Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Μήνυμα στον Ερντογάν και τσιπουράκι!

«Ζεστή» υποδοχή από τους κατοίκους της Ψερίμου στον πρόεδρο της Ν.Δ.

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

«Ζεστή» υποδοχή από τους κατοίκους της Ψερίμου στον πρόεδρο της Ν.Δ.

Εβαλε το μπουφάν του και πήγε στη φουρτουνιασμένη Ψέριμο ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης. «Η Ελλάδα επιδιώκει πάντα σχέσεις καλής γειτονίας με την Τουρκία, στο πλαίσιο του Διεθνούς Δικαίου και των διεθνών συμβάσεων» είπε απευθυνόμενος -πού αλλού;- στον Ερντογάν.

Τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας υποδέχτηκε στην Ψέριμο ο δήμαρχος Καλύμνου Γιάννης Γαλουζής, ο οποίος τον ξενάγησε στον οικισμό του νησιού με τους 15 κατοίκους, με τους οποίους μίλησε ο πρόεδρος της Ν.Δ.

f2 img 2645

«Είναι πολύ σημαντικό να τονίζουμε πόσο δύσκολες είναι οι συνθήκες των λίγων, που επιλέγουν συνειδητά να ζουν και να φυλάσσουν τα σύνορά μας» είπε ο κ. Μητσοτάκης και τόνισε: «Να σταθούμε κοντά τους, να τους παρέχουμε ό,τι αρμόζει και αξίζει σε κάθε Ελληνα πολίτη. Ειδικά στα ζητήματα της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης». Μορφή του νησιού ο παπα-Νικόλας, που κέρασε τσιπουράκι τον Κυριάκο και του μίλησε για τη μοναξιά τους!

Ο απολωλώς Γιωργάκης επέστρεψε στο «μαντρί»

f4 4016424

«Welcome home» από τη Φώφη Γεννηματά στον Γιώργο Παπανδρέου. Ο πρώην πρωθυπουργός, αν και δεν έχει πάρει διαζύγιο επισήμως, ξαναπαντρεύεται τη Φώφη και το ΠΑΣΟΚ.

Ο Γιώργος επέστρεψε στο σπίτι του και αγαλλίασε η φύση. Η Κεντροαριστερά με το που είδε ότι… ξετσουτσούρεψαν τα παλαιά στελέχη και βγαίνουν να τους φάνε το αληθινό ΠΑΣΟΚ, επαναστάτησε. Ετσι όλα τα απολωλότα, το ένα μετά το άλλο, μαζεύονται στο μαντρί.

«Το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών θα συμμετάσχει στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, στην προσπάθεια ενίσχυσης και ενοποίησης του χώρου, διατηρώντας τη δική του διακριτή φυσιογνωμία» είπε χαρακτηριστικά ο πρώην πρωθυπουργός.
Μένει να δούμε τι θα κάνει ο Βαγγέλης Βενιζέλος, που ήταν κάποτε λάβρος εναντίον μιας τέτοιας εξέλιξης. Παιδιά, ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα!

■ Τον παραμυθένιο κόσμο στον οποίο ζει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης  έρχεται να ταράξει και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θεόδωρος Φορτσάκης , καταγγέλλοντας ότι στο Γενικό Νοσοκομείο Αμφισσας η παθολογική κλινική παραμένει κλειστή από τον Μάρτιο του 2015.

fgdfgfd

Χιλιάδες πολίτες αρρωσταίνοντας βρίσκονται στο έλεος του Θεού. «Επιπλέον, ενώ δεν υπάρχουν γιατροί, δυστυχώς γίνονται και συνεχείς μετακινήσεις ιατρών από το Γενικό Νοσοκομείο Αμφισσας για εφημέρευση σε άλλα νοσοκομεία, όπως το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας». Τα ακούτε, υπουργέ μου, που αντί να λύσετε αυτά τα θέματα, κάθεστε όλη νύχτα στο twitter και τσακώνεστε με τον Αδωνι;

■ Στο Match point έδωσε ραντεβούf6 2591486 με τους δημοσιογράφους ο Παναγιώτης Λαφαζάνης… της δραχμής, που ξαναψάχνεται! Τους έκανε το τραπέζι στην πλατεία Βικτωρίας (συμβολικά μέσα στη φτωχολογιά), με κρασί, τυρί και ζαμπόν. Ελέγχονται οι πληροφορίες που φθάνουν σε εμάς ότι στο τέλος τους τραγούδησε το τραγουδάκι «Της μιας δραχμής τα γιασεμιά»!

(!)

Πείτε μου, μα τον Θεό! Είναι υφυπουργός Παιδείας αυτός; Ο πολύς Κώστας Ζουράρις, που μας είπε ότι το να χάσουμε μερικά νησιά δεν είναι τόσο σπουδαίο, τώρα ξαναχτυπά. Ρωτήθηκε γιατί του αρέσει η Βούλα Πατουλίδου και απάντησε… για τον ποπό της, ενώ συνέχισε: «Δεν μπορείς να πιάσεις τον κ@@@ σε μια απόλυτη θεά. Απλώς την προσκυνάς. Μόνο αν σ’ το επιτρέψει η ίδια η θεά θα της πιάσεις τον κ@@@, αλλά μετά θα χτυπήσεις το χέρι σου που τόλμησε αυτή την κίνηση». Δηλαδή καταλαβαίνετε τι πρόβλημα έχει ο άνθρωπος; Αξεπέραστο!

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...