Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Η Χριστίνα Βραχάλη μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνης της

Στις δυσκολίες της εγκυμοσύνης της και στο πρόβλημα υγείας...

Ο τελευταίος χορός

Η θλίψη του Φώτη Μεταξόπουλου για τον θάνατο της (μπαλαρίνας) πρώην συζύγου του Μαριάννας Δρίνη! Η ανάρτηση από τον Πάνο για τoν χαμό της μητέρας του

«Eφυγε» από τη ζωή η Μαριάννα Δρίνη, η γνωστή χορεύτρια και πρώτη σύζυγος του Φώτη Μεταξόπουλου. Η άλλοτε εντυπωσιακής ομορφιάς μπαλαρίνα πέθανε την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου, ύστερα από δύο μήνες σκληρής μάχης με τον καρκίνο, και κηδεύτηκε στο Αγκίστρι, με το μοναχοπαίδι της Πάνο Μεταξόπουλο να την αποχαιρετά με δάκρυα στα μάτια.

ΑΠΟ ΤΗ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Συγκλονισμένος από τον χαμό της γυναίκας που ερωτεύτηκε σφόδρα στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου και απέκτησε μαζί της ένα αγόρι «γεννημένο χορευτή», ο Φώτης Μεταξόπουλος μίλησε για εκείνη στην «Espresso» με λόγια τρυφερά, αλλά γεμάτα πόνο, αφού δεν μπόρεσε να της πει το τελευταίο «αντίο».

«Δυστυχώς, δεν ήμουν κοντά της για να την αποχαιρετήσω. Ημουν πολύ άρρωστος και ήταν αδύνατον να ταξιδέψω μέχρι το νησί. Μιλούσαμε τακτικά στο τηλέφωνο για την εξέλιξη της υγείας της και όσες φορές νοσηλεύτηκε σε κλινική ήμουν στο πλευρό της» λέει ο σημαντικός χοροδιδάσκαλος. Και συνεχίζει: «Ηταν μια γυναίκα μυθικής ομορφιάς, που την ερωτεύτηκα πολύ, αλλά στο τέλος της ζωής της είχε γίνει πια αγνώριστη από την κακιά αρρώστια».

Οπως αναφέρει στη βιογραφία του, η γνωριμία τους έγινε σε ένα από τα παλάτια του Φαρούκ. Εκείνος είχε αποδεχτεί την πρόταση συνεργασίας στο καζίνο της Αλεξάνδρειας και η πρώην σύζυγός του εργαζόταν ως χορεύτρια στο μπαλέτο. Οταν η Εθνική Λυρική Σκηνή κάλεσε τον Φώτη Μεταξόπουλο στην Ελλάδα, εκείνος, πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο, της είπε: «Στην Αθήνα θα πάω να γνωρίσω τους δικούς σου. Μόλις τελειώσεις το συμβόλαιό σου, θα σε περιμένω να παντρευτούμε».

Η Μαριάννα Δρίνη μετά το διαζύγιο με τον σημαντικό χορογράφο ξαναπαντρεύτηκε και μετακόμισε με τον νέο σύζυγό της στο Αγκίστρι. Διατηρούσαν ενοικιαζόμενα δωμάτια και ένα τουριστικό κατάστημα, στο οποίο εργαζόταν και η ίδια. «Δυστυχώς για εκείνη, πριν από έναν χρόνο έχασε τον άντρα της, με τον οποίο δεν απέκτησε παιδιά» πρόσθεσε ο Φώτης Μεταξόπουλος.

Συντετριμμένος παραμένει ο γιος της Πάνος Μεταξόπουλος, ο οποίος δώδεκα ημέρες μετά την κηδεία της αποκάλυψε τη δυσάρεστη είδηση στο διαδίκτυο.

«Δώδεκα μέρες το κρατάω. Δεν έχω λόγια να το γράψω, μα ούτε τη δύναμη. Απλά από εκείνη τη μέρα άλλαξαν όλα. Υπέροχη μανούλα μου, μου λείπεις πολύ. 29-12-2016 έφυγες!» έγραψε, καθώς οι μνήμες από το τελευταίο «αντίο» στη μητέρα του, έχοντας δίπλα του τα παιδιά του Φώτη και Αντώνη, είναι ακόμα νωπές.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...