Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

ΤΑΥΡΟΣ: Για να αισθανθείτε την ελευθερία της έκφρασης, χρειάζεται να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας, καθώς οι εσωτερικές αντιπαλότητες θα βρουν διέξοδο στην επικοινωνία.

ΚΡΙΟΣ: Προσέξτε τις «αταξίες» σας, αφού η παρορμητικότητά σας σάς οδηγεί σε καινούργιες ερωτικές εμπειρίες και, αν αποκαλυφθούν, κινδυνεύετε να μείνετε μόνοι. Αν κάποιοι από τους συνεργάτες σας αμφισβητούν τα κίνητρά σας, μη χάνετε το κουράγιο σας. Μην καταπιέζετε τους γύρω σας και φανείτε προσγειωμένοι.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να αισθανθείτε την ελευθερία της έκφρασης, χρειάζεται να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας, καθώς οι εσωτερικές αντιπαλότητες θα βρουν διέξοδο στην επικοινωνία. Μόνο αν ενεργήσετε μεθοδικά, θα έχετε υψηλά ποσοστά επιτυχίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην επιτρέψετε στα γεγονότα να σας κάνουν να δεχτείτε αλλαγές που είναι άσκοπες και μην παρασυρθείτε από νέα πρόσωπα και ξεχάσετε την πραγματικότητα. Μια ουσιαστική συζήτηση με έναν καλό φίλο σας θα σας βοηθήσει σημαντικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσπαθήστε να βρείτε την αυτοεκτίμησή σας και να παλέψετε για να διεκδικήσετε τη θέση που πραγματικά σας ανήκει. Ο φόβος δεν σας βοηθάει να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες. Αναζητήστε καλύτερη ποιότητα ζωής και περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να διασκεδάσετε.

ΛΕΩΝ: Πρέπει να ασχοληθείτε πιο εντατικά με τα μελλοντικά σχέδιά σας, ώστε να μπουν καινούργιες βάσεις, αλλά και για να συνεχίσει η βελτίωση των καταστάσεων. Τολμήστε μια αλλαγή σε προσωπικό επίπεδο, αφού η ιδέα μιας νέας σχέσης σάς ανεβάζει τη διάθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην πάρετε αποφάσεις που θα σας δεσμεύσουν στο μέλλον, γιατί δεν νιώθετε σιγουριά, παρόλο που υπάρχει αρκετή κίνηση και πολλές καινούργιες προοπτικές. Οι ευθύνες που έχετε αναλάβει σας ωθούν να απομονωθείτε προσωρινά. Φανείτε επιφυλακτικοί με άτομα που ακόμη δεν έχετε γνωρίσει καλά.

ΖΥΓΟΣ: Για να ξεπεράσετε δυσκολίες στα οικονομικά και να ξεπεράσετε κακοτοπιές στην εργασία, αποφύγετε εκνευρισμούς και φανείτε προνοητικοί, για να μείνετε ευχαριστημένοι από την πρόοδό σας. Διαλέξτε και κατασταλάξτε σε συνεργασίες με μεγάλη προσοχή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι συνέπειες μιας επιλογής μερικές φορές δεν είναι εύκολες, γι’ αυτό μην κάνετε τίποτα βιαστικό. Αλλάξτε ό,τι δεν σας αρέσει, αφού πρώτα βρείτε αυτό που θέλετε. Απαλλαγείτε τάχιστα από καταστάσεις που σας έχουν φέρει σε τέλμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είναι δύσκολο να δεχτείτε τη νέα πραγματικότητα, αλλά οι απόψεις σας για τις σχέσεις και τη ζωή πρέπει να ανανεωθούν και κάποιες να αναθεωρηθούν. Μην κουράζεστε να πείσετε για τα σχέδιά σας αν δεν προβλέπονται ηθική και υλική ικανοποίηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μόνο ο χρόνος μπορεί να σας δείξει τον σωστό δρόμο να ακολουθήσετε, οπότε αποφύγετε να εξωθήσετε τις καταστάσεις στα ερωτικά σας στα άκρα. Θα αντιμετωπίσετε σοβαρά προβλήματα, αν ενεργείτε απερίσκεπτα. Αιφνίδιες αλλαγές πρόκειται να σας ξαφνιάσουν ευχάριστα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι ευκαιρίες για κάτι καλύτερο καθυστερούν και οι λύσεις που θα βρεθούν θα είναι βραχυπρόθεσμες, ενώ προσωπικά προβλήματα θα σας κρατούν σε ένταση. Αποφύγετε παράλληλες σχέσεις που θα σας προσφέρουν μόνο προβλήματα.

ΙΧΘΥΕΣ: Εκμεταλλευτείτε τις γνωριμίες που σας είναι χρήσιμες και αξιοποιήστε ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Οι προοπτικές σε οικονομικά ζητήματα απαιτούν αγώνα. Ανανεώστε εν μέρει τον χώρο σας, για να δείτε τις καταστάσεις πιο αισιόδοξα.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ