«Η Θέρμαν είναι ψυχικά ασθενής»

«Πυρά» από τον άλλοτε σύντροφο της ηθοποιού για την κηδεμονία της κόρης τους Λούνα

Σκληρή αναμένεται η διαμάχη ανάμεσα στην Ούμα Θέρμαν και στον άλλοτε σύντροφό της Αρπάντ Μπουσόν, καθώς ξεκίνησε η διαδικασία για την κηδεμονία της κόρης τους Λούνα Φλόρενς, με την πλευρά του Μπουσόν να απευθύνει βαριές κατηγορίες στην ηθοποιό, υποστηρίζοντας πως η Θέρμαν είναι ψυχικά ασθενής και ότι έκανε χρήση φαρμάκων σε συνδυασμό με αλκοόλ.

Ο δικηγόρος του Μπουσόν, ο Πίτερ Μπρονστάιν, εξετάζοντας ως μάρτυρα ψυχολόγο την οποία διόρισε το δικαστήριο, τη ρώτησε αν είναι ενημερωμένη από τον Μπουσόν ότι η Θέρμαν αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα.

Εντονη αντίδραση

Η δρ Σάρα Βάις επιβεβαίωσε πως έχει ενημερωθεί από τον Μπουσόν, ο δικηγόρος της Θέρμαν όμως αντέδρασε έντονα όταν ο Μπρονστάιν έκανε λόγο για κατανάλωση φαρμάκων λόγω κατάθλιψης, άγχους και αϋπνίας σε συνδυασμό με αλκοόλ, καταφέρνοντας να μη δοθεί απάντηση. Αργότερα η ψυχολόγος είπε πως η Θέρμαν είχε μικρά προβλήματα διάσπασης προσοχής και μαθησιακές δυσκολίες, όχι όμως διαταραχή προσωπικότητας.

Ο δικηγόρος του Μπουσόν κατηγόρησε επίσης την πρώην σύντροφό του ότι στέλνει τη μικρή σε παιδικό σταθμό, για τον οποίο πληρώνει 25.000 δολάρια, όπου όμως έχει συμμαθητές παιδιά «βρόμικα και αναμαλλιασμένα».

Η ψυχολόγος, από την πλευρά της, έκανε λόγο για «τοξική σχέση» της Θέρμαν με τον Μπουσόν και συνέστησε οι δυο τους να μη βρίσκονται στον ίδιο χώρο, όταν η μικρή είναι παρούσα. Τέλος, υποστήριξε πως, στην ουσία, ο Μπουσόν προσπαθεί να αλλάξει τους όρους για την κηδεμονία της μικρής, ενδιαφερόμενος όμως για τον εαυτό του και όχι για τις ανάγκες του παιδιού.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ