Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Εξοργισμένοι οι συγγενείς του 39χρονου με τον φίλο του που έπαιζε «θέατρο»!

Το σημείο όπου στήθηκε η παγίδα θανάτου για τον άτυχο επιχειρηματία Ιάκωβο Εμμανουήλ προσπαθούν να εντοπίσουν οι αστυνομικοί, ελπίζοντας ότι θα αποκαλύψει ποιος από τους δύο συλληφθέντες τον δολοφόνησε.

Το σημείο όπου στήθηκε η παγίδα θανάτου για τον άτυχο επιχειρηματία Ιάκωβο Εμμανουήλ προσπαθούν να εντοπίσουν οι αστυνομικοί, ελπίζοντας ότι θα αποκαλύψει ποιος από τους δύο συλληφθέντες τον δολοφόνησε. Την ίδια ώρα, προβληματίζονται από τις αινιγματικές αναρτήσεις του 33χρονου συνεταίρου του στο facebook, με τους στίχους γνωστού τραγουδιού.

Ο 39χρονος Ρομά πήγε ανυποψίαστος στο ραντεβού, όπου βρήκε φρικτό θάνατο. Το πόρισμα του ιατροδικαστή προκαλεί ρίγη ανατριχίλας για την απίστευτη αγριότητα των χτυπημάτων που δέχτηκε στο κεφάλι και ιδιαίτερα στο πρόσωπο. Ωστόσο, στο ρέμα όπου βρέθηκε το άψυχο σώμα του είχε μεταφερθεί νεκρός, από άγνωστο έως τώρα χώρο όπου δολοφονήθηκε.

Παρίστανε τον συντετριμμένο

Ο αδελφός και η σύντροφος του επιχειρηματία είναι εξοργισμένοι και δεν μπορούν να πιστέψουν πώς ο 33χρονος, που ο Ιάκωβος γνώριζε για περισσότερα από 15 χρόνια και θεωρούσε φίλο του, παρίστανε τον συντετριμμένο, προσπαθώντας να τους ξεγελάσει. Είναι πεπεισμένοι ότι είχε άμεση συμμετοχή στο φονικό και εκτιμούν ότι θέλησε να βγάλει από τη μέση τον Εμμανουήλ για να καρπωθεί τα δανεικά που του είχε πάρει.

Ωστόσο, ο 33χρονος, που θα απολογηθεί αύριο, ρίχνει το φταίξιμο στον επίσης Ρομά 24χρονο συγκατηγορούμενό του (ο οποίος θα απολογηθεί σήμερα, όπως και η φίλη του συνεταίρου) και οι αστυνομικοί προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν τις αναρτήσεις του στο facebook. Τέσσερις μέρες μετά τη δολοφονία, ενώ είχε κάνει αναρτήσεις για την αγωνιώδη αναζήτηση του Εμμανουήλ, ο 33χρονος ανέβασε φωτογραφία που τον δείχνει να χαλαρώνει μπροστά σε τζάκι! Νωρίτερα, όμως, στις 15 Νοεμβρίου, ανέβασε μια στροφή από το τραγούδι «Δώδεκα παρά…» των Goin’ Through που αναφέρει:

«Με έχεις κράξει, με έχεις θάψει, γιατί πολλές φορές φωτιά σου έχω ανάψει (…) Μάντεψε ποιος και ως το τέλος μείνε, τα ράμματα που έχω για τη γούνα σου όλα είναι, δε μ’ άκουσες ποτέ να μιλάω αυτή τη γλώσσα μέσα σ’ ένα DVD σου ‘χω τόσα κι άλλα τόσα».
Από κάτω είχε κάνει like και το θύμα (!), ενώ ο 33χρονος απαντούσε σε σχόλιο διαδικτυακού του φίλου: «Αλλοι τραγουδάνε και άλλοι τα κάνουνε ,μικρέ»!

ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...