Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Αγωγή από Ανδρεάδη στον Ολυμπιακό!

Ο ειδικός ανακριτής Διαφθοράς πήγε στα δικαστήρια την ΠΑΕ με αφορμή περσινά δημοσιεύματα μετά το ματς με την ΑΕΚ

Ο ειδικός ανακριτής Διαφθοράς πήγε στα δικαστήρια την ΠΑΕ με αφορμή περσινά δημοσιεύματα μετά το ματς με την ΑΕΚ

Στα δικαστήρια πήγε τον Ολυμπιακό ο ειδικός ανακριτής Διαφθοράς Γιώργος Ανδρεάδης, ο οποίος χειρίστηκε την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης.

Με αφορμή δημοσιεύματα μετά την ήττα των «ερυθρολεύκων» στο παιχνίδι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ στις 13 Φεβρουαρίου του 2016 -τα οποία παρουσιάστηκαν ως επίσημη θέση του συλλόγου και εμπεριείχαν αιχμές, μεταξύ άλλων, και για τον ίδιο-, ο ειδικός ανακριτής Διαφθοράς αποφάσισε να καταθέσει αγωγή αποζημίωσης μετά συκοφαντικής δυσφήμησης εναντίον της ΠΑΕ. Την αποκάλυψη έκανε η εκπομπή «Εφεση της Τρίτης» στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, μετά την ήττα του Ολυμπιακoύ από την ΑΕΚ οι «ερυθρόλευκοι» είχαν προχωρήσει στην ακόλουθη διαρροή, η οποία δημοσιεύτηκε πανομοιοτύπως στο σύνολο σχεδόν των αθλητικών μέσων της χώρας: «Απόψε είδαμε από τον διαιτητή Καλογερόπουλο το στήσιμο της πραγματικής εγκληματικής οργάνωσης. Αποβολή-φάντασμα, πέναλτι και δεύτερη αποβολή-φάντασμα. Πού είναι απόψε οι κύριοι Κορέας, Ανδρεάδης και Σιμιτζόγλου; Πού είναι ο ψηλός Παναθηναϊκάκιας εισαγγελέας; Ολοι αυτοί τα τελευταία 4 χρόνια συμμετείχαν στη μεγάλη σκευωρία κατά του Ολυμπιακού και του προέδρου μας και τώρα προφανώς χαίρονται για όσα έγιναν και μάλλον θα κοιμηθούν ήσυχοι».

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι

Ο χαρακτηρισμός «σκευωρός» ήταν προφανώς η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον κ. Ανδρεάδη, που, προσβεβλημένος, απέστειλε εξώδικο στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, οι διοικούντες την οποία όμως δεν του απάντησαν ποτέ, με αποτέλεσμα στη συνέχεια να προχωρήσει στην κατάθεση αγωγής αποζημίωσης για αδικοπραξία μετά συκοφαντικής δυσφημήσεως.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες της εκπομπής, η αγωγή έχει ήδη εκδικαστεί από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών και σύντομα αναμένεται η απόφαση της Δικαιοσύνης, η οποία είναι πρωτοφανής στα δικαστικά χρονικά της Ελλάδας, καθώς δεν συμβαίνει συχνά ένας υψηλόβαθμος δικαστικός λειτουργός να εξωθείται σε τέτοιες νομικές κινήσεις προκειμένου να προστατέψει την αξιοπρέπειά του από τέτοιου είδους διαρροές. Ενώπιον μάλιστα του δικαστηρίου κλήθηκαν ως μάρτυρες άνθρωποι και παράγοντες του συλλόγου, οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι δεν έχουν την παραμικρή σχέση με τη συγκεκριμένη διαρροή, παρότι δημοσιεύθηκε πανομοιοτύπως σε πολλά μέσα σχεδόν αμέσως μετά τη λήξη εκείνου του ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο!

Οι άνθρωποι των «ερυθρολεύκων» υποστήριξαν μάλιστα ότι μετά την κατάθεση της αγωγής του ειδικού ανακριτή Γιώργου Ανδρεάδη επικοινώνησαν με τα μέσα που δημοσίευσαν αυτή τη διαρροή, καλώντας τα να… διαψεύδουν δημοσίως ότι είχε (η ανακοίνωση) την παραμικρή σχέση με τον σύλλογο του Πειραιά, κάτι το οποίο ασφαλώς εκείνα αρνήθηκαν να πράξουν. Αυτό υποστήριξαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και πλέον αναμένεται η ετυμηγορία της Δικαιοσύνης.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...