Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Ξύπνησαν αναμνήσεις στο ΠΑΣΟΚ

Στην κοπή της πίτας παρόντες ο Γιώργος Παπανδρέου και πολλά παλαιά στελέχη, αλλά όχι οι Βενιζέλος και Σημίτης

AΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Στην κοπή της πίτας παρόντες ο Γιώργος Παπανδρέου και  πολλά παλαιά στελέχη, αλλά  όχι οι Βενιζέλος και Σημίτης

Μαζεύτηκαν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ γύρω από την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, που κόπηκε προχθές από τη Φώφη. Τι Αντώνης Λιβάνης, τι Κώστας Λαλιώτης, όλοι παρόντες. Αναστήθηκαν… Εκεί και ο Γιώργος, αλλά χωρίς Βενιζέλο και Σημίτη.

4017713

«Επωμίστηκα τη φθορά όταν κάποιοι άλλοι έφευγαν σαν ποντίκια από το καράβι» είπε με παράπονο ο Βαγγέλης Βενιζέλος για το welcome του Γιώργου. Σνόμπαραν, λοιπόν, οι μεγάλοι τον Γιωργάκη που γύρισε σπίτι του!

4017731

Πάντως, περισσότερα από 200 άτομα είχαν συγκεντρωθεί στο ξενοδοχείο «Κάραβελ», πρώην και νυν βουλευτές και υπουργοί του ΠΑΣΟΚ, ανάμεσά τους ο Γιώργος Παπανδρέου.

4017867

Ο πρώην πρωθυπουργός έφτασε στο γεύμα συνοδευόμενος από τον Μιχάλη Καρχιμάκη και τον Δημήτρη Ρέππα, ενώ παρών ήταν και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Το φλουρί έπεσε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

Ο «άσος» του Σταύρου

Τους έβγαλε στη γύρα και τους φωτογραφίζει για να μην του φύγουν κι αυτοί. Εδώ ο Σταύρος Θεοδωράκης μάς παρουσιάζει τον Αναστάση Περράκη, ο οποίος είναι υποψήφιος Λασιθίου και ένας από τους πολλούς στο Ποτάμι, όπως ο ίδιος ο πρόεδρος του Ποταμιού λέει:

«Τον Αναστάση τον βλέπω μόνο στις γιορτές. Ερχεται βιαστικός στην Αθήνα, κατεβαίνει στο Λασίθι και πριν καλά καλά μιλήσουμε έχει μπει το αεροπλάνο και είναι ξανά στην Ολλανδία. Βιολόγος, ερευνητής ολλανδικού αντικαρκινικού ινστιτούτου. Οκτώ χρόνια προσπαθεί μαζί με τον φίλο του Τάιν Μπρούμελκαμπ στη Βοστόνη και με τη συμμετοχή εργαστηρίων από το Αμστερνταμ, το Ρότερνταμ, το Στάνφορντ. Και αυτή την εβδομάδα η δικαίωση ήρθε από το δημοφιλέστερο ίσως, διεθνές επιστημονικό περιοδικό, το “Nature”. Βρήκαν μιαν ανθρώπινη πρωτεΐνη που είναι απαραίτητη για την επιβίωση των ιών».

Μια φορά δημοσιογράφος, για πάντα δημοσιογράφος ο Θεοδωράκης. Την πολιτική τι την ήθελε, όμως;

(!)

Εβαλε τα κάρβουνα και ψήνει το ΠΑΣΟΚ! Ακούγεται πολύ έντονα στους διαδρόμους του Κοινοβουλίου ότι η Κατερίνα Μάρκου, ο Γιώργος Καρράς, πρώην κεντρώος, καθώς και ο Σπύρος Λυκούδης «ψήνονται» και από τις δύο πλευρές για τη Δημοκρατική Συμπαράταξη. Μάζευε, μάζευε, κάτι θα κάνει η Φώφη.

Βρήκε την Μπουμπού

vlcsnap 2017 01 15 18h01m02s453

«Γερακίνα θα σε βγάλω/και γυναίκα θα σε πάρω./Ντρούγκου ντρούγκου/ντρούγκoυ ντρουγκ,/τα βραχιόλια της βροντούν». Αυτή τη… συζήτηση είχε ο Αδωνις Γεωργιάδης με τη γερακίνα της Πάτρας, την περίφημη Μπουμπού. Ο μπουμπούκος και η Μπουμπού!

Ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. βρέθηκε τετ α τετ με χοντρούλα γερακίνα που μάλλον τον ερωτεύθηκε γιατί άφησε να τη φωτογραφίσει και να την πάρει στα ωραία του χεράκια. Η Μπουμπού είναι μια γερακίνα που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του patrastv, όπου βρέθηκε ο Αδωνις για συνέντευξη. Ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. φόρεσε το ειδικό προστατευτικό γάντι και τάισε το πτηνό. Ο Αδωνις Γεωργιάδης ήταν αμήχανος στην αρχή, στη συνέχεια όμως πήρε… θάρρος και μάλιστα έκανε και κοπλιμέντα στην Μπουμπού… Μέχρι και πουλιά δελεάζει ο αντιπρόεδρος!

Ο Σαββίδης τελετάρχης στην παρέλαση στη Νέα Υόρκη

3964816

Ο Ιβάν Σαββίδης ορίστηκε τελετάρχης στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στη Νέα Υόρκη. Τα ομογενειακά σωματεία ενέκριναν την επιλογή του. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης Πέτρος Γαλάτουλας, κατά τη διάρκεια της 7ης πανομογενειακής συγκέντρωσης που συγκλήθηκε στην Αστόρια, ανακοίνωσε ότι ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ θα γίνει τελετάρχης. Μπράβο ο Ιβάν… Θα παρελάσει στη 10η Λεωφόρο και από κάτω οι οπαδοί, οι παοκτζήδες, θα αλαλάζουν! Δεν νομίζω ότι χρειάζεται σχολιασμό!

16111130 615079335362719 2074445202 n

■ Μετά τον χιονιά και τις προβλέψεις του, ο Γιάννης Καλλιάνος πήρε τον σκύλο του και βγήκε βόλτα. Κυριακή χθες, καλός ο καιρός και ο Γιάννης και ο Παύλος (έτσι λένε το κοκεράκι του) εξέδραμαν. Ο Γιάννης με το που πήγε στη Ν.Δ. χειρίζεται τα social media άψογα, περιμένοντας την ώρα που ο πρόεδρος Κυριάκος θα τον φωνάξει για τα ψηφοδέλτια. Καιρού επιτρέποντος, φυσικά…



04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}30{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...