Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Σκύλος «διέλυσε» το πρόσωπο 30χρονου

Βρέθηκε κοντά στο σπίτι του μέσα σε μια λίμνη αίματος και του έλειπαν κομμάτια από το σώμα, το πρόσωπο και τον λαιμό! Αστυνομικοί έψαχναν να βρουν τα αυτιά του

Βρέθηκε κοντά στο σπίτι του μέσα σε μια λίμνη αίματος και του έλειπαν κομμάτια από το σώμα, το πρόσωπο και  τον λαιμό! Αστυνομικοί έψαχναν να βρουν τα αυτιά του

Σκηνές από ταινία τρόμου εκτυλίχθηκαν στον Βόλο, όταν ένας 30χρονος βρέθηκε στα σαγόνια ενός εξαγριωμένου σκύλου, ο οποίος κυριολεκτικά τον κατακρεούργησε, δαγκώνοντάς τον στο πρόσωπο και κόβοντας ολόκληρα κομμάτια από τα αυτιά και τα μάγουλά του!

ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΠΙΤΣΙΑΚΙΔΗ

Ο άνδρας που δέχθηκε την πρωτοφανούς αγριότητας επίθεση του σκύλου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται. Επειδή οι πληροφορίες που δίνει ο ίδιος για την επίθεση είναι συγκεχυμένες, βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα από την Αστυνομία, αλλά και από φιλοζωικές οργανώσεις.

Οι πρώτοι που ήρθαν αντιμέτωποι με το αιματηρό περιστατικό ήταν οι διασώστες του ΕΚΑΒ, οι οποίοι κλήθηκαν να παραλάβουν τον αιμόφυρτο 30χρονο ομογενή από το Ουζμπεκιστάν σε πολύ μικρή απόσταση από το σπίτι του, κοντά στην πλατεία Εθνικής Αμυνας. Οι διασώστες τον παρέλαβαν σοβαρά τραυματισμένο από την οδό Προύσης, ενώ εκείνος μένει λίγα μέτρα μακριά, στην οδό Δορυλαίου.

Η εικόνα που παρουσίαζε ο άτυχος ομογενής ήταν ανατριχιαστική, καθώς βρισκόταν μέσα σε μια λίμνη αίματος, ενώ έλειπαν κομμάτια από το σώμα και το πρόσωπό του! Η επίθεση του σκύλου ήταν τόσο άγρια, με αποτέλεσμα να έχει σοβαρά τραύματα και σε άλλα μέρη του σώματός του, όπως ο λαιμός!
Μάλιστα, οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο έψαχναν να βρουν τα αυτιά του, που είχαν αποκολληθεί!

Λόγω της εξαιρετικά σοβαρής κατάστασής του, αποφασίστηκε η διακομιδή του στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης, που διαθέτει μονάδα πλαστικής χειρουργικής. Τις επόμενες ημέρες, οι γιατροί θα υποβάλουν τον 30χρονο σε μια σειρά πλαστικών και άλλων επεμβάσεων αποκατάστασης στο πρόσωπο, στη γνάθο και σε άλλα σημεία στο σώμα του, για να αποκαταστήσουν τα σοβαρά τραύματα.

Αντιφατικές εκδοχές

Αυτό που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη είναι πώς έγινε η επίθεση του αγριεμένου ζώου, καθώς ο 30χρονος έχει δώσει πολλές, διαφορετικές και αντιφατικές εκδοχές. Στους γιατρούς φέρεται ότι είπε πως έχασε τις αισθήσεις του από κρίση επιληψίας και, όταν συνήλθε, είχε ήδη δεχθεί την επίθεση.
Ομως, στους αστυνομικούς του Τμήματος Νέας Ιωνίας ανέφερε πως η επίθεση έγινε όταν προσπάθησε να χωρίσει σκυλιά που καβγάδιζαν στην πλατεία Εθνικής Αμυνας! Κάτι τέτοιο, όμως, δεν επιβεβαιώνεται, ενώ οι αστυνομικοί βρήκαν αίματα στην αυλή του σπιτιού του, κάτι που τους έβαλε σε υποψίες.

Μαρτυρίες θέλουν τον 30χρονο να έχει δικό του σκύλο μεγάλου μεγέθους και δεν αποκλείεται να ήταν αυτός που τον δάγκωσε. Ωστόσο, ερευνάται αν το ζώο ανήκει σε άλλον και ο ομογενής δέχθηκε την επίθεση κατ’ εντολή του αφεντικού του για άγνωστους λόγους. Τις δικές τους έρευνες, αλλά σε συνεργασία με την Αστυνομία, διεξάγουν για το πρωτοφανές συμβάν ο Δήμος Βόλου και φιλοζωική ομάδα της πόλης.

Επίθεση και στην Αιγιάλεια

Στο μεταξύ, επίθεση από σκύλο δέχθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου και ένας άνδρας στην Αιγιάλεια, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται με εκτεταμένα σοβαρά τραύματα. Αγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες, το αγριεμένο τετράποδο του επιτέθηκε ενώ περπατούσε στην επαρχιακή οδό Αιγίου – Κουνινών, στη θέση Φωνησκαριά, και του προκάλεσε με τα δόντια του βαθιά τραύματα στα χέρια, στο κεφάλι και το πρόσωπό του!

Ο ιδιοκτήτης του ζώου, που παραμένει άγνωστος προς το παρόν, αναζητείται από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, οι οποίοι σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του για πρόκληση σωματικής βλάβης από αμέλεια σε συνδυασμό με τον νόμο περί δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388


{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...