Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Βιολογικές γεύσεις και μυρωδάτα (αγροτικά) προϊόντα στη Βουλή!

Η ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας έμοιαζε σαν να διάβαζε μενού εστιατορίου

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Η ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας έμοιαζε σαν να διάβαζε μενού εστιατορίου

Το τι κατίκι Δομοκού και τι ξυλάγγουρο Ηλείας ακούστηκε χθες στη Βουλή, δεν λέγεται.

Σαν να διάβαζε μενού εστιατορίου ήταν η tasoylas 0αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη στα αγροτικά προϊόντα που χρήζουν προβολής και στήριξης, έλεγαν στο παρασκήνιο οι βουλευτές που τον άκουσαν: «Μετάξι στο Σουφλί, πιπεριές στο Τυμπάκι, κατίκι στον Δομοκό, αμύγδαλο και σουμάδα στον Αγιο Νικόλαο, αρωματικά φυτά στο Βελβεντό, μέλι με βρώσιμο χρυσό στην Εύβοια, μανιτάρια πλευρώτους στο Κιλκίς, βιολογικό μηλόξιδο στην Ελασσόνα, τριαντάφυλλο στη Ροδόπη, τρούφα στην Πιερία, υδροπονικά θερμοκήπια στον Πυργετό, τσακώνικη μελιτζάνα στο Λεωνίδιο, ιχθυοτροφείο πέστροφας στις Σέρρες, βιολογικό ελαιόλαδο στην Ηλεία».

Μάλιστα, όταν ο πρόεδρος της Ν.Δ. αναρωτήθηκε γιατί γελάνε οι βουλευτές ακούγοντας την ανάγνωση του καταλόγου, ο Κώστας Τασούλας, βουλευτής Ιωαννίνων, σχολίασε: «Γελάνε γιατί πεινάνε, πρόεδρε. Είναι η ώρα που τρώνε…»

Σαν τις… μέλισσες γύρω από τον Νίκο Καρανίκα

Σταρ ο Νίκος Καρανίκας μέσα στο καφενείο της Βουλής. dsfsfdΣαν μέλισσες γύρω του οι βουλευτές. Ο σύμβουλος του πρωθυπουργού με το «αψύ ακούρευτο μαλλί» μιλούσε με παρέα συριζαίικη σε απολύτως φιλικό τόνο.
Μαζί του ήταν οι βουλευτές Γιάννης Στέφος, Τριαντάφυλλος Μητακίδης και άλλοι. Βασικό θέμα συζήτησης, όπως ακούσαμε, το… απροκάλυπτο πάντρεμα ΔΟΛ – ΣΥΡΙΖΑ. Ο Νίκος Καρανίκας, με αυτοπεποίθηση πάντοτε, τοποθετούνταν αναλόγως! Και πώς να μην έχει αυτοπεποίθηση, τη στιγμή που είναι ο αγαπημένος του πρωθυπουργού;
Από το βήμα της Βουλής ο Αλέξης Τσίπρας είπε χαρακτηριστικά, και προφανώς αναφερόμενος σε εκείνον: «Εμένα οι συνεργάτες μου είναι απλοί άνθρωποι, του λαού. Δεν είναι Παπασταύρου»!

Αναστάτωση για την πίτα

protohroniatiki pita

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Ν.Δ… Βουλής. Στο γραφείο του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη μετέφεραν οι υπάλληλοι ζαχαροπλαστείου μια τεράστια τούρτα-βασιλόπιτα που κόπηκε παρουσία των ανθρώπων της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Η είσοδός της αναστάτωσε τους αστυνομικούς του Κοινοβουλίου, οι οποίοι έσπευσαν να τη συνοδεύσουν!

Πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω

papariga koytsoympas

«Κόκκινη συνάντηση κορυφής» διαπιστώσαμε να συμβαίνει έξω από την Ολομέλεια. Ο γεν. γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, η πρώην Αλέκα Παπαρήγα και η Λιάνα Κανέλλη… πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω να συνομιλούν. Θέμα συζήτησης, τα προβλήματα των άλλων, γιατί το ΚΚΕ, ως γνωστόν, ζει σε ήρεμα νερά.

sanel sakidio arampatzi

■ «Τη θέλει τη Σανέλ της» η βουλευτής Σερρών της Ν.Δ. Φωτεινή Αραμπατζή (φωτό πάνω). Η ξανθιά ψηλόλιγνη βουλευτής εθεάθη στο περιστύλιο να συζητά με τον συνάδελφό της από τη Ρόδο Μάνο Κόνσολα φορώντας το περίφημο και περιζήτητο σακίδιο της Σανέλ. Εάν δεν είναι «μαϊμουδίτσα», το ζήλεψα πολύ! Το θέλω κι εγώ!

■ Τι δουλειά είχε ο βουλευτής της Ν.Δ. στο πρωθυπουργικό γραφείο; Ευκαιρία βρήκε ο βουλευτής της Ν.Δ. Κώστας Γκιουλέκας, μια και η Ολομέλεια έφερε τον πρωθυπουργό στο γραφείο του στη Βουλή, να του κάνει επίσκεψη. Πήρε ανά χείρας το βιβλίο του για τον Μακεδονικό Αγώνα, έγραψε αφιέρωση και το χάρισε στον Αλέξη Τσίπρα. «Υπάρχουν και στιγμές που οι πολιτικοί αντίπαλοι τα λένε χωρίς εντάσεις» σχολίασε ο πρωθυπουργός παίρνοντας στα χέρια του το βιβλίο. Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας, κ. πρωθυπουργέ!

■ Οι τσαμπουκαλεμένοι του ΣΥΡΙΖΑ έκαναν, όπως πάντα στις Ολομέλειες, τη φασαρία τους. Πρωταγωνιστές των… λεκτικών επεισοδίων είναι συνήθως ο Μάκης Μπαλαούρας, η βουλευτής Εβρου Νατάσα Γκαρά και ο Βασίλης Κεγκέρογλου του ΠΑΣΟΚ. Σε αυτούς λοιπόν απευθυνόμενος ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης φώναζε συχνά πυκνά: «Μη σκέφτεστε δυνατά, σας παρακαλώ…»

■ Παρατηρούσα στα υπουργικά έδρανα την υπουργό Εφη Αχτσιόγλου και νόμιζα ότι έβλεπα θρανία στο λύκειο. Ενα λεπτό μικροσκοπικό κοριτσάκι με μαλλί μπουκλίτσες, στη χθεσινή προ ημερησίας, να σημειώνει στις κόλλες Α4! Πού και πού έπαιζε και με τα μαλλάκια της. Φορούσε μπορντοκαφέ πουκάμισο με μαύρο σακάκι. Λίγο καταθλιπτικό το ντύσιμο, αλλά μαγκιά της που το… λύκειο κατάφερε και το έκανε υπουργιλίκι! Σούζα οι βουλευτές μπροστά της…

■ «Θα γίνει μια απόλυση κι αυτή θα είναι η δική σας, κ. Τσίπρα» είπε στη δευτερολογία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που έσκισε στις ατάκες χθες!

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386

{{-PCOUNT-}}23{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...