Αγωγή των αστυνομικών κατά Καρβέλα – Πάνια για το ροκ επεισόδιο στα Βλάχικα το 2008

Δεν έχουν τέλος τα… παρατράγουδα της κινηματογραφικής καταδίωξης του Νίκου Καρβέλα και της Αννίτας Πάνια πριν από περίπου εννέα χρόνια στη λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου. Μετά την «καμπάνα» των 75.000 ευρώ που κλήθηκε να καταβάλει το πρώην ζευγάρι στους τέσσερις αστυνομικούς για εξύβριση (όπως αποκάλυψε η «Espresso» τον Ιούλιο του 2015), οι πρωταγωνιστές του ροκ επεισοδίου στα Βλάχικα συναντήθηκαν πάλι στα δικαστήρια.

Αυτήν τη φορά επρόκειτο για την αγωγή που κατέθεσαν οι τέσσερις αστυνομικοί σε βάρος των Καρβέλα και Πάνια για δηλώσεις τους στις εκπομπές «Ζούγκλα» και «TV weekend» (Alter) λίγες ημέρες μετά το συμβάν.

«Την επομένη της σύλληψής τους, στις 13 Νοεμβρίου 2008, εμφανίστηκαν στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, μας επιτέθηκαν και μας φωτογράφιζαν. Δεν είπαν ονόματα, αλλά αμέσως βρήκαν μέχρι και οι δημοσιογράφοι τα κινητά μας τηλέφωνα. Μας έλεγαν μπάτσους και μπασκίνες» κατέθεσε στο δικαστήριο ένας εκ των τεσσάρων αστυνομικών και συνέχισε: «Μετά το περιστατικό είχα υποστεί δίμηνη προσωρινή μετακίνηση και δεν μπορούσα να δώσω προαγωγικές εξετάσεις. Ηταν σαν ένα είδος υπηρεσιακής δίωξης. Οι γονείς και ο παππούς μου στενοχωρήθηκαν πάρα πολύ. Ακόμα και τώρα με ρωτάνε συνάδελφοι για το περιστατικό. Στο χωριό μου, που είναι όλοι κι όλοι 300-400 κάτοικοι, το ξέρουν όλοι και δεν το έχω πει εγώ! Τους παροτρύναμε να συνεργαστούν. Τους αναγνωρίσαμε, είναι δημόσια πρόσωπα, αλλά δεν εξαιρούνται του νόμου. Δεν κάναμε τίποτα απ’ όλα αυτά που μας κατηγόρησαν. Εχουν κριθεί και στο ποινικό δικαστήριο αυτά».

Τον συνθέτη και την παρουσιάστρια υπερασπίστηκε στο δικαστήριο ο τότε αρχισυντάκτης του δελτίου ειδήσεων στο Alter Βασίλης Ζέρβας: «Βγήκαν να μιλήσουν για να εκφράσουν την αγανάκτησή τους για το περιστατικό που είχε γίνει την προηγούμενη ημέρα. Πίστευαν ότι ήταν απαράδεκτος ο τρόπος που συμπεριφέρθηκαν οι αστυνομικοί. Ηθελαν να κριτικάρουν τον τρόπο δράσης. Δεν είπαν ονόματα».

Πρόεδρος: Σε κάποιο σημείο ανέφεραν: «Η Αστυνομία δεν κάνει καλά τη δουλειά της. Ενας πιτσιρικάς που μου θύμιζε τους στούρνους δεκανείς, ξέρεις στον Στρατό, αυτούς μου θύμισαν. Ερχονται δυο τρεις πιτσιρικάδες αστυνομικοί, σαν γκανγκστερική ταινία. Ηταν εγκληματική ενέργεια».

Μάρτυρας: Το είπαν επειδή μπήκαν ξαφνικά μπροστά τους. Θα μπορούσαν να έχουν χτυπήσει. Είπαν ότι δεν τους έκαναν σήμα και ξαφνικά τους έκλεισαν τον δρόμο. Είδαν κάτι όπλα. Αυτά θυμάμαι ότι περιέγραψαν. Ηταν σοκαρισμένοι και τρομοκρατημένοι. Ετσι τους θυμάμαι.

ΣΟΦΙΑ ΣΠΙΓΓΟΥ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.