Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Σαββατοκύριακο 14-15 Ιανουαρίου 2017

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αναπτύξτε μια περισσότερο ποιοτική δράση και εκσυγχρονιστείτε στον τρόπο της εργασίας σας. Εξοδα θα υπάρχουν προς…

ΚΡΙΟΣ: Σκεφτείτε θετικά και αισιόδοξα και επινοήστε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τα οικονομικά σας σχέδια ώστε να πείσετε και τους πιο δύσπιστους. Οι προσπάθειες που θα καταβάλετε για τα οικονομικά σας θα είναι πραγματικά μεγάλες.

ΤΑΥΡΟΣ: Σε οικονομικό επίπεδο περιοριστείτε σε αυτά που έχετε και μην ανοιχτείτε σε πράγματα που δεν γνωρίζετε καλά, γιατί το εύκολο κέρδος κρύβει και πολλές παγίδες. Θα υπάρξουν αναστατώσεις, γι’ αυτό οπλιστείτε με υπομονή και βάλτε τάξη στα θέματά σας, ώστε να αποφύγετε μπερδέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αρχίστε να ξεκαθαρίζετε μέσα σας πολλά πράγματα που αφορούν τις σχέσεις σας και ζητήστε το ίδιο και από τους άλλους. Δώστε βοήθεια σε άτομα που θα καταλάβουν τον λόγο για τον οποίο το κάνετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το πρώτο πράγμα που απαιτείτε στις σχέσεις σας είναι η αμεσότητα. Μάθετε να βλέπετε και να διακρίνετε συμπεριφορές, να αντιμετωπίζετε τα γεγονότα με επιχειρήματα και να χρησιμοποιείτε την καρδιά σας μαζί με τη λογική.

ΛΕΩΝ: Η επιφυλακτικότητα και η ευελιξία σας θα σας βοηθήσουν σημαντικά ώστε να μην ανατρέψετε φιλίες χρόνων. Εάν θελήσετε να εκφράσετε κάποια παράπονα που έχετε, προσπαθήστε να γίνουν κατανοητά και να μην τα εκλάβουν οι γύρω σας ως επίθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η διάθεσή σας σε γενικές γραμμές θα κυμαίνεται σε καλά επίπεδα και η υγεία σας θα είναι καλή, αλλά προσπαθήστε να αποφύγετε οτιδήποτε θα μπορούσε να σας θέσει σε κίνδυνο. Η φυσική σας κατάσταση πρέπει να είναι το πρώτο με το οποίο πρέπει να ασχολείστε.

ΖΥΓΟΣ: Ξεκινήστε κάτι καινούργιο για να αντικαταστήσετε κάτι που χάθηκε. Ακόμη και αν δυσκολευτείτε, στο τέλος θα φτάσετε στον στόχο σας. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας όταν αντιληφθείτε ότι από κάποια άτομα δεν βρίσκετε τη συμπαράσταση που θεωρούσατε ότι έπρεπε να σας παρέχουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα οικονομικά σας είναι σε καλή φάση, γι’ αυτό φροντίστε να μην προβείτε σε καινούργια έξοδα. Να είστε διαλλακτικοί με όσους συναναστρέφεστε σε οικονομικό επίπεδο και να μην υποτιμάτε τη δύναμή τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η τύχη θα σας υποδείξει τρόπους και μεθόδους για να ενισχύσετε τα οικονομικά σας, να κλείσετε εκκρεμότητες και να τακτοποιήσετε οικογενειακά θέματα. Αξιοποιήστε προς όφελός σας απόψεις στενών συνεργατών, με τους οποίους μοιράζεστε κοινά συμφέροντα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η κούρασή σας λόγω αυξημένων υποχρεώσεων θα είναι μεγάλη, οπότε πρέπει να αναπληρώνετε τις δυνάμεις σας κάθε φορά που σας δίνεται η δυνατότητα για ξεκούραση και χαλάρωση. Μπορείτε να υπερβείτε τα όρια που θέτουν, αρκεί να είστε ευρηματικοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αναπτύξτε μια περισσότερο ποιοτική δράση και εκσυγχρονιστείτε στον τρόπο της εργασίας σας. Εξοδα θα υπάρχουν προς όλες τις κατευθύνσεις, παρόλο που δεν φταίτε εσείς για αυτά αλλά οι συγκυρίες.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι κοινωνικές συναναστροφές σας θα είναι αρκετά καλές, γι’ αυτό μπορείτε αυτή την περίοδο να κάνετε χρήσιμες γνωριμίες. Για να έχετε επιτυχία και να τραβάτε τα βλέμματα επάνω σας, περιορίστε την έπαρση που σας διακρίνει και μην απαιτείτε την προσοχή των άλλων.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...