Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 16 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΙσως να είναι η πρώτη φορά που θα δείτε...

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Πορνό τέλος λόγω γάμου!

Η γιατρός που έπαιξε στις σκληρές ταινίες του Σειρηνάκη, ερωτευμένη στη Σύρο • Κάνει αγροτικό στο τοπικό νοσοκομείο!

Η γιατρός Αννα – Μαρία, που έπαιξε σε «ροζ» ταινίες, είναι τρελά ερωτευμένη και κάνει το αγροτικό της στη Σύρο

Θέλει να γίνει νοικοκυρά για χάρη του Σέρβου που έκλεψε την καρδιά της

Για χάρη του έρωτα και λόγω γάμου η ιατρική ρόμπα καλύπτει οριστικά πια το εντυπωσιακό κορμί της «Αφροδίτης Αδάμη», που έγινε γνωστή έπειτα από πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso», όταν μπήκε στη βιομηχανία του πορνό ως πρωταγωνίστρια ταινιών του Σειρηνάκη. «Πορνό τέλος!» λέει η πτυχιούχος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών, που κάνει το αγροτικό της στη Σύρο.

ΑΠΟ ΤΗ
ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

Η 25χρονη γιατρίνα Αννα – Μαρία, όπως είναι το πραγματικό όνομά της, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα και τη ζωή της για τα μάτια του Σέρβου συζύγου της.

waetrtaert 1Ετσι, άφησε στο παρελθόν τις ερωτικές ταινίες και ονειρεύεται να γίνει μια καλή σύζυγος, νοικοκυρά και επιστήμονας! Οπως αναφέρει στην «Espresso», βρίσκεται στην Ερμούπολη από τις αρχές Δεκεμβρίου και κάνει το αγροτικό της, προσφέροντας τις υπηρεσίες της καθημερινά σε δεκάδες πολίτες.

«Για μένα ο χώρος του πορνό αποτελεί πια παρελθόν. Πριν από αρκετούς μήνες γνώρισα τον άνδρα της ζωής μου, τον Αλέξανδρο, ο οποίος είναι από τη Σερβία, και τον ερωτεύτηκα παράφορα. Τον περασμένο Νοέμβριο παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο και είμαι πολύ ευτυχισμένη!» λέει η 25χρονη.

«Θέλω να γίνω καλή σύζυγος»

«Ο άνδρας αυτός με έκανε να δω τη ζωή με άλλο μάτι. Να αλλάξω ως άνθρωπος. Το μόνο που θέλω είναι να γίνω μια καλή σύζυγος και γιατρός και στο μέλλον να αποκτήσω μαζί του παιδιά, που θα ολοκληρώσουν την ευτυχία μας» τονίζει και προσθέτει: «Με πολύ διάβασμα κατάφερα να πάρω το πτυχίο μου στην Ιατρική. Ωστόσο, πριν ακόμα τελειώσω τις σπουδές μου, ήξερα ότι έπρεπε να ακολουθήσω αυτό που μου έλεγε η καρδιά μου, η ψυχή μου. Ασχολήθηκα με τον χώρο του πορνό, το έζησα και τέλος. Ολοι κάνουμε λάθη. Ωστόσο η ζωή προχωρά και σε όλους αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία. Μέσα από αυτό το λειτούργημα θα γίνω καλύτερη ως άνθρωπος και ως σύζυγος. Από τις αρχές Δεκεμβρίου βρίσκομαι στη Σύρο και μαζί μου είναι και ο Αλέξανδρος. Είναι σπουδαίος άνδρας και ασχολείται επαγγελματικά με τις τουριστικές επιχειρήσεις. Γνωρίζει για το παρελθόν μου και με στηρίζει στα νέα μου βήματα».

Η Αννα – Μαρία θα παραμείνει στη Σύρο για έναν χρόνο, έως ότου ολοκληρώσει το αγροτικό της, και έπειτα θα ακολουθήσει η ειδικότητα: «Θέλω να γίνω καρδιολόγος ή παιδίατρος. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη, θα δούμε όμως… Στο νησί περνάω υπέροχα και εδώ όλοι οι άνθρωποι είναι γλυκύτατοι».

waetrtaert 4 0

Υπήρξαν, όμως, αντιδράσεις στο νησί, όταν μαθεύτηκε ότι η αγροτική γιατρός που τους εξετάζει είναι πρώην πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών; «Καμία αντίδραση δεν υπήρξε! Δεν νομίζω καν ότι με αναγνώρισαν. Μόνο ένα τοπικό site έκανε αναφορά σε εμένα, αλλά μέχρι στιγμής κανένας ασθενής ή συνάδελφος δεν μου έχει αναφέρει το παραμικρό. Εχω δικαίωμα να αλλάξω τη ζωή μου και αυτό δεν πρόκειται να μου το στερήσει κανείς. Είμαι επιμελής στα καθήκοντά μου, έχω αλλάξει εμφάνιση και δεν είμαι καθόλου προκλητική. Είμαι μια απλή γυναίκα και εργαζόμενη» υποστηρίζει και εξηγεί ότι αμέσως μετά το νοσοκομείο πηγαίνει στο σπίτι που νοικιάζει με τον σύζυγό της για να του μαγειρέψει και να τον φροντίσει.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, παρά το χαμηλό προφίλ της Αννας – Μαρίας, η διοίκηση του νοσοκομείου φαίνεται ενοχλημένη, καθώς η παρουσία της πρώην πορνοστάρ και νυν γιατρού στο νησί έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...