Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Αέρινη η Ελενα Τοπαλίδου για το brand Kourbela

Η Ελενα Τοπαλίδου έκλεψε την παράσταση και ως μοντέλο...

Η North Star Entertainment παρουσιάζει τα σχέδια του Project VORIA του νέου...

Τα επίσημα σχέδια και τη στρατηγική της για το...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος βλέπει την φωτογραφία του Ντίνου

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ελληνίδα «πυροβολεί» τον Τραμπ

Η ομογενής Σάμερ Ζερβός, που έπαιζε στο reality show «Apprentice», κατέθεσε αγωγή εναντίον του για δυσφήμηση, ηθική βλάβη και οικονομική ζημιά

Ενα δείπνο, το βράδυ της Τρίτης, ήταν η πρώτη επίσημη εκδήλωση στην Ουάσινγκτον στην οποία παραβρέθηκε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Το «παρών» έδωσαν διπλωμάτες, πολιτικοί, δωρητές και σταρ του Μπρόντγουεϊ, που χάρισαν στους παρισταμένους ένα εντυπωσιακό show, ενώ δεν θα μπορούσε να λείπει ο ένθερμος υποστηρικτής του νέου προέδρου, ο Γιον Βόιτ. Την ίδια ώρα, ωστόσο, η Ελληνοαμερικανίδα Σάμερ Ζερβός, πρώην παίκτρια του reality «Apprentice», το οποίο παρουσίαζε ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ, κατέθεσε αγωγή εναντίον του για δυσφήμηση, ηθική βλάβη και οικονομική ζημιά.

17509988

Η 42χρονη Ζερβός είχε κατηγορήσει τον Τραμπ τον περασμένο Οκτώβριο για σεξουαλική παρενόχληση, ότι δηλαδή το 2007 την είχε προσκαλέσει σε δωμάτιο ξενοδοχείου, όπου την υποδέχτηκε φορώντας μια ρόμπα, τη φίλησε στο στόμα και την άγγιξε στο στήθος παρά τη θέλησή της. Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε αντικρούσει τις κατηγορίες, λέγοντας ότι τα γεγονότα που περιέγραψε «δεν συνέβησαν ποτέ» και πως είναι «παντελώς κατασκευασμένες ανοησίες».

Τώρα, μετά την παρότρυνση της δικηγόρου της, η Ζερβός κινήθηκε νομικά εναντίον του όχι για τη σεξουαλική παρενόχληση, αλλά για τις δηλώσεις σε βάρος της, ζητώντας αδιευκρίνιστο χρηματικό ποσό ως αποζημίωση.

Oι κατηγορίες

Σε συνέντευξη Τύπου στο Λος Αντζελες, η δικηγόρος της Γκλόρια Ολρεντ δήλωσε ότι ο Τραμπ κατηγορείται πως χρησιμοποίησε την ισχυρή θέση του για να «δυσφημήσει τη Ζερβός και άλλες γυναίκες» και για να τις «βλάψει σκόπιμα». «Εχουμε επίσης ένα κατηγορητήριο για ψυχική οδύνη» πρόσθεσε, διευκρινίζοντας ότι η ενάγουσα ζητεί αποζημίωση «για τη μεγάλη ψυχική οδύνη και τις οικονομικές απώλειες» που υπέστη, χωρίς ωστόσο να προσδιορίζεται το ύψος της. Εσπευσε, μάλιστα, να αποκαλύψει ότι η πελάτισσά της πέρασε με επιτυχία το τεστ ανίχνευσης ψεύδους. Η Σάμερ Ζερβός, από την πλευρά της, είπε ότι είχε ζητήσει από τον Ντόναλντ Τραμπ να ανακαλέσει τις εις βάρος της δηλώσεις του, ωστόσο δεν το έκανε.

«Δεν μου άφησε άλλη εναλλακτική, παρά να τον μηνύσω, ώστε να προασπίσω την υπόληψή μου» δήλωσε, προσθέτοντας ότι είναι έτοιμη να αποσύρει την αγωγή αν ο Τραμπ ανακαλέσει.Την ίδια ώρα έρευνα της εταιρίας PerryUndem, που εδρεύει στην Ουάσινγκτον, έδειξε ότι το 50% των γυναικών και το 35% των ανδρών που είναι γονείς διδάσκουν στα παιδιά τους τι σημαίνει σεξουαλική επίθεση και τι συγκατάθεση, με αφορμή τις δηλώσεις του εκλεγμένου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για τις σχέσεις του με τις γυναίκες.

! Οι Ρωσίδες πόρνες είναι οι καλύτερες στον κόσμο. Η απίστευτη φράση βγήκε από τα χείλη του Βλαντιμίρ Πούτιν, όταν αναφέρθηκε στους περίφημους φακέλους με τα στοιχεία για τις «αταξίες» του Ντόναλντ Τραμπ στη Μόσχα. Ο Ρώσος πρόεδρος έκλεισε με αυτή τη φράση τη δήλωσή του για το θέμα, το οποίο χαρακτήρισε «ανοησία», εκφράζοντας σοβαρές αμφιβολίες για το αν ο Τραμπ, που έχει γνωρίσει τις ωραιότερες γυναίκες, θα πήγαινε με μια πόρνη στη Μόσχα. Σε αυτό ακριβώς το σημείο έσπευσε να εκθειάσει τις Ρωσίδες ιερόδουλες. 

Ορκωμοσία – μετακόμιση σε διάστημα δύο ημερών

united states capitol west front

Πέντε ώρες αρκούν ώστε τίποτα να μην είναι ίδιο στον Λευκό Οίκο. Η αυριανή ημέρα θα πρέπει να βρει από τα κοστούμια του νέου προέδρου στην ντουλάπα μέχρι τις αγαπημένες του φωτογραφίες στις κορνίζες, και όλα αυτά πρέπει να γίνουν σε μια… φρενήρη πεντάωρη μετακόμιση που θα αρχίσει μόλις αναχωρήσει η λιμουζίνα με τους Ομπάμα για την ορκωμοσία του νέου προέδρου. Ούτε λεπτό νωρίτερα.

Σήμερα
Οσον αφορά τη «διαδρομή» ως την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ ως 45ου προέδρου των ΗΠΑ, όλα αρχίζουν σήμερα, μετο πρόγραμμα να έχει ως εξής
10.35: ολοήμερη συναυλία στο Lincoln Memorial.
15.30-16.00: ο Τραμπ και ο αντιπρόεδρός του Μάικ Πενς θα καταθέσουν στεφάνια στο εθνικό νεκροταφείο Arlington.
16.00-18:00: ο Τραμπ θα μιλήσει στο Lincoln Memorial, ενώ θα περάσει τη νύχτα στον προεδρικό ξενώνα απέναντι από τον Λευκό Οίκο.

Αύριο
Τραμπ και Πενς θα παρευρεθούν στη θεία λειτουργία στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη και αμέσως μετά το ζεύγος Ομπάμα θα προσφέρει πρωινό τσάι στο ζεύγος Τραμπ στον Λευκό Οίκο, ενώ στη συνέχεια τα δύο ζευγάρια θα μεταβούν στο Καπιτώλιο.
11.30-12.30: ορκωμοσία του αντιπροέδρου Μάικ Πενς και αμέσως μετά του Ντόναλντ Τραμπ, με την εναρκτήρια ομιλία του να κλείνει την τελετή. Εν συνεχεία, Τραμπ και Πενς θα παρακαθήσουν σε επίσημο γεύμα στο Καπιτώλιο.
15.00-17.00: Τραμπ και Πενς θα συμμετάσχουν στη μεγάλη παρέλαση.
19.00-23.00: θα παραστούν με τις οικογένειές τους σε τρεις επίσημους χορούς.

Η 21η Ιανουαρίου, πρώτη μέρα τους ως πρόεδρος και αντιπρόεδρος, αρχίζει με διαθρησκευτική προσευχή στον Εθνικό Καθεδρικό Ναό της Ουάσινγκτον.

Εντομο πλανητάρχης

fqwr

Είναι μικρό, λεπιδόπτερο και έχει μήκος μόλις 9 χιλιοστά. Αυτό όμως δεν εμπόδισε τους επιστήμονες που το ανακάλυψαν να το ονομάσουν «Ντόναλντ Τραμπ». Δεν το έκαναν για αστείο, αλλά επειδή ο μικρούλης σκόρος έχει ένα περίεργο κεφάλι, το οποίο θυμίζει τα μαλλιά του νέου προέδρου των ΗΠΑ. Το έντομο, που q3tqetrtπλέον λέγεται Neopalpa donaldtrumpi, ζει στη νότια Καλιφόρνια και στο βόρειο Μεξικό, διασχίζοντας ελεύθερα τα σύνορα, χωρίς περιορισμούς, όπως εκείνους που θέλει να βάλει ο από αύριο το πρωί ένοικος του Λευκού Οίκου.

—-

Τζάμπα χτένισμα θέλει η δεύτερη σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ, Μάρλα Μαπλς, για την ίδια και την Τίφανι, την κόρη που έχει αποκτήσει με τον νέο πλανητάρχη. Σε αντάλλαγμα θα προσφέρει promotion στον ή στη hairstylist, κατά τη διάρκεια της αυριανής τελετής ορκωμοσίας. Την «καταγγελία» έκανε η στιλίστρια Τρίσια Κέλι, αφότου άτομα του περιβάλλοντος της Μαπλς την πλησίασαν, κάνοντάς της την πρόταση. Της είπαν ότι η πρώην κυρία Τραμπ και η 23χρονη Τίφανι διαθέτουν 300 δολάρια για μαλλιά και μέικ απ, όμως αυτό το ποσό είναι πολύ μικρό για τις υπηρεσίες που ζητούν. 

—-

«Κλαίνε» στο Tiffany

gergwrg

Μπορεί να έχει αποδείξει ότι είναι υπέρ της επιχειρηματικότητας, υπάρχει όμως μια επιχείρηση στην οποία ο Ντόναλντ Τραμπ έχει κάνει μεγάλη ζημιά. Είναι το κοσμηματοπωλείο Tiffany, που ανακοίνωσε ότι οι πωλήσεις του κατά τη διάρκεια της κρίσιμης περιόδου των εορτών μειώθηκαν επειδή βρίσκεται δίπλα στον Πύργο Τραμπ.

Οι πωλήσεις περιορίστηκαν κατά 14% τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο λόγω της μειωμένης επισκεψιμότητας, «που αποδίδουμε τουλάχιστον εν μέρει στη σύγχυση που επικράτησε μετεκλογικά», καταλήγει στην ανακοίνωσή του το Tiffany.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}28{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...