Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Σασμός»: Η Σάντρα δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον Αστέρη

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Σάντρα δείχνει...

Βασίλης Σίμος: Ο πρώην Survivor και πανελίστας του Φουρθιώτη είναι ο πολιτικός...

Επιασε λαβράκι ο Ανδρέας Λοβέρδος, τοποθετώντας τον 33χρονο πρόεδρο...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου...

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Οικονομάκου πόζαρε με sexy εσώρουχα και όλοι αναρωτήθηκαν… πώς έκανε δύο...

«Σεισμό» και «καύσωνα» την ίδια στιγμή προκάλεσε η Αθηνά...

Συναυλίες Ρουβά για τη Ν.Δ.

«Ολα καλά, όλα καλά θα σου πάνε» θα τραγουδάει από τούδε και στο εξής ο Σάκης Ρουβάς

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

«Ολα καλά, όλα καλά θα σου πάνε» θα τραγουδάει από τούδε και στο εξής ο Σάκης Ρουβάς. Εκεί, δηλαδή, που αναρωτιόμασταν τι έκανε ο Σάκης στον πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη, μάθαμε ότι ο τραγουδιστής-παρουσιαστής θα κάνει συναυλίες για χάρη της Ν.Δ. Πριβέ ρεσιτάλ από τον μεγάλο ποπ σταρ για τους δεξιούς ψηφοφόρους. Μπράβο, Σάκη!

Γεννητούρια (προσεχώς) και αρραβώνες στο Κοινοβούλιο

Εχει βουίξει το Κοινοβούλιο από την είδηση για την εγκυμονούσα σύντροφο του αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας Γιώργου Χουλιαράκη.
Το ειδύλλιο του Γιώργου Χουλιαράκη και της πρώην συνεργάτιδας του πρωθυπουργού Κωνσταντίνας Κιντώνη, που άνθησε πέρυσι στα τραπέζια των διαπραγματεύσεων, εξελίσσεται με πολύ ωραίο τρόπο, καθώς το ζευγάρι περιμένει παιδί.

f1 kitantin 0

Η Κωνσταντίνα, όπως μας πληροφορούν, βρίσκεται ήδη στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, αλλά και ο υπουργός και εκείνη θέλουν στο θέμα αυτό να κρατήσουν χαμηλούς τόνους. Παρ’ όλα αυτά, όμως, στο υπουργείο οι ευχές δίνουν και παίρνουν.

f2 2420008

Από την άλλη πλευρά, η «πολύφερνη νύφη» και βουλευτής της Ν.Δ. Αννα – Μισέλ Ασημακοπούλου, όπως μεταφέρουν οι καλές γλώσσες στη στήλη, αρραβωνιάστηκε τον καλό της. Λέγεται ότι ο τυχερός είναι ένας 67χρονος επιχειρηματίας, με τον οποίο μάλιστα εξέδραμε στις ΗΠΑ, στη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων διακοπών. Με το καλό, λοιπόν, και τα δύο χαρμόσυνα γεγονότα του Κοινοβουλίου.

Οταν η ωραία Ζέτα έκλαψε για τον Γιάνη

dsfasdfs

Για τον Γιάνη Βαρουφάκη έκλαψε προχθές το βράδυ με «μαύρο δάκρυ» η Ζέτα Μακρυπούλια. Στο σίριαλ όπου πρωταγωνιστεί -«Στο καλό, γλυκιά μου συμπεθέρα»- η Ζέτα έκλαιγε, γιατί -λέει- ο Βαρουφάκης έφυγε στην ξενιτιά για να τα καταφέρει και ζορίστηκε! Ως γνωστόν, το θέμα της σειράς είναι το περίφημο δημοψήφισμα του ΣΥΡΙΖΑ, που κόντεψε να μας κοστίσει τα πάντα, και η περίοδος εκείνη ήταν γεμάτη από Βαρουφάκη. Αναφορά στον πρώην υπουργό Οικονομικών, λοιπόν, το κλάμα της Ζέτας. Χαλάλι του!

Χαλιά, αλλά όχι για τον ΓΑΠ

Στην αρχή νομίσαμε ότι τα κόκκινα χαλιά που στρώθηκαν στους διαδρόμους της Βουλής ήταν για τον πανηγυρικό ερχομό του Γιώργου Παπανδρέου και τη σύσκεψη κορυφής που έγινε μεταξύ αυτού, της Φώφης, του Θανάση Θεοχαρόπουλου της ΔΗΜ.ΑΡ. και του Γιάννη Τούντα των Κινήσεων Πολιτών, στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

Ομως, δεν ήταν για τον Γιώργο, αλλά για τον πρόεδρο της Ιταλικής Δημοκρατίας Σέρτζιο Ματαρέλα, που πήγε στον Βούτση. Στη χθεσινή συνάντηση των «παιδιών του παπανδρεϊσμού», αλλά και άλλων εταίρων, επιβεβαιώθηκε η συμφωνία στο κοινό πολιτικό πλαίσιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Συζητήθηκαν οι εξελίξεις στον χώρο της Κεντροαριστεράς και επαναδιατυπώθηκε το κάλεσμα σε κόμματα. Οι τέσσερις σωματοφύλακες της Κεντροαριστεράς συμφώνησαν. Ο λαός;

f8 2479848

■ Τα γενέθλια της Ολγας, που ήταν χθες, θυμήθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Ολγα Γεροβασίλη είχε γενέθλια και γέμισε λουλούδια το γραφείο της στη Βουλή. Τα γλυκά πηγαινοέρχονταν στους διαδρόμους και η υπουργός γιόρταζε…
Αλλωστε, ως γνωστόν, οι συριζαίοι τιμούν τα γενέθλιά τους και πολύ λιγότερο την ονομαστική εορτή, όπως οι Αμερικανοί. Σωστά Αμερικανάκια, ε;

Στα τραπεζάκια πατάτες τηγανητές και κλαδιά ελιάς

f3 mardas f6 elies 2

Τις τηγανητές πατατούλες του έτρωγε χθες το μεσημέρι στο εστιατόριο της Βουλής ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας. Παρέα με έναν συνεργάτη του ξέκλεψαν λίγο χρόνο και ανέβηκαν στον πρώτο όροφο της Βουλής για φαγητό. Αγαπημένο του, όπως μας είπε, οι τηγανητές πατάτες! Εκτός από το γεύμα του υπουργού, όμως, παρατηρήσαμε ότι πάνω στα τραπέζια του ρεστοράν, αλλά και του καφενείου, υπήρχαν κλαδιά ελαίας. Μάθαμε, λοιπόν, εκ των υστέρων ότι το νέο αφεντικό των χώρων εστίασης της Βουλής έδωσε εντολή να μπαίνουν κάθε ημέρα ελιές στα τραπεζάκια.


04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}23{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....