«Μειώσαμε την εγκληματικότητα»

Τι δήλωσε ο Νίκος Τόσκας για Εξάρχεια, τρομοκρατία και εξάρθρωση κυκλωμάτων διακίνησης ναρκωτικών!

Τι δήλωσε ο Νίκος Τόσκας για Εξάρχεια, τρομοκρατία και εξάρθρωση κυκλωμάτων διακίνησης ναρκωτικών! 

Η εξουδετέρωση μεγάλων κυκλωμάτων διακίνησης ναρκωτικών, η μείωση των ένοπλων ληστειών, η σύλληψη των μελών ενός μεγάλου κυκλώματος οργανωμένου εγκλήματος στη δυτική Αττική και η μείωση της εγκληματικότητας καθιστούν ικανοποιητικό το έργο της Αστυνομίας, σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα.

«Αυτό δεν αρέσει σε κάποιους, που επιθυμούν να κάνουν θόρυβο και να βαφτίζουν το άσπρο μαύρο» υπογράμμισε σε συνέντευξή του και κατήγγειλε ότι ορισμένα μέσα ενημέρωσης «θάβουν» τις επιτυχίες κατά των κυκλωμάτων ναρκωτικών.
Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της τρομοκρατίας, ο κ. Τόσκας χαρακτηρίζει «σημαντικό γεγονός» τη σύλληψη της Πόλας Ρούπα, αλλά δηλώνει επιφυλακτικός αναφορικά με το τι θα προκύψει από τις έρευνες.

«Οι ομάδες αυτές αποτελούν την ουρά της παλιάς γνωστής τρομοκρατίας. Η εξουδετέρωσή τους αποτελεί σημαντικό γεγονός και δίνει το μήνυμα ότι η κοινωνία μπορεί να προχωρήσει με σταθερότητα μέσα από τις αντιθέσεις και τις αντιπαραθέσεις της, τις νόμιμες και τις μαζικές, και όχι μέσα από τις ατομικές αντιδράσεις της τρομοκρατίας, που ως γνωστόν δεν βγάζουν πουθενά και ιστορικά έχουν αποτύχει σε όποια πολιτική προσπάθεια» επισημαίνει ο υπουργός.

Σχολιάζοντας τις εξαγγελίες Μητσοτάκη ότι θα καθαρίσει τα Εξάρχεια όταν γίνει πρωθυπουργός, ο κ. Τόσκας σημείωσε: «Ο κ. Μητσοτάκης ήταν μέλος προηγούμενων κυβερνήσεων. Γιατί όσα λέει δεν τα εισηγήθηκε και δεν τα εφάρμοσαν τότε; Μέσα σε τέσσερις ώρες δεν λύνονται καταστάσεις που έχουν συσσωρευτεί εδώ και 40 χρόνια και τις οποίες υπέθαλπαν προηγούμενες κυβερνήσεις, γιατί έσπρωχναν κάτω από το χαλί των Εξαρχείων τα προβλήματα, χωρίς να ενδιαφέρονται πραγματικά για τους κατοίκους και την περιοχή».

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ