμότητα, όμως μοναδικές λύσεις είναι η υπομονή και ο περιορισμός των εξόδων σας. Αφήστε κατά μέρος την αδιαλλαξία, γιατί μια τέτοια στάση θα δημιουργήσει εντάσεις. Από εσάς απαιτούνται ωριμότητα, ρεαλισμός και σχολαστικότητα σε όλες τις κινήσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι προτιμότερο να εμβαθύνετε στους λόγους που σας κάνουν ιδιαίτερα υποκειμενικούς, ώστε να αντιμετωπίσετε τα προβλήματά σας. Υιοθετήστε μια στάση μη εγωκεντρική και θα δείτε λαμπρά αποτελέσματα. Θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις ή ακόμα και να προχωρήσετε σε συμφωνίες!

ΖΥΓΟΣ: Τα οικονομικά σας θα σταθεροποιηθούν με αργό ρυθμό, ωστόσο η ζωή σας σε συναισθηματικό επίπεδο προβλέπεται κάτι παραπάνω από θαυμάσια. Προωθείτε κοινά σχέδια, γνωρίζοντας ότι αυτό απαιτεί θυσίες, ακόμα κι αν υπάρχουν εγωιστικά κίνητρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάποιοι διαπληκτισμοί που θα αντιμετωπίσετε οφείλονται κυρίως στην τάση επιβολής που σας χαρακτηρίζει. Χαλαρώστε, λοιπόν, αφήνοντας πίσω νεύρα και εντάσεις που θα σας ωθήσουν στα άκρα. Διανύετε περίοδο αλλαγών στην επαγγελματική πορεία σας και ανατροπών στα σχέδιά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν περιορίσετε τη φαντασία σας και αναλύσετε τα δεδομένα, θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν είναι όλες οι καταστάσεις κατ’ ανάγκην προβληματικές. Είναι απαραίτητη η σθεναρή και ξεκάθαρη στάση. Παρακολουθήστε την ανταπόκριση των άλλων στις ενέργειες που κάνατε κατά το πρόσφατο παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αντιμετωπίσετε την επιθετικότητα που προξενούν άλλοι παράγοντες. Γενικώς, τα οικονομικά σας ευνοούνται, ειδικά όσον αφορά μακροπρόθεσμες επενδύσεις. Αποφασίστε κάποιες επενδυτικές κινήσεις, χωρίς να πάρετε ρίσκο, και θα δικαιωθείτε βραχυπρόθεσμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επιβάλλεται να δείτε τις διακυμάνσεις στα επαγγελματικά σχέδιά σας και στις συνεργασίες σας με χιούμορ, γιατί προς το τέλος του μήνα αρχίζουν και πάλι να ισορροπούν. Φροντίστε να είστε σταθεροί, καθώς οι απότομες αλλαγές στα επιχειρηματικά σχέδια δεν θα βοηθήσουν.

ΙΧΘΥΕΣ: Ευνοείστε όσοι βρίσκεστε σε διαδικασία κατάκτησης κάποιου σημαντικού προσώπου. Θα νιώσετε την ανάγκη να ασχοληθείτε με τομείς οι οποίοι σχετίζονται με τη βοήθεια προς τους άλλους. Προτιμήστε να απομονωθείτε και αποφύγετε τις απαισιόδοξες σκέψεις.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ